aristos98 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια, Εδώ και δύο εβδομάσες έχω το εξής πρόβλημα, όταν παίρνω τηλέφωνο από VOIP προς εναλακτικούς(forthnet,hol,on, κ.τ.λ.)δεν μπορώ να τηλεφωνήσω,χτυπάει μια φορά και μετα πέφτει η γραμμή η βγαίνει απασχολημένο.Προς κινητά και εξωτερικό κλησεις δεν υπάρχει πρόβλημα.Αυτό δεν συμβαίνει κλήσεις προς τον ΟΤΕ. Μήπως είναι κανένα κολπάκι του ΟΤΕ? Aν ξέρει κανένας οτιδήποτε ας ενημερώσει.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ποια εταιρια εχεις ???? Εγω με netone δεν εχω καταλαβει καμμια διαφορα οπου και αν εχω καλεσει !!!!
gbras Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γιαννη εννοει κλησεις απο voip του εξωτερικου, οπως voipdiscount. Οντως αυτο το προβλημα υπαρχει και δεν ειναι κολπο του οτε αλλα των εναλλακτικων για να σε αναγκαζουν να μην χρησιμοποιεις αυτες τις υπηρεσιες. Και λεγαμε τον ΟΤΕ λαμογιο...
ibiza_fr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γιαννη εννοει κλησεις απο voip του εξωτερικου, οπως voipdiscount. Οντως αυτο το προβλημα υπαρχει και δεν ειναι κολπο του οτε αλλα των εναλλακτικων για να σε αναγκαζουν να μην χρησιμοποιεις αυτες τις υπηρεσιες. Και λεγαμε τον ΟΤΕ λαμογιο... μαλλον λαθος καταλαβες...προς εξωτερικο μπορει αλλα αυτο που δεν μπορει ειναι προς hol,forthnet,on telecoms,tellas .... κτλ....μαλλον απ'οτι καταλαβα εχει συνδεση (π)ΟΤΕ και δεν σε αφηνει....αν ειναι ετσι κολπακι μυριζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.