varvag1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παιδια εκανα μια μικρη αναζητηση στο forum αλλα δεν βρηκα τπτ. Εχω το εξης προβλημα... Δεν μπορει κανενα player εκτος απο το vlc να παιξει ελληνικους υποτιτλους στα vista. Το bs player μου δειχνει αλαμπουρνεζικα. Το ιδιο και το ΚΜ player. Εχω αλλαξει τα παντα σε ελληνικα στο regional and language options αλλα και στα players εχω παιξει με τα fonts και τα encoding αλλα τπτ. Εντωμεταξυ η γλωσσα του συστηματος θελω να ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα. Δεν βρισκω λυση. Παρακαλω τα φωτα σας...
varvag1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εισε 100% σιγουρος οτι τα εβαλες ολα στα ελληινικα? τα εβαλα φιλε μου και τπτ. με το vlc εχω μονο την τοποθεσια μου στο greece και παιζει ελληνικα αλλα επειδη δεν μου πολυ αρεσει σαν player θελω να βρω ακρη για τα αλλα...
mentos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 φιλε μου σε εμενα τοσο το vlc οσο και το km player δειχνουν μια χαρα τους υποτιτλους και μαλιστα χωρις να χρειαστει να κανω τιποτα ρυθμισεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κατεβασε το vista codec pack και βαλτο αφου αφαιρεσεις οτι αλλο σχετικο. http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/Advanced-Vista-Codec-Package.shtml
varvag1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κατεβασε το vista codec pack και βαλτο αφου αφαιρεσεις οτι αλλο σχετικο. http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/Advanced-Vista-Codec-Package.shtml Εχω βαλει τους K-Lite Codecs οι οποιοι ειναι οι μονοι codecs που δεν μου εχουν δημιουργησει προβλημα... λετε να φταινε αυτοι?
sa3rdna Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εγώ χρησιμοποιώ το ffdshow για codec και δεν έχω κανένα πρόβλημα. ps. έχω vista αγγλικά με regional settings ελλάδα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εχω βαλει τους K-Lite Codecs οι οποιοι ειναι οι μονοι codecs που δεν μου εχουν δημιουργησει προβλημα... λετε να φταινε αυτοι? Για δοκιμασε αυτο που σου λεω....Εγω μονο με αυτο ειμαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.