PaNtErAz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Βασικά ο Che στο ρέθυμνο νομίζουν ότι είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Δεν εξηγήτε αλλιώς...
soilworker Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Θα σου προτεινα ipaq ή HTC αμα θελεις smartphone. Αν δε θελεις smartphone παρε iphone.
george664 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Βασικά ο Che στο ρέθυμνο νομίζουν ότι είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Δεν εξηγήτε αλλιώς... O φιλος κινητο ζητησε να του πουμε την γνωμη μας και εσυ ασχολησε με το avatar ωραια βοηθεια δινεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ενώ εσύ που σχολιάζεις τον Panteraz βοηθάς περισσότερο?
flik Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το nokia n82 μου φαίνεται σαν η πιο ολοκληρωμένη λύση. Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ μπορεί να πάρω κινητό, και σκέφτομαι πολύ το n82. Αλλά επειδή έχω το n73, (έχουμε επιδότηση, δεν είμαι τρελός να σκορπάω τα λεφτά μου), σκέφτομαι οτι αν πάτω n82 δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά. Έτσι σκέφτομαι πολύ σοβαρά και το lg viewty. Βέβαια πάντα τρελαινόμουν για εφαρμογές, αλλά έχω συνειδητοποιήσει οτι καμιά απο αυτές δεν χρησιμοποιώ στ' αλήθεια. Για πείτε κι εσείς τις γνώμες σας.
smilefreeware Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πολύ καλό μου φαίνεται. Να το συγκρίνω με το Κ800 που έχω. (το πήρα 199?) Υποθέτω έχει καλύτερη φωτογραφία (όχι για τα 5 megapixel) WLAN 802.11 b/g (πάντα βρίσκεις στο δρόμο free) GPS και μνήμης microSD (TransFlash) 2Gb (Σε πρώτη φάση μην αγοράσεις άλλη, δες στη πράξη αν θα σου χρειαστεί)
mihalakis Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 N82 και από εδώ πλευρά. Πολύ καλη φωτογραφική με δυνατό ξένον φλας, φτηνές μικρο σδ μνήμες, και όλα τα υπόλοιπα καλούδια, ήτοι γουι φι και gps. Λίγο ογκώδες και άκομψο που το είδα από κοντα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Αν συνηθίζεις να γράφεις μνμ τότε δοκίμασέ το γιατί το πληκρτολόγιό του δεν είναι καθόλου βολικό, και δεν συνηθίζεται. Εναλλακτικά Ν95 αν και περσινό μοντέλο με διαφορά οτι έχει πιο μεγάλη οθόνη,καλύτερο σχέδιο (υποκειμενικά πάντα) απλό λεντακι για φλας και χειρότερη μπαταρία. Ελπίζω μόνο να είναι πιο καλοφτιαγμένο από το Ν73 που έχω, γιατί είναι ποιοτικά απαράδεκτο. Ενδεικτικά τα πλαστικά του τρίζουν και ξεβάφουν,η οθονη πήρε σκόνη από κάτω,η τσιμουχα γυρω απο το κατω μερος της οθονης εφυγε και εμποδίζει να δω ένα μερος της (ραγισμενης σε 2 σημεια) οθόνης,δεν φορτίζει,δεν δουλευει το καλώδιο του usb,η φωτογραφική το ίδιο, η μνήμη κόλλησε στο σλοτ,και το ακουστικό έχει πέσει πολύ σε ένταση. Σήμερα το έστειλα για σερβις.Σε κανένα μήνα και βάλε που θα το έχω πίσω αν επισκευάζεται θα σχολιάσω
flik Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά για πείτε γνώμες και για το lg viewty. Ξέρω οτι η άμεσες διαφορές απο n82 είναι η έλλειψη symbian, wifi και gps. Το θέμα είναι οτι πιο πολύ μάλλον με πειράζει το wifi, γιατί απο symbian έχω χορτάσει, και πλέον η μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιώ πιο συχνά είναι ξυπνητήρι! Το Lg σαν ποιότητα κατασκευής τι λέει? Επίσης έχει ωραίο μενού και καλές λειτουργίες? Η κάμερα του, έχω δει σε αρκετές συγκρίσεις ποτε χειρότερη, και πότε καλύτερη απο του n82. Το βίντεο του όμως διαβάζω οτι είναι καλύτερο.
KnightRider Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Το LG σιγουρα παίζει καλύτερα τα βιντεο γιατι στα nokia κινητά η αναπαραγωγή βίντεο είναι μόνο μεχρι 15 fps αλλα όσο fps και να κανεις το βιντεο πχ 30 fps πάλι τα nokia παίζουν μόνο μεχρι 15 fps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 να τος πάλι με τα fps...
Xpriens Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Toshiba G500 καταπλικτικο απλα το εχω 2 εβδομαδες και ειμαι υπερ εφχαριστιμενος με 310? περνεις εργαλιο οχι κινητο!! http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001454 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164787
KnightRider Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 να τος πάλι με τα fps... Μόνο για αυτο ειπα διαφορετικά δεν το συζητάω το θεμα με τα fps.
tomasss Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αφήστε μωρέ τα ακριβά ΝΟΚΙΑ που ξεβάφουν και ξεθωριάζουν. Επιλέξτε LG Shine. Tίγκα στο μέταλλο! Ακόμα και τα πλήκτρα μεταλλικά είναι. Λειτουργίες βασικές έχει. Καμερα καλούτσικη, αλλά με πολύ καλό φακό Shneider, φλας.... Ανθεκτικότατο. Κοστίζει γύρω στα 160 ευρώ. Τί πάτε και μπλέκετε με μακακίες ΝΟΚΙΑ made in Hungury, με κάμερες 5 MP ? Kαι στον φίλο που ζητάει την συμβουλή μας, ας κατεβάσει τον Τσε. Να βάλει τον Βγενόπουλο, τον μακάκα
tempo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πρώτα πρέπει να μας πεις αν θέλεις smartphone ή όχι. Μετά έχει νόημα η συζήτηση-προτάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.