Προς το περιεχόμενο

PS3 HELP

Crysis4Ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα ενα PS3 και δουλεβαι κανονικα.Πριν απο μερικεσ μερες,σταματησε να διαβαζει τα DVD.Το ανοιξα να το καθαρισω κε διαπιστωσα οτι το DVD-Reader ειχε σταματησει να γυρναει.Μαλον ειναι προβλημα τροφοδοσιας,αν και δεν ειμαι σιγουρος.Ευχαριστω για τον χρονο σας:-):-):-):-):-)

Δημοσ.

Στείλε το κατευθείαν στην σόνυ. Δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ps3 γιαυτό τι ακριβώς εννοείς όταν λες το άνοιξες για να το καθαρίσεις;

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις system restore, θα χασεις οτι εχεις στον δισκο σου, αλλα εχω ακουσει οτι σε πολλους διορθωσε αυτο το προβλημα, αν το προβλημα εξακολουθησει να υπαρχει, στειλε το στην sony, για αντικατασταση.

Δημοσ.

Καλύτερα να μην το πειράξεις περαιτέρω αν δεν σου λυθεί το πρόβλημα με restore.Πήγαινέ το αμέσως στη sony.

Δημοσ.

Και να μαντέψω....έχεις το pro evolution soccer 2008? Αν είναι μην κάνεις τίποτα απλά ετοίμασε κόλλυβα για την κονσόλα σου couse its DEAD :(. Όπως και να έχει τηλέφωνο στην sony για αντικατάσταση. Αν πέσεις σε "έλλειψη στοκ" ίσως και να μείνεις ολόκληρο μήνα χωρίς κονσόλα....

Δημοσ.
Και να μαντέψω....έχεις το pro evolution soccer 2008? Αν είναι μην κάνεις τίποτα απλά ετοίμασε κόλλυβα για την κονσόλα σου couse its DEAD :(. Όπως και να έχει τηλέφωνο στην sony για αντικατάσταση. Αν πέσεις σε "έλλειψη στοκ" ίσως και να μείνεις ολόκληρο μήνα χωρίς κονσόλα....

καπου το'χει ξαναπάρει το μάτι μου αυτό ...τι ακριβως παίζει με το pro και το ps3 ? ειναι δυνατόν να χαλάει η κονσόλα με ενα συγκεκριμένο παιχνίδι ?

Τέλος οι μπάφοι και το πρό δηλαδή ? θα το γυρίσετε σε euro08 και lsd ?

Δημοσ.

Ίσως να είναι και σύμπτωση ίσως και όχι αλλά στους περισσότερους που τα έφτυσε το drive τους έπαιζαν pro....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...