Προς το περιεχόμενο

To καλυτερο βιντεοκινητο να αγορασω. Γνωμες...

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο μοντελο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη??

Κοστος αδιαφορο.

Εχω το Sony K800 ενταξει βιντεο της κακιας ωρας τραβαει.

Απο εικονες μια χαρα τις βγαζει.

Για ριχτε ιδεες....

Δημοσ.

ενα nokia n82 ειναι για μενα μια πολυ καλη λυση , εχει τα παντα και φυσικα το vga βιντεο που σ΄ενδιαφερει...και σαν μεταχειρισμενο το βρισκεις με 300 -350 το πολυ

Δημοσ.

Για καλό video απόφυγε τα se και δες το lg viewty. Κατα την άποψή μου η καλύτερη κάμερα για video και όχι μόνο. Ψάξε για μεταχειρισμένο γύρω στα 300-350ε.:-)

Δημοσ.

Άμα βάλεις και τα κάνεις σε καλύτερη ποιοτητα τα βίντεο τότε μετά δεν χρειάζεσαι καινούργιο κινητό

Δημοσ.

Για βίντεοκινητό το Ν93i θα σε υπερκαλύψει...

Αλλιώς με λιγότερα λεφτά πέρνεις μια καλή ψηφιακή βιντεοκάμερα και δεν θα

ξανασχοληθείς για καιρό με αυτό το θέμα ξανά...

Δημοσ.

Γιατί να πάρει το N93i δεν κατάλαβα. Έχει 3,2 mp, την στιγμή που τα άλλα έχουν 5. Και εκείνα κινητά είναι. Εγώ είδα πάντως οτι το lg viewty έχει 120 fps video recording. Οπότε μαλλον θα είναι και το καλύτερο σε βίντεο, και φωτογραφίες με ανάλυση 5mp. Είναι και όμορφο. Εγώ αν ήταν να μην θέλω κινητά smartphones, αυτό θα έπαιρνα.

Δημοσ.

3.15 MP, 2048x1536 pixels, 3x optical zoom, Carl Zeiss optics, και έχει δοκιμαστεί πρακτικά...

Δεν με ενδιαφέρει το τι γράφουν αλλά το τι έχουν δει τα μάτια μου...

Για να μην θυμηθώ την 5mpixel κάμερα (ας γελάσω) του LG KG920 που ούτε την μισή ποιότητα δεν έφτανε του Κ800...

Δημοσ.

Andr3a δεν έχεις και άδικο που λες, οτι μπορεί το ένα να λέει οτι έχει παραπάνω mp, αλλά δεν είναι απαραίτητο να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Αλλά το Lg viewty αυτό δείχνει σαν κύριο προσόν στο λανσάρισμά του, οπότε υπέθεσα οτι όσον αφορά το video, ειδικά αν έχει 120 fps, θα είναι αρκετά καλό. Αλλά νομίζω απο το N93i σίγουρα καλύτερη κάμερα έχει το N95, και το Ν82, αν και το δεύτερο δεν το είδα απο κοντά.

Δημοσ.

To N93i βγήκε περισσότερο σαν βίντεο_κινητό και το οπτικό ζουμ 3χ όχι ψηφιακό) είναι

ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή για βιντεοσκόπηση...

έχουν γυρίσει και βίντεο κλιπ με αυτό για προώθηση.... αλλιώς επιμένω να πάρεις μια

ψηφιακή βιντεοκάμερα (περίπου 250?) και να έχεις το κινητό για κινητό και την βιντεοκάμερα για το σκοπό της....

Δημοσ.

OK παιδες απαντησα με πολυ καθυστερηση διοτι δεν σερφαρω τακτικα κι οταν μπαινω το πολυ ειμαι ονλαην για 2-3 ωρες.

Thanks παντως για τις απαντησεις σας πηρα το ΝΟΚΙΑ Ν93 καλο ειναι.

Το οτι μια ψηφιακη βιντεοκαμερα κανει πολυ καλυτερη δουλεια δεν το συζητω διοτι ειναι προφανες αλλα τυγχανει που δε μπορω να τα κουβαλω ολα τα ρημαδια πανω μου λογω των αρκετων εξωτερικων εργασιων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...