sfakattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εδώ και μια μέρα το μηχάνημα μου έχει κολλήσει κάτι ιούς.troyan.Από την πρώτη στιγμή που μου έβγαλε μήνυμα το antivirus όταν άνοιγα τον INTERNET EXPLORER βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα: Your system is infected with dangerous virus! Note:Strongly recommend to install antispyware program to clean your system and avoid total crash of your computer. Click OK to download the antispyware. (Recommended). Το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται επίσης όταν πάω να ανοίξω τον φορητό σκληρό μου δίσκο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Είναι απλά ενοχλητικό μήνυμα ή κινδυνεύω από κάτι;Περιμένω τις απαντήσεις σας.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μπα δεν ειναι το antivirus σου... Κατεβασε και βαλε το spybot search and destroy. Πρωτου κανεις scan, κανε ενα update.
sfakattack Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Φίλε μου το έβαλα,έβαλα updates,έκανα σκανάρισμα,αλλά τίποτα.Καμία αλλαγή.Καμία ιδέα ρε παιδιά.Είναι αρκετά εκνευριστικό.Περιμένω τις ιδέες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.