Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να το βάλει, τι θα καταλαβει? Αφου παλι τα παιχνιδια σε DVD 7,9GB θα ερχονται. Μονο σαν movie player θα αξιζει. Εκτος βεβαια και αν κυκλοφορησουν παιχνιδια που θα απαιτουν bluray addon. Ναι, κατι τετοια εκανε και η SEGA με το sega CD και το sega 32X και ολοι ξερουμε πως κατεληξε αυτη η ιστορια.

Γενικα, εμενα η λογικη "βγαζουμε κατι στα γρηγορα, και θα το μπαλωσουμε στην συνεχεια" (που ισχυει και σε αλλα αμερικανικα προϊόντα) μου δινει πολύ αρνητικη εικονα για την εταιρια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν νομίζω να επενδύσει η MS σε Blu-Ray για το 360, εκτός και αν το βγάλει σε add-on για ταινίες και ΜΟΝΟ.

Παιχνίδια BR στο X360 σχεδόν αποκλείεται να δούμε, για ευνόητους λόγους...

Και πάμε το 2012 για νέα κονσόλα, για την κυριαρχία του Xbox ΚΑΙ στην επόμενη γενιά..

.. βέβαια δεν πρέπει να κάνουν το καταστροφικό λάθος να αφήσουν τους κατόχους 360 χωρίς υποστήριξη σε τίτλους και hardware, όπως έγινε με το Xbox1, γιατί η Sony δεν θα κάνει το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά...

Δημοσ.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει πολλάκις στο παρελθόν ότι το μέλλον του HD video είναι online. Δεν πρόκειται να βγάλει κάτι τέτοιο. Αν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα κέρδιζε τίποτα, παρά μόνο θα έχανε. Αν κάποιος θέλει να βλέπει ταινίες και να παίζει θα πάρει το PS3 κι όχι το Xbox360 + το blue ray addon. Το τελευταίο στα αυτιά ενός μη-μυημένου με το αντικείμενο ακούγεται πολύπλοκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η Microsoft έχει ανακοινώσει πολλάκις στο παρελθόν ότι το μέλλον του HD video είναι online.

Σε αλλο topic ειχαμε κανει ολοκληρη συζητηση σχετικα με το θεμα, και φυσικα υποστηριζα και εγω το online HD video. Aλλα μετα σκεφτηκα οτι ο πολύς κοσμος δεν ειναι ακομα ετοιμος να συλλαβει την εννοια του αρχειου αποθηκευμενου στο σκληρο δισκο. Ναι μεν το itunes να επιασε, αλλα μονο επειδη ηταν πολύ φθηνο, και επειδη απευθυνονταν στους οπαδους της apple, δηλαδη κοινο λιγο πολύ εξοικοιωμενο με την τεχνολογια.

Ο πολύς κοσμος συνεχιζει να θελει το φυσικο μεσο, με εξωφυλλα και συναφη. Θελει δισκακι σε κασσετινες για να το βαλει διπλά στα βινυλια και στα CD να το καμαρωνει, και να μπορει να το βαζει να παιζει στο player κατευθειαν χωρις να κουβαλαει σκληρους απο το πισι στο player και να κανει αντιγραφες.

Και ποιος μπορει να τον κατηγορησει; Που θα βρουμε ολη την χωρητικοτητα που απαιτει το HD video; Στον δισκο του XBOX 360; :X Εδω διαφοροι φιλοι μου με 250GB σκληρο και παρολο που κατεβαζουν μονο standard defintion βιντεακια, ο δισκος ειναι τιγκα. Ενω με το DVD/bluray, το γραφεις, το βαζεις στην βιβλιοθηκη, αυτο ηταν.

Ο πραγματικος αντιπαλος του bluray ειναι οτι κανεις δεν βλεπει την βελτιωση στην ποιοτητα! Εδω οι περισσοτεροι βαζουν τις τηλεορασεις τους στο "dynamic" ("ειναι πιο φωτεινο ετσι..."), δηλαδη εικονα με κορεσμενο χρωμα και κατεστραμενο μαυρο , και εσυ μου λες για την αμελητεα αυξηση αναλυσης που προσφερει το bluray;

Ο λογος που το Xbox 360 θελει bluray ειναι καθαρα λογω της χωρητικοτητας που δινει. Τα 7.9GB ειναι τιποτα για τα συγχρονα παιχνιδια. Αλλα αμα αρχισουν να βγαζουν παιχνιδια σε bluray, αφηνουν στα κρυα του λουτρου οσους εχουν παρει ηδη μηχανημα. Δεν μπορει να γυρισει ξαφνικα και να τους πει "παρτε το bluray addon αμα θελετε να δειτε κι αλλα παιχνιδια απο δω και περα". Οποτε, σε αυτον τον τομεα, η ms βιαστηκε και εχασε.

ΥΓ: Ειναι η ιδεα μου, ή οι μεγαλοι χαμενοι του format war (toshiba, ms) κοιτανε να μπαλωσουν την ζημια με εναλλακτικες τεχνολογιες; (upscalers η toshiba, online βιντεο η ms). Παντως, βλακεια της ms, αμα ειχε βαλει HDDVD στο xbox απο την αρχη, ως αποθηκευτικο μεσο και οχι ως movie player (το movie player μπορει να γινεται μονο με ειδικο τηλεκοντρολ, οπως στο xbox1), τοτε το μεσο δεν θα ειχε πεθανει ολοκληρωτικα. Συν το οτι δεν θα εβγαιναν recorders πλεον, αρα λιγοτερη πειρατεια για τα games της. Αλλα οπως ειπα, βιαστηκε και εχασε.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • 3 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aμα βγάλουν και κάνα καλο exclusive μπλού-ray περιεχόμενο τότε καλο θα είναι, εκτος βεβαια και αν είναι απλά φήμη, τότε καλύτερα γιατί πολύ μας τα μπερδεύει και η Microsoft!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...