MessengerOfGood Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Συγγνώμη για το FORTANίστικο Boolean .AND. Στην Αναζήτηση (και στην εξελιγμένη) αν ψάχνουμε π.χ. να βρούμε τα νήματα που περιέχουν ΚΑΙ τις δύο λέξεις "Windows" και "mobile" θα πάρουμε ένα σωρό νήματα που περιέχουν τουλάχιστον την μία από τις δύο (αναζήτηση με .OR.). Το ίδιο θα πάρουμε και αν θέλουμε να βρούμε τα νήματα που περιέχουν την πλήρη φράση "Windows Mobile" Ίσως να υπάρχει τρόπος να γίνει σύνθετη αναζήτηση με .ΑΝD. και .ΟR. ή και συνδυασμό τους που να μην τον ξέρω. Θα ήταν πάντως πολύ χρήσιμο (άν βέβαια το επιτρέπει η πλατφόρμα του forum...)
Καλυψώ Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σας. Νομίζω πως έχω την ίδια απορία με το προηγούμενο μήνυμα, παρόλο που δεν καταλαβαίνω όλους τους όρους που χρησιμοποιεί. Κάνω σύνθετη αναζήτηση, γράφω τρεις λέξεις και μου δίνει αποτελέσματα για κάθε μία χωριστά. Πώς μπορώ να ζητήσω να μου βρει μόνο όσα αποτελέσματα έχουν ΚΑΙ τις τρεις λέξεις? Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 αυτό μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το google search του insomnia...
Καλυψώ Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ ThReSh. Άρα οι δυνατότητες της Σύνθετης Αναζήτησης (μόνο σε τίτλους, σε συγκεκριμένες κατηγορίες, κλπ) υπάρχουν μόνο για αναζήτηση μεμονομένων λέξεων. Σωστά? Ζητώ συγνώμη για τη διευκρίνιση που ζητάω αλλά είμαι λίγο (δηλαδή πολύ!) άσχετη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.