Crysis4Ever Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Αγορασα προσφατα ενα PS3 και δουλεβαι κανονικα.Πριν απο μερικεσ μερες,σταματησε να διαβαζει τα DVD.Το ανοιξα να το καθαρισω κε διαπιστωσα οτι το DVD-Reader ειχε σταματησει να γυρναει.Μαλον ειναι προβλημα τροφοδοσιας,αν και δεν ειμαι σιγουρος.Ευχαριστω για τον χρονο σας:-):-)
gRim Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Στείλε το κατευθείαν στην σόνυ. Δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ps3 γιαυτό τι ακριβώς εννοείς όταν λες το άνοιξες για να το καθαρίσεις;
Udontneed2know Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δοκιμασε να κανεις system restore, θα χασεις οτι εχεις στον δισκο σου, αλλα εχω ακουσει οτι σε πολλους διορθωσε αυτο το προβλημα, αν το προβλημα εξακολουθησει να υπαρχει, στειλε το στην sony, για αντικατασταση.
deker Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλύτερα να μην το πειράξεις περαιτέρω αν δεν σου λυθεί το πρόβλημα με restore.Πήγαινέ το αμέσως στη sony.
chill Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Και να μαντέψω....έχεις το pro evolution soccer 2008? Αν είναι μην κάνεις τίποτα απλά ετοίμασε κόλλυβα για την κονσόλα σου couse its DEAD . Όπως και να έχει τηλέφωνο στην sony για αντικατάσταση. Αν πέσεις σε "έλλειψη στοκ" ίσως και να μείνεις ολόκληρο μήνα χωρίς κονσόλα....
v0rtex Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Και να μαντέψω....έχεις το pro evolution soccer 2008? Αν είναι μην κάνεις τίποτα απλά ετοίμασε κόλλυβα για την κονσόλα σου couse its DEAD . Όπως και να έχει τηλέφωνο στην sony για αντικατάσταση. Αν πέσεις σε "έλλειψη στοκ" ίσως και να μείνεις ολόκληρο μήνα χωρίς κονσόλα.... καπου το'χει ξαναπάρει το μάτι μου αυτό ...τι ακριβως παίζει με το pro και το ps3 ? ειναι δυνατόν να χαλάει η κονσόλα με ενα συγκεκριμένο παιχνίδι ? Τέλος οι μπάφοι και το πρό δηλαδή ? θα το γυρίσετε σε euro08 και lsd ?
chill Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ίσως να είναι και σύμπτωση ίσως και όχι αλλά στους περισσότερους που τα έφτυσε το drive τους έπαιζαν pro....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.