victz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Στο site του Amarok, ειδα αυτο το ενδιαφερον coverbling. Επειδη εφτιαξα επιτελους τη συλλογη μου, μηπως ξερει κανεις πως το ενεργοποιουμε; Διανομη Kubuntu 10.04 64bit
stathakis21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Στο site του Amarok, ειδα αυτο το ενδιαφερον coverbling. Επειδη εφτιαξα επιτελους τη συλλογη μου, μηπως ξερει κανεις πως το ενεργοποιουμε; Διανομη Kubuntu 10.04 64bit χμ...μιας και το ειπες το εψαξα μια τωρα αλλα δυστυχως επεσα πανω σε αυτο http://forum.kde.org/viewtopic.php?f=117&t=87232&start=15 Unfortunately, due to legal pressure, we've had to drop CoverBling. We can't chance being sued. Valorie μαλακιες της apple μυριζομαι...
victz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Κριμα. Πατεντες, και κλασσικη αντιμετωπιση απο τις εταιριες. Ελπιζω να βρουν κατι παρομοιο αργοτερα. Ευχαριστω πολυ. Καλα μυριζεσαι. Ειναι πατεντα της Apple http://www.ilounge.com/index.php/news/comments/apple-granted-design-patent-for-cover-flow/
miza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μετά από καιρό απογοήτευσης από την μετάβαση από τον Amarok 2, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν το mp3 δεν έχει σταθερό bit rate δείχνει ότι νάνε χρόνους διάρκειας του κομματιού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό; Επίσεις υπάρχει κάποιος τρόπος για autotag στα κομμάτια;
jim_p Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αυτο με τον ακανόνιστο χρονο στα mp3 με μεταβλητο bitrate το κανει και σε αλλες εφαρμογες, πχ στον smplayer, οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα του amarok.
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα πήρα άλλο ένα μάθημα ότι το ελεύθερο λογισμικό θέλει το χρόνο του για να δείξει την δύναμή του και ποτέ να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε ένα λογισμικό ιδίως όταν αποδεδειγμένα βρίσκετε σε alpha στάδιο. Πρίν 6 χρόνια ήμουν ενθουσιασμένος με τον Amarok τότε και τον θεωρούσα έναν από τους καλύτερους player που υπήρχαν ever.. μέχρι που βγήκε ο Amarok 2. Φοβερή απαγοήτευση ένα αγαπημένο σου πρόγραμμα να το ξεθεμελιώνουν και να το ξεκινάνε ξανά από την αρχή. Προβλήματα.. σπασίματα.. πράγματα που δεν δούλευαν και φυσικά το τι τους έχω σούρει δεν λέγετε όχι μόνο εδώ αλλά και επίσημα μέχρι που κουράστικά και δεν ξανασχολήθηκα με το πρόγραμμα. Σήμερα μετά από δύο χρόνια και αφού ότι player είχα δοκιμάσει μου βγάζανε διάφορα προβλήματα ξαναθυμήθηκα τον Amarok και είπα να δω τι λέει στην κατάσταση που είναι τώρα. Εμείνα έκπληκτος από την βελτίωση του και την λειτουργικότητα του αν και ακόμα του λείπουν αρκετά πράγματα. Και το βασικότερο είναι η ταχύτητατη διαχείριση της μουσικής συλλογής ακόμα και αν έχεις άπερια κομμάτια, η άμεση εμφάνιση διάφορων info και άμεση απόκριση του. Νομίζω ότι ξαναγυρνάω στον Amarok σαν χρήστης του.
DIMITRISG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν χρειάζεται να τα «σέρνεις» κανενός. Στο ελεύθερο λογισμικό έχεις την δυνατότητα να έχεις επίδραση ως χρήστης στην εξέλιξή του. Αυτό το έχω συναντήσει στην προσωπική μου εμπειρία πάρα πολλές φορές και με ικανοποιεί όταν πχ μετά από κάποιο σχόλιο στο φόρουμ του KDE ή μια αναφορά bug να βλέπω ότι γίνονται αλλαγές που ο προγραμματιστής αποδέχτηκε ως θετικές για την εφαρμογή του. Και είναι απαραίτητο για την εξέλιξη ενός έργου. Αλλά δεν χρειάζεται να μιλάς άσχημα όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο. Μπορείς να κάνεις μια αρνητική παρατήρηση με ευγενικό τρόπο. Στην περίπτωση του Amarok2 υπήρχε ήδη ένα κοινό το οποίο χρησιμοποιούσε το Amarok και είχε κάποιες συνήθειες στη χρήση του. Φυσικό είναι οι χρήστες, του Amarok2 πια, όταν δεν βρήκαν τα σημεία αναφοράς τους να αντιδράσουν. Σε κάποιες από τις διαμαρτυρίες που παρακολούθησα, ο/οι προγραμματιστής του Amarok2 «δεν καταλάβαινε» γιατί χρειάζεται το χ απλό και βασικό χαρακτηριστικό κατά την κοινή γνώμη, και επέμενε να μην το ενσωματώνει. Αυτό εξόργισε τους χρήστες και δικαιολογημένα πιστεύω αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν βρίζεις ούτε μιλάς άσχημα (απευθύνομαι γενικά) απλά αλλάζεις πρόγραμμα ή συμβιβάζεσαι/κάνεις υπομονή.
DIMITRISG Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω την νέα έκδοση του Clementine 0.6 πολύ μπροστά σε σχέση με τον Amarok
EyeofOne Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω την νέα έκδοση του Clementine 0.6 πολύ μπροστά σε σχέση με τον Amarok και εγώ έχω παρατήσει καρό τώρα το Amarok και δουλεύω clementine και DeadBeef για πιό light...
firewalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω την νέα έκδοση του Clementine 0.6 πολύ μπροστά σε σχέση με τον Amarok Άμα δεις κανα κουλό στην ελληνική μετάφραση στείλε pm.
gokal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμάζω κι εγώ το clementine 0.6 αλλά παίρνω το παρακάτω σφάλμα >GStreamer could not create the element: autoaudiosink. Please make sure that you have installed all necessary GStreamer plugins (e.g. OGG and MP3 Δεν βρίσκω όμως να μου λείπει κάποιο πακέτο ... καμιά ιδέα?
Bandura Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 gokal, βαλε τα gstreamer0.10-ugly-plugins, gstreamer0.10-bad-plugins, gstreamer0.10-good-plugins και ξαναδοκιμασε. (Στο AUR στο clementine0.6-1 τα εχει στα dependencies...δε σου τα περασε αυτοματα οταν εφτιαχνε το πακετο?)
gokal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ναι σωστός, έβαλα μόνο τα good μιας και δεν ξέρω, δεν έψαξα τη διαφορά bad- good - ugly και δουλεύει μια χαρά!
DIMITRISG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Άμα δεις κανα κουλό στην ελληνική μετάφραση στείλε pm. Εσύ έχεις κάνει την μετάφραση; Υποθέτω πως ναι (και είχα κοιτάξει να δω ποιος είναι ο μεταφραστής αλλά δεν τον αναφέρει και κακώς), συγχαρητήρια είναι πάρα πολύ καλή, αν τυχόν δω κάτι θα σου πω. Φαίνεται και πολύ «δεμένη» με το KDE, αν είναι κάποια λέξη που έχεις αμφιβολία μπορείς να αναζητήσεις στη βάση δεδομένων του KDE http://l10n.kde.org/dictionary/search-translations.php?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα