Προς το περιεχόμενο

iMac 3.06 vs Mac Pro

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνωμη σας στο παρακατω διλλημα ...

O νεος iMac στα 3.06 me thn 8800gs θα κοστιζει περιπου 2000-2100ευρώ ..

O Μac Pro με τον 1xquad core 2.8 cpu κοστιζει περι τα 2200 ευρώ +200 για μια 8800GT..ή αν φθασει καποιος εκει καλυτερα θα ειναι να παει απ'ευθειας στον oκταπυρηνο !!!!

Δεδομενου του οτι υπαρχει 24" μονιτορ , ποια ειναι καλυτερη αγορα ??

Δημοσ.

Βαλε και αλλα 700-900 ευρω για αναλογη οθονη...

Οποτε ειναι 2100 ευρω εναντι 3200...

Αλλα το ενα μηχανημα αναβαθμιζεται σχετικα (το αλλο σχεδον καθολου), ειναι πολυ πιο γρηγορο, θα εχει οθονη με μεγαλυτερη εγγυηση, οθονη που μπορεις να συνδεσεις και αλλα pc/παιχνιδομηχανες κλπ, οθονη που αν σου χαλασει ο mac pro δεν σου μενει στο χερι (σε αντιθεση με τον imac) κλπ κλπ

Οποτε ειναι δυσκολη επιλογη...

edit: τωρα ειδα οτι ηδη υπαρχει 24αρα οθονη.

Oποτε χαλαρα πας για mac pro!

Δημοσ.

Αναλόγως πως το βλέπεις... το iMac κατα τη γνώμη μου, ή το παίρνεις fully customized, ή καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο... γιατι υπάρχει μόνο μία ευκαιρία για max out των δυνατοτήτων του και αυτό είναι στην παραγγελία, οπότε ξέρεις οτι δεν θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις/αλλάξεις κάτι στο μέλλον... όμως με το Mac Pro θα έχεις "χώρο" για αλλαγές και καλυτέρευση του συστήματος, πέρα απο RAM modules.

Σκέψου τι θές σε πάροδο χρόνου, αλλιώς η επιλογή για έναν απλό User είναι εύκολη... iMac και πάλι iMac...

Για τι χρήση το θές;;

Δημοσ.

H xρηση που το θελω ειναι "γενικη"....Λιγο απ'ολα με λιγο περισσοτερο το photoshop και μαλλον θα αρχισω να "πειραζω" κ το imovie ...

Φυσικα και καποιο παιχνιδακι δεν θα με πειραζε ...π.χ γλυκοκοιταω το Age of Conan ..

Το κοιταω ομως κ οικονομοτεχνικα το θεμα ....απο την στιγμη που υπαρχει η 24" ...και ισως το MAc Pro ειναι ποιο "future proof" ...

Απο την αλλη ομως το iMac (εχω ηδη ενα ) με την "ολα σε ενα" σχεδιαση , ειναι το ultimate PC ...δεν χορταινεις να το βλεπεις !!

Τελικα μηπως ειμαι Apple addicted ??? Τα θελω ΟΛΑ !!!

;-)

Δημοσ.

Χαλαρα mac pro!

Ειναι κριμα να εχεις την 24αρα και να καθεται.

Επισης οπως λες ειναι πιο future proof, εκτος απο πιο γρηγορο κλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...