MrSeanKon Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ποιο μοντελο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη?? Κοστος αδιαφορο. Εχω το Sony K800 ενταξει βιντεο της κακιας ωρας τραβαει. Απο εικονες μια χαρα τις βγαζει. Για ριχτε ιδεες....
savasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ενα nokia n82 ειναι για μενα μια πολυ καλη λυση , εχει τα παντα και φυσικα το vga βιντεο που σ΄ενδιαφερει...και σαν μεταχειρισμενο το βρισκεις με 300 -350 το πολυ
gtso Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Για καλό video απόφυγε τα se και δες το lg viewty. Κατα την άποψή μου η καλύτερη κάμερα για video και όχι μόνο. Ψάξε για μεταχειρισμένο γύρω στα 300-350ε.
KnightRider Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Άμα βάλεις και τα κάνεις σε καλύτερη ποιοτητα τα βίντεο τότε μετά δεν χρειάζεσαι καινούργιο κινητό
andr3as Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Για βίντεοκινητό το Ν93i θα σε υπερκαλύψει... Αλλιώς με λιγότερα λεφτά πέρνεις μια καλή ψηφιακή βιντεοκάμερα και δεν θα ξανασχοληθείς για καιρό με αυτό το θέμα ξανά...
flik Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γιατί να πάρει το N93i δεν κατάλαβα. Έχει 3,2 mp, την στιγμή που τα άλλα έχουν 5. Και εκείνα κινητά είναι. Εγώ είδα πάντως οτι το lg viewty έχει 120 fps video recording. Οπότε μαλλον θα είναι και το καλύτερο σε βίντεο, και φωτογραφίες με ανάλυση 5mp. Είναι και όμορφο. Εγώ αν ήταν να μην θέλω κινητά smartphones, αυτό θα έπαιρνα.
andr3as Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 3.15 MP, 2048x1536 pixels, 3x optical zoom, Carl Zeiss optics, και έχει δοκιμαστεί πρακτικά... Δεν με ενδιαφέρει το τι γράφουν αλλά το τι έχουν δει τα μάτια μου... Για να μην θυμηθώ την 5mpixel κάμερα (ας γελάσω) του LG KG920 που ούτε την μισή ποιότητα δεν έφτανε του Κ800...
KnightRider Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Α, και να μην είναι vodafone.... :lol: Συμφωνώ μαζι σου
flik Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Andr3a δεν έχεις και άδικο που λες, οτι μπορεί το ένα να λέει οτι έχει παραπάνω mp, αλλά δεν είναι απαραίτητο να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Αλλά το Lg viewty αυτό δείχνει σαν κύριο προσόν στο λανσάρισμά του, οπότε υπέθεσα οτι όσον αφορά το video, ειδικά αν έχει 120 fps, θα είναι αρκετά καλό. Αλλά νομίζω απο το N93i σίγουρα καλύτερη κάμερα έχει το N95, και το Ν82, αν και το δεύτερο δεν το είδα απο κοντά.
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 protip: τα mp ποτε δεν παιζανε ρολο για το αν θα βγαζει καλες photo
andr3as Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 To N93i βγήκε περισσότερο σαν βίντεο_κινητό και το οπτικό ζουμ 3χ όχι ψηφιακό) είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή για βιντεοσκόπηση... έχουν γυρίσει και βίντεο κλιπ με αυτό για προώθηση.... αλλιώς επιμένω να πάρεις μια ψηφιακή βιντεοκάμερα (περίπου 250?) και να έχεις το κινητό για κινητό και την βιντεοκάμερα για το σκοπό της....
MrSeanKon Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 OK παιδες απαντησα με πολυ καθυστερηση διοτι δεν σερφαρω τακτικα κι οταν μπαινω το πολυ ειμαι ονλαην για 2-3 ωρες. Thanks παντως για τις απαντησεις σας πηρα το ΝΟΚΙΑ Ν93 καλο ειναι. Το οτι μια ψηφιακη βιντεοκαμερα κανει πολυ καλυτερη δουλεια δεν το συζητω διοτι ειναι προφανες αλλα τυγχανει που δε μπορω να τα κουβαλω ολα τα ρημαδια πανω μου λογω των αρκετων εξωτερικων εργασιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.