sixlibixlis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ 6230 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Μ Τ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ Κ ΠΡΕΠΕΙ Ν Τ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Τ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ Κ ΠΩΣΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ?ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Μ ΑΛΛΑΜΟΥ ΖΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!1
andr3as Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν μπορείς μόνο με καλώδιο USB να το αναβαθμίσεις δυστυχώς φίλε μου το συγκεκριμένο μοντέλο, θέλει και ειδικό αντάπτορα που μπαίνει στην θέση της μπαταρίας και συνδέεται από την πλάτη της πλακέτας και όχι από κάτω... Δηλαδή με λίγα λόγια ή στην ΝΟΚΙΑ ή σε κανένα μαγαζάκι που έχει Service ή αγοράζεις τον εξοπλισμό...
sixlibixlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.