Προς το περιεχόμενο

monitor vs tv

georgios...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. εδω και μερες ψαχνω για οθονη υπολογιστη. περισσοτερο για ταινιες και για xbox360. βρηκα αυτες τις 2 σε καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα τους http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168190

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169501 επειδη ομως εχω δει και αυτη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156513 εχω μπερδευτει πολυ. καμια βοηθεια? καποιος που να εχει καποια απο αυτες?

Δημοσ.

Την SAMSUNG LE26S81B LCD TV 26'' με μέγιστη Ανάλυση: 1366 x 768 ξέχνα την.

Στις ίντσες αυτές με αυτή την ανάλυση θα στραβωθείς. Δεν κάνει για monitor.

Δημοσ.
Την SAMSUNG LE26S81B LCD TV 26'' με μέγιστη Ανάλυση: 1366 x 768 ξέχνα την.

Στις ίντσες αυτές με αυτή την ανάλυση θα στραβωθείς. Δεν κάνει για monitor.

Γιατί θα στραβωθεί, έχω δουλέψει για λίγο σε μιατηλεόραση 26" σε αυτή την αν΄'αλυση και δε στραβώθηκα καθόλου!!

Δημοσ.

Όπως είπες: για λίγο.

Το να στραβωθεί είναι σχήμα λόγου, ότι θα κουραστεί είναι βέβαιο!

Αν πεις να κάνεις δουλειά π.χ. σε επεξεργαστή κειμένου δεν νομίζω ότι θα αντέξεις πολύ.

Για παιχνίδια δεν διαφωνώ, εκεί ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σημειωτέο ότι η SAMSUNG LE26S81B LCD TV 26'' είναι καθαρά τηλεόραση και ο κατασκευαστής δεν αναφέρει πουθενά τη χρήση ως monitor.

Το ότι μπορεί να δουλέψει και ως monitor μάλλον για κανένα αεροδρόμιο ή καμιά βιτρίνα.

Στην περίπτωση που κάποιες τηλεοράσεις συνδεθούν με PC δεν προβάλουν κατ΄ανάγκη την μέγιστη ανάλυση που έχουν ως τηλεοράσεις αλλά μικρότερες.

Για την συγκεκριμένη δεν το έχω ψάξει αλλά για κάποιες άλλες πχ. Philips19PFL5522D LCD TV γνωρίζω ότι σαν τηλεόραση σηκώνει 1440x900 ενώ σε σύνδεση ως monitor θα δείξει 1024χ768.

Εξάλλου αν εξαιρέσουμε την διαφορά του δέκτη που τα προαναφερθέντα μοντέλα δεν διαθέτουν, δεν μπορεί να συγκριθεί το 1366x768 με το 1920χ1200.

(Όποιος έχει δει την τελευταία ανάλυση καταλαβαίνει για τι μιλάμε)

Και πάλι έχει να κάνει πως έχει συνηθίσει ο καθένας.

Εγώ στις 19'' δεν μπορώ να διανοηθώ να κάνω οτιδήποτε σε ανάλυση μικρότερη από 1680x1050.

Δημοσ.

Την SAMSUNG LE26S81B LCD TV 26'' την έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Τα μπλα μπλα της θεωρίας είναι μόνο για ακαδημαικούς και άσχετους

Δημοσ.

Για LCD για δωμάτιο τι διαστάσεις θα μου προτείνατε?Για τηλεόραση την θέλω ;) Η απόσταση είναι μικρή, περίπου στα 3m :rolleyes:

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θα βλέπεις.

Αν βλέπεις blu ray και 720p και το κεφάλι σου να κολήσεις στην οθόνη μια χαρά θα βλέπεις αν είναι όμως να βλέπεις τηλεόραση, τότε με 40αρα θα βλέπεις σίγουρα artifacts στα 3μ...

Για 3 μέτρα απόσταση θα πρότεινα 37άρα, εγώ έχω 32άρα και επειδή βλέπω κυρίως υψηλής ποιότητας video νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω μεγαλύτερη (δεν υπήρχε χρήμα όμως).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον για 20άρα ή 22άρα πάω. Πως θα επιλέξω tv θέλω να δω χαρακτηριστικά βασικά και με πάει σε πολλά site σε οθόνες για pc :rolleyes::rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...