Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG T220

koingeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα.

Εχει κανεις υπόψιν του, τι λεει η παρακάτω οθόνη?

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10064

Σκεφτομαι να την παραγγειλω(αν και η τιμη της σε σχεση με αλλες 22'' ειναι τσουχτερη (355ευρω), αφου απο τα χαρακτηριστηκα μου φαινεται πολυ καλη.

Επισης στο hardshop εχεις την επιλογη που με 33,5 ευρω, σου δινουν εγγυηση για 0 pixel για 6 μηνες. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Αξιζει το κοπο?

Αναμενω τις προτασεις σας.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις περισσότερο για το εν λόγω μαγαζί...

Εγώ πχ. έψαξα για τα "κακά" του και δεν ήταν λίγοι αυτοι που ισχυρίζονταν ότι δεν μπορείς να βρεις που εδράζεται στην Κρήτη...

Ακριβής διεύθυνση κλπ...Οσο να 'ναι, ούτε καν στο site δε δίνει αυτά τα στοιχεία...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω.

Τα ειδα και εγω αυτα που λες και για τον λογο αυτο εστειλα το μηνυμα μου. Παντως μου φαινεται δυσκολο ενα τοσο ενημερωμενο site-μαγαζί, να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Θα δω παντως και αν ειναι και καταληξω στην συγκεκριμενη οθόνη, μπορει να την παραγγειλω απο το pixmania. Το κακο ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχουν φερει γνωστα μαγαζια (plaisio,e-shop...)

Δημοσ.

Apo hardshop την πηρα.

μου εκαναν ενα ψιλομπερδεμα με τα μεταφορικα 12ευρω

αντι για 6 που μου ειπαν αρχικα, το οποιο βεβαια διορθωθηκε μετα απο επικοινωνια μου

με το μαγαζι κατα τη διαρκεια της παραδοσης.

Κατα τα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

-Πολυ καλη αποδοση χρωματων - χωρις καθολου calibration.

-Δεν παρουσιαζει backlight bleeding.

-Ταχυτατη

-Πολυ πρωτoτυπο design!

ite3f9swil108mmurfmt.jpg

3xln1mpiristx62gawar.jpg

65jwh7xq172seqhosc82.jpg

Δημοσ.

Καλορίζικη παιδιά! Η οθόνη είναι τούμπανο, από τις καλύτερες που έχω δει σε αυτά τα λεφτά και με contrast ασυναγώνιστο μέχρι στιγμής από την υπόλοιπη αγορά, 20.000:1!!! Και εγώ αυτήν έχω σταμπάρει και σύντομα θα την αποκτίσω για να πω και εγώ εντυπώσεις!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια.

Φιλε feanor_gr, χρησιμοποιησες την εγγυηση για 0 pixel στο 6μηνο απο το hardshop? Αξιζει το κοπο να πληρωσω αυτα τα λεφτα ή οχι? Ποια η γνωμη σας. Σιγουρα ξενερωνεις οταν εχεις πληρωσει 350+ ευρω για μια οθονη (σιγορα 5ετιας) και να εχει καμμενο pixel. Επισης σε ποσες μερες σου ηρθε?

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

20000:1 contrast;;;Είναι καλό αυτό ή μήπως τη κάνει υπερβολίκα φωτεινή?Αξίζει τα 50-60 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τη 2232bw?

Δημοσ.

Παιδια προτιμησα το Hardshop μονο και μονο για την 0 pixel εγγυηση.

Απο οτι μου ειπαν,εαν η οθονη δεν εχει γρατζουνιες ή οποιοδηποτε χτυπημα και παρουσιασει καμμενο πιξελ μεσα σε 6 μηνες απο την

αγορα της, την αντικαθιστουν και δεν πληρωνεις ουτε εξοσα αποστολης.

Eπειδη αλλαξα 2 LG με καμμενα πιξελ-ευτυχως 19αρια οποτε με καλυπτε η εγγυηση της LG ΚΑΙ το ACER 9113 laptop που χρυσοπληρωσα πριν απο 2,5 χρονια εχει απο την 2η εβδομαδα χρησης ενα ωραιοτατο καμμενο και 2 υπεροχα πρασινα πιξελακια

ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΙΞΕΛ!!!!

Επομενως για εμενα αξιζε η επιβαρυνση των 40 ευρω προκειμενου να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!!

Ακομα η οθονη δεν εχει παρουσιασει ΤΠΤ.

Φιλε totalius το contrast ρυθμιζεται μεσω καποιων προφιλ και ειτε μπορεις να απενεργοποιησεις το dynamic ειτε να το μειωσεις ωστε να εχεις τη φωτεινοτητα που θελεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...