Panathinaikara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 πώς μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το macbook χωρις μπαταρια έχοντας τις ιδιες επιδοσεις;
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δυστυχώς δεν γίνεται. If the battery is removed from a MacBook or MacBook Pro, the computer will automatically reduce the processor speed. This prevents the computer from shutting down if it demands more power than the A/C adaptor alone can provide. http://support.apple.com/kb/HT2332?viewlocale=en_US
darklordvader77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παίδες, έχω εδώ και περίπου 1 βδομάδα το νεό Macbook Pro 13,3"/2,4GHz/4GB RAM με την ενσωματωμένη μπαταρία.. του έκανα 3 πλήρεις αποφορτίσεις-εκφορτίσεις στην αρχή και μετά το δούλευα χαλαρά.. Το Coconut μου βγάζει αυτό και πιστεύω πως πρέπει να ανησυχω: ειναι φυσιολογικο να χει πεσει στο 94% σε τοσες λιγες μερες?? Τι θα μπορουσα να κανω απο δω και περα για να προλαβω να μην ξαναπεσει τοσο? Ευχαριστω προκαταβολικα!!
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παίδες, έχω εδώ και περίπου 1 βδομάδα το νεό Macbook Pro 13,3"/2,4GHz/4GB RAM με την ενσωματωμένη μπαταρία.. του έκανα 3 πλήρεις αποφορτίσεις-εκφορτίσεις στην αρχή και μετά το δούλευα χαλαρά.. Το Coconut μου βγάζει αυτό και πιστεύω πως πρέπει να ανησυχω: ειναι φυσιολογικο να χει πεσει στο 94% σε τοσες λιγες μερες?? Τι θα μπορουσα να κανω απο δω και περα για να προλαβω να μην ξαναπεσει τοσο? Ευχαριστω προκαταβολικα!! οχι δεν μου φαινεται τοσο φυσιολογικο παντως συνεχισε τα calibrations και θα στρωσει
darklordvader77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αυτο θα κανω αμα ειναι.. και ο θεος βοηθος!! Όταν λες οτι θα στρωσει εννοείς να σταματησει να πέφτει το ποσοστό (εχω χασει σε 10 μερες 6% δηλαδη) ή θα ξανανέβει?? (για ψυχολογικους και μονο λογους..χεχε) Πάντως απο αυτονομια μπαταριας μια χαρα παει προς το παρον φτου φτου..
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αυτο θα κανω αμα ειναι.. και ο θεος βοηθος!! Όταν λες οτι θα στρωσει εννοείς να σταματησει να πέφτει το ποσοστό (εχω χασει σε 10 μερες 6% δηλαδη) ή θα ξανανέβει?? (για ψυχολογικους και μονο λογους..χεχε) Πάντως απο αυτονομια μπαταριας μια χαρα παει προς το παρον φτου φτου.. θα ξανανεβει φυσικα! αλιμονο αν χαναμε ετσι ευκολα ποσοστα
darklordvader77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω πολύ!!! Μου φυγε ένα βάρος... Άρα θα συνεχιζσω τα Calibrations μέχρι να.. στρώσει!
darklordvader77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα!! Εχω ακόμη προβλημα.. με τα calibrations ειχα φτασει στο 95% και χτες που το ανοιξα ειχε πεσει στο 89% παλι.. μηπως εχει ρε παιδια προβλημα η μπαταρια μιας και ειναι κανουργιο μοντελο?? ανησυχω..
Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Παιδιά η μπαταρία είναι αρρώστεια. Μην την κοιτάτε κάθε τρεις και λίγο. Βάλτε ένα reminder να κάνετε calibrate 1 φορά το μήνα, μην την ταλαιπωρείτε (standby) και όσα λιγότερα cycles κάνει τόσο το καλύτερο. Αρκεί να γίνεται το calibration! το laptop δεν είναι για να δουλεύει μόνο στο ρεύμα και ούτε χρειάζεται να την βγάζετε. Όταν φτάσει 95% σταματάει να φορτίζει ούτως ή άλλως. 14 μήνες έχω το MBP και είμαι στο 94% του αρχικού capacity.
skiabox Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη watts. Περισσοτερες πληροφοριες εδω : http://www.binarytricks.com/
ixthy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη watts.Περισσοτερες πληροφοριες εδω : http://www.binarytricks.com/ Μπράβο πάρα πολύ καλό!
akou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ΜΟΛΙΣ αγορασα ενα MacBook Pro 13 Για αρχηκη φορτιση πρεπει να το βαλλω στο ρευμα για 12h και μετα απορφορτηση ? Ειναι καλυτερα να ειναι κλειστο ή δεν παιζει ρολο ? Τι με συμβουλευεται γιατι διαβασα αρκετα αντικρουομενα στο internet. Thanks
darklordvader77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 η απαντησεις ειναι 1-2 σελιδες πισω (δικες μου κ γω το ιδιο μοντελο με σενα πηρα!) Αστο μεχρι να φορτισει εντελως (να γινει πρασινο το λαμπακι του φορτιστη) και μετα ξεκινα τα calibrations για να "στρωσει" η μπαταρια. Υ.Γ. Με γειές!!!
elven Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 η απαντησεις ειναι 1-2 σελιδες πισω (δικες μου κ γω το ιδιο μοντελο με σενα πηρα!) Αστο μεχρι να φορτισει εντελως (να γινει πρασινο το λαμπακι του φορτιστη) και μετα ξεκινα τα calibrations για να "στρωσει" η μπαταρια. Υ.Γ. Με γειές!!! με το δικό σου τι έγινε;έστρωσε καθόλου;
darklordvader77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ναι εστρωσε αφου με κοψοχόλιαε κάπως.. είχε φτασει στο 95% και την επομενη φορα στο ακυρο κατεβηκε στο 89%. Μετα απο 2 Calibrations και αφου σταματησα να το πολυκοιταω και να το χρησιμοποιω περισσότερο είναι σήμερα στο 96% με 17 Loadcycles..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.