Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού 250-700 ευρώ

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνε πάρε ένα κινητό με 50? να μιλάς και με χαμηλό SAR και δώσε τα υπόλοιπα 650? για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Άντε μάθαμε κάμερες στα κινητά 5MP και βλακείες. Εσένα ποιος σου είπε ότι η ανάλυση του κινητού (της κάμερας) είναι η ίδια με αυτής της φωτογραφικής.

Υ.Γ. : Εγώ έχω 700? κινητό (pocket pc phone). HTC P3300. Αλλά το έχω για δουλειά και πλοήγηση κυρίως. Γι' αυτό περιμένω και το Τ303 της SE. (~80?)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πρώτα πρέπει να μας πεις αν θέλεις smartphone ή όχι.

Μετά έχει νόημα η συζήτηση-προτάσεις...

ειναι λογικο να δοσει 700? και να μην θελει smart phone

τι να παρει stupid phone[sony, Nokia] !!!!

Δημοσ.

Νοκια N82 προτεινω κι εγω, παρα πολυ καλο σε ολα (gps με πολυ γρηγορο κλειδωμα, camera με πολυ καλο φλας xenon, wifi) το πληκτρολογιο πραγματι δε βολευει παρα πολυ σε sms αλλα αμα συνηθισεις το T9 δε θα εχεις προβλημα, η μπαταρια του ειναι καλη (τουλαχιστον καλυτερη απο του N90 που ειχα παλια που ηθελε καθε μερα φορτισμα χαχα)...Το εχω 2 εβδομαδες τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος...Και φυσικα, symbian!

433 ευρω, πολυ καλη τιμη σε σχεση με αυτα που προσφερει...

Δημοσ.

Περίμενε για iphone το καλοκαίρι, αν όντως έχει gps, θα είναι killer machine :)

όχι πως το τωρινό δεν είναι, αλλα η κάμερα ίσως και να απογοητεύει λίγο.

Δημοσ.
πρώτα πρέπει να μας πεις αν θέλεις smartphone ή όχι.

Μετά έχει νόημα η συζήτηση-προτάσεις...

Τι διαφορά έχουν τα smartphone από τα άλλα ;

Δημοσ.

Το iPhone δε είναι καλύτερα να το παραγγείλω από Αμερική ;

Δημοσ.

Φίλε kostasplak1986,μιας που πήρες το κινητάκι, μπορείς να κάνεις μια μίνι παρουσίαση του κινητού,γιατί πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για την αγορά του...Αν δεν μπορείς παρουσίαση έστω σχολίασε και επισήμανε τα θετικά του και τα αρνητικά του σημεία.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το iPhone το καινούριο θα έχει GPS και καλή κάμερα; Και πόσα megapixels;

Δημοσ.
Φίλε kostasplak1986,μιας που πήρες το κινητάκι, μπορείς να κάνεις μια μίνι παρουσίαση του κινητού,γιατί πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για την αγορά του...Αν δεν μπορείς παρουσίαση έστω σχολίασε και επισήμανε τα θετικά του και τα αρνητικά του σημεία.

Φιλε μου διαβασε εδω που εχει γνωμες απο πολλους γιατι αμα επισημανω εγω τα θετικα κτλ σιγουρα θα βρεθει καποιος SE fan και θα λεει τα δικα του οπως ηδη σχολιασε καποιος αρνητικα τη nokia παραπανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...