Προς το περιεχόμενο

Commandos:Behind enemy line σε Xp???

amanaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγες μέρες αγόρασα από το ebay τις παιχνιδάρες Commandos 1 και το expansion του(Beyond the call of duty).Αφού τα κάνω εγκατάσταση όλα καλά πάω να τα τρέξω αλλά βλέπω μόνο μαύρη οθόνη , ενώ η μουσική ακούγεται να παίζει κανονικά.Έχω δοκιμάσει τις λειτουργίες συμβατότητες σε win98 αλλά δεν κατάφερα κάτι...Κατέβασα και τους τελευταίους drivers της κάρτας μου αλλά τίποτα...Καμιά καλύτερη ιδέα από κανένα τρανό μυαλό??

Δημοσ.

Αν οντως φταινε τα χπ κατεβασε το virtual pc 2007 (δωρεαν) και βαλε πανω 98. Το comandos δεν εχει 3d ουτε υψηλες απαιτησεις αρα θα παιξει καλα

Δημοσ.

Tο κατέβασα το έκανα εγκατάσταση και όλα αυτά...

Μετά αφού φτιάχνω εικονικό σκληρό και αρχίζει να τρέχει μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα..

''Reboot and Select proper boot device

or insert boot media in selected boot device''

Θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση win98 με cd εκκίνησης κτλ....

Ευχαριστώ για την ιδέα σου!!

Δημοσ.

Θα κανεις οτι θα εκανες σε ενα μηχανημα με 98. Το virtual PC εχει δικο του "ΒΙΟS" το οποιο δεν θυμαμαι πως μπαινεις, μαλλον με καποιο απο τα συνηθη del, F2, F10 κλπ. Νομιζω εχει και ειδικο μενου για να διαλεξεις boot device.

Τα 98 θελουν δισκετα για να ξεκινησουν το install απότι θυμαμαι εκτος εν εχεις φτιαξει εσυ bootable cd.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κ γω κατι πανω στο θεμα. Εμενα μου παιζει κανονικα οσον αφορα την εικονα αλλα το προβλημα ειναι οτι παιζει παρα πολυ γρηγορα. Διαβασα κ σε ξενα forums για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα δεν εχουν κ εκει καποια λυση.

Ξερετε μηπως εσεις κατι γι αυτο το θεμα ?

Δημοσ.
Να ρωτησω κ γω κατι πανω στο θεμα. Εμενα μου παιζει κανονικα οσον αφορα την εικονα αλλα το προβλημα ειναι οτι παιζει παρα πολυ γρηγορα. Διαβασα κ σε ξενα forums για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα δεν εχουν κ εκει καποια λυση.

Ξερετε μηπως εσεις κατι γι αυτο το θεμα ?

Αν θυμάμαι καλά ένας φίλος είχε βάλει αυτό για να παίξει warcraft 2 και είχε δουλέψει. Ρίχτε του μια ματιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...