blackhill66 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Να ρωτησω κατι , σε ενα pc core 2 duo me 1gb ram (xp profesional)απο το "καλως ορισατε " μεχρι να εμφανιστουν ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας περνα περιπου ενα λεπτο (αργαει λιγακι η μου φαινεται?)παντως στο msconfig στην εκκινησησ δεν τρεχουν ιδιαιτερα πολλα προγραμματα ,τι χρειαζεται ?ευχαριστω!!!!
dimitris2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 λοιπον θα πρεπει να κανεις τα παρακατω: 1. να τσεκαρεις μηπως στην εκκινηση του η/υ εχεις πολλα προγραμματα να τρεχουν 2. να ελέγξεις το συστημα για ιους και spyware 3. να κανεις συχνα (2-3 φορες/εβδομαδα) καθαρισμο με το ccleaner κανε και μια ανασυγκροτηση και ενα check τους δισκους και θα εισαι κομπλε
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 λοιπον θα πρεπει να κανεις τα παρακατω: 1. να τσεκαρεις μηπως στην εκκινηση του η/υ εχεις πολλα προγραμματα να τρεχουν 2. να ελέγξεις το συστημα για ιους και spyware 3. να κανεις συχνα (2-3 φορες/εβδομαδα) καθαρισμο με το ccleaner κανε και μια ανασυγκροτηση και ενα check τους δισκους και θα εισαι κομπλε +1 πρεπει να τα κανεις αυτα μια στο τοσο για να ειναι σε ταξη το pc σου
blackhill66 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 +1 πρεπει να τα κανεις αυτα μια στο τοσο για να ειναι σε ταξη το pc σου Τα εκανα ολα αυτα παιδια αλλα τζιφος αργει και παλι
novice21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Εμενα παλι κανει αλλο κουφο.Αφου εμφανιστουν ολα τα εικονιδια στην επιφανεια, πρεπει να περασουν περιπου 3 λεπτα για να αρχισει να λειτουργει κανονικα το PC. Νεκρωνουν ολα, εκτος απο το ποντικι, και δεν ανοιγει κανενα προγραμμα.Ουτε ο δισκος δουλευει.Σαν να κανει καποια εσωτερικη διεργασια.Ειναι μια κατασταση περιεργη, σαν κατι να "σκεφτεται", ο μακακας. Στο msconfig, ειναι σχεδον ολα απενεργοποιημενα,μονο τα πιο απαραιτητα, για την λειτουργεια των Win. Υποψιαζομαι κατι με την διαχειριση της μνημης 2GB, αλλα τι?.Την εχω τσεκαρει μια ολοκληρη νυχτα,και το πρωι, το αποτελεσμα ηταν ΟΚ.Οποτε τι αλλο να σκεφτω? Αν μπορει καποιος ας μου προτινει καποια λυση.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.