filthgrinder. Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εχω ενα laptop fujitsu siemens amilo 2515 και φορει καρτα γραφικων της intel [251 μνημη] η οποια δεν παιζει κανενα παιχνιδι απ τα καινουρια, ουτε καν το pes2008 το οποιο νομιζω δεν εχει και μεγαλες απαιτησεις απ οτι ξερω. το θεμα ειναι αν γινεται να του αλλαξω την καρτα η αν γινεται καμια αναβαθμιση/τροποποιηση ωστε να μπορω να παιξω το προ τουλαχιστον? [ α... εκανα εγκατασταση το age of empires 3 και αφου διαπιστοσα οτι δεν το παιζει ηθελα να του κανω απεγκατασταση αλλα κολλησε και δεν συνεχιζε.το χω προσπαθησει πολλες φορες χωρις αποτελεσμα.γιατι ετσι?]
filthgrinder. Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι να το πεταξω δηλαδη? σκεψου οτι το πηρα 1100 ευρω πριν 8 μηνες και τωρα κανει 500 ευρω.
kpartsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δεν θα το πετάξεις. Θα το χρησιμοποιείς μόνο για σερφάρισμα Ίντερνετ, προγράμματα Office, τραγούδια, ταινίες όχι υψηλής ευκρίνειας και παλιά παιχνίδια. Για παιχνίδια καινούργια χρειάζεσαι καινούργιο υπολογιστή. Στους φορητούς η κάρτα γραφικών δεν αλλάζει. Όσο για την τιμή έτσι είναι η σύγχρονη αγορά... Χάνουν αμέσως την αξία τους. Εγώ έχω ένα φορητό που το αγόρασα πριν 6 χρόνια 2600 ευρώ και σήμερα δεν πιάνει ούτε 200. Δεν τον πετάω όμως, ούτε τον πουλάω γιατί μου φαίνεται κοροιδία. Τον χρησιμοποιώ για τις δουλειές που μπορεί να κάνει. Από την άλλη πλευρά είναι δύσκολος ένας φανατικός gamer να συμβιβαστεί με έναν φορητό. Ή τα σκάει χοντρά, ή παίρνει desktop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.