Προς το περιεχόμενο

Συλλογη νομισματων

Erunildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια συλλογη γυρω στα 120 νομισματα διαφορων χωρων την οποια θελω να πουλησω. Εκτος απο e-bay,που αλλου μπορω να τα δωσω; Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω και την αξια του καθε νομισματος;

Δημοσ.

μπορείς να μου στείλεις μια λίστα με το τι έχεις; Επίσης, μπορείς να βάλεις αγγελία στο σχετικό θέμα "Αγγελίες-Πωλήσεις". Για την αξία τους δεν γνωρίζω που μπορείς να την μάθεις. Αν μάθεις πού, πες μου κι εμένα!

Δημοσ.

Λιστα δεν εχω κανει ακομη.Να βαλω αγγελια λιγο αχρηστο μου φαινεται, αφου δεν ξερω ουτε καποια ενδεικτικη τιμη ;) .

Δημοσ.

Δοκίμασε στο http://www.124sold.gr

Υπάρχουν πάρα πολλές δημοπρασίες και πωλήσεις με νομίσματα εκεί.

Υπάρχει ενδιαφέρον και κίνηση στο συγκεκριμένο είδος.

Επίσης στο forum συλλεκτικά του συγκεκριμένου site μπορείς να ρωτήσεις για την αξία του κάθε νομίσματος.

Θα σου απαντήσουν σίγουρα.

Αν είχες μεγαλύτερη συλλογή πρός πώληση θα σε συμβούλευα να προμηθευτείς με κάποιο τρόπο έναν οδηγό νομισμάτων krause αλλά για 120 νομίσματα λογικά δεν θα αξίζει να το κάνεις.

Δημοσ.

Τιμές έχει αλλά δεν είναι πάντα σωστές. Βασικά συνήθως δεν είναι.

Επιπλέον, φαντάζομαι τα νομίσματα είναι ψιλά από ταξίδια; Εάν ναι, δεν έχει νόημα να το συζητάς καν.

ΥΓ: Οι τιμές των καταλόγων αναφέρονται σε συγκεκριμένες καταστάσεις των νομισμάτων, πόση φθορά έχουν πιο απλά. Από τη στιγμή που δεν το γνωρίζεις το αντικείμενο, ακόμα και να υπάρχουν καλά κομμάτια, δε νμίζω να μπορείς να κάνεις σωστά την αξιολόγηση της κατάστασης.

Δημοσ.

Τα περισσότερα είναι δεκαετίας 70,με κάποια προγενέστερα. Βασικά ήθελα μια ενδεικτική τιμή για να μπορέσω να βάλω αγγελία. Εξάλλου αμφιβάλλω να έχουν κάποια αξία,απλώς θέλω να φύγουν από τα χέρια μου..

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγές? εχω αρκετά μεγάλη συλλογή. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει

Και που μπορούμε να βρούμε KSWN_MEN σωστές τιμές?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...