chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 songbird για μένα αν και κατά την γνώμη μου πρέπει να του αλλάξεις το theme του αλλά και να βάλεις μερικά plugin από τα πολλά που υπάρχουν. Φοβερός player και έχει τα πάντα που μπορείς να ζητήσεις από κάποιο πρόγραμμα του είδους.
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δεν υπάρχει. Το κατεβάζεις από το official site κάνεις αποσυμπίεση το αρχείο που κατεβάζεις και μετά μπαίνεις στον φάκελο που έχει δημιουργηθεί και κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο songbird και τρέχει. Μπορείς να φτιάξεις και μια συντόμευση στα μενού σου για το πρόγραμμα με εντολή την διαδρομή του αρχείου.
mindcrime Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το έψαξα και μόνος μου λίγο και οι devs του λένε ότι δουλεύουν τώρα με το ubuntu για να μπει στα repos του..
AfterForever Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημήτρη γιατί δε χρησιμοποιείς τον παλιό - καλό - δοκιμασμένο amarok;
DIMITRISG Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 μαλλον επειδη συνιθησα το juk και δεν αισθανομαι καλα σε τελειωμενο project
miza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μπήκε ο αγαπημένος Amarok 2 στο debian testing!!! Τι χαρά και αυτή! NOOOOOOOT! Δεν μου δείχνει τα metadata από τους σταθμούς που ακούω, δεν μου παίζει τα mp3 μου. Θέλω πίσω τον παλιό καλο amarok, πως;
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Θα αφαιρεσεις τον νεο amarok με autoremove, θα βαλεις ενα repo απο stable, apt-get update, και θα τον βαλεις απο το stable με "apt-get install -t stable amarok" και μετα θα βγαλεις το repo του stable. Θυμαμαι οτι ο amarok ειχε ενα προβλημα με τα metadata στην εκδοση 2 που το φτιαξανε προσφατα. Για τα mp3 μηπως παιζει κατι με τα backends (phonon, xine κλπ)?
miza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμάζω την εντολή που λες, αλλα πάλι το amarok 2 μου περνάει
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτός ο amarok2 πρέπει να είναι το μεγαλήτερο αποτυχημένο upgrade στην ιστορία του ελεύθερου λογισμικού... Κάποτε ήμουν φανατικός του amarok και μου ήταν απίστευτο που ένα τέτοιο πρόγραμμα ήταν ελεύθερο λογισμικό. Μετά οι λαθασμένοι σχεδιασμοί από τους developer του φέραν την κατάσταση εδώ που είναι τώρα. Εύχομαι να ξανακάνουν γρήγορα τον amarok έναν χρηστικό audio player γιατί πλέον έχουν χάσει τελείως το έδαφος από τον ανταγωνισμό(songbird)
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμάζω την εντολή που λες, αλλα πάλι το amarok 2 μου περνάει Καθαρισε την cache του apt >apt-get clean && apt-get autoclean
sergyma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μπήκε ο αγαπημένος Amarok 2 στο debian testing!!!Τι χαρά και αυτή! NOOOOOOOT! Δεν μου δείχνει τα metadata από τους σταθμούς που ακούω, δεν μου παίζει τα mp3 μου. Θέλω πίσω τον παλιό καλο amarok, πως; δοκιμασες τον Amarok 2.1.80?
miza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 O 2.1.80 είναι σε experimental στο debian,για την ώρα δεν χρησιμοποιώ καθόλου amarok, έχω απογοητευτεί.
myle Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για να βάλουμε αυτόν τον amarok πρέπει να έχουμε kde 4.3 (τουλάχιστον από αυτά λέει ότι εξαρτάται στο debian). Ούτε σε εμένα παίζει τα mp3. Απογοήτευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα