DIMITRISG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 η μονη αλλαγη που θυμιζει amarok 1 ειναι αυτη Don't fold the Collection Browser after editing or updating the collection. (BR 166841) τα αλλα δεν ειναι αυτα που περιμενα περιμενω την λειτουργια διαγγραφης του αρχειου , συμπληρωση ετικετων απο το διαδυκτιο (musicbrainz) και την εισαγωγη συνδεσμου για το εξωφυλλο απευθειας απο το διαδυκτιο, διαφορετικα η συλλογη δεν διαχειριζεται με τιποτα. Η εμφανιση δεν με περιραζει και τοσο αλλα καποια αλλαγη η αληθεια ειναι οτι την χρειαζεται -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 02 : 18 : 58----- ετσι ονειρευεται τον Amarok ενας user του kde-look !! :lol: Μεσα στην τάξη το σχεδίασε; http://www.kde-look.org/content/show.php/Amarok+improved+GUI+proposal+?content=97212 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τελικα ο κοσμος «το θελει» http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=170999 μου κανει εντυπωση παντως ΓΙΑΤΙ δεν μπηκε απο την αρχη, τοσο δυσκολο feature ειναι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω την εκδοση 2? Εχω προσθεσει το repository αλλα δεν βλεπω κανενα πακετο amarok-kde4 στον adept. ΕΠισης με sudo apt-get install amarok-kde4 μου δινει Some packages could not be installed. This may mean that you have requested an impossible situation or if you are using the unstable distribution that some required packages have not yet been created or been moved out of Incoming. Since you only requested a single operation it is extremely likely that the package is simply not installable and a bug report against that package should be filed. The following information may help to resolve the situation: The following packages have unmet dependencies: amarok-kde4: Depends: libloudmouth1-0 (>= 1.1.4-2) but it is not installable E: Broken packages Δοκιμασα να κανω fix broken packages αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 εβαλα την εκδοση svn 2.1 ε λοιπον τωρα μαλιστα , αρχιζει και μοιαζει περισσοτερο με τον amarok 1 Μπορω πια (αμα πια) να σβηνω ενα αρχειο κατευθειαν απο την συλλογη ! Το κεντρικό μενου αλλαξε, μου βγαλανε εκεινη την αηδια με το τετρασελιδο widget, και εχει κατι αλλο που φαινεται καπως καλυτερο, εχει ενα task manager για καθε applet, και ειναι όλα σε ενα κατεβατό σε μια σελιδα. Καλη η προσπαθεια αλλα θελει δουλεια ακομα για να φτασει στο επίπεδο της προηγουμενης εκδοσης του την 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αντέ γιατί καλός ο songbird αλλά δεν έχει την αμεσότητα του amarok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 την μουσική μου την έχω μοιρασμένη σε στο /home και σε έναν άλλο φάκελο ntfs που βρίσκεται σε διαφορετικό δίσκο από το xubuntu μου. Ο δίσκος αυτός γίνεται automount και τον φάκελο τον έχω προσθέσει στην συλλογή μου στον amarok. Όταν διαλέγω όμως να παίγξει τραγούδι από εκεί δεν κάνει τίποτα! Μερικές φορές μου βγάζει και μήνυμα του στιλ too many errors. Επίσης πάω στον άλλο δίσκο μέσω file manager και επιλέγω έτσι τραγούδι πάλι δεν παίζει ενώ τα άλλα προγράμματα (πχ VLC) το παίζουν κανονικά. καμία ιδέα; xubuntu 9.04, amarok 2.0.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 κι αλλη αναφορα bug λειπει το feature οταν αλλαζεις το ονομα του καλλιτεχνη να κανει αυτοματη συμπληρωση απο την collection https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=190302 Δεν μαζευεται με τιποτα το amarok2 ειναι τοσα πολλα τα χαρακτηριστικά που λειπουν απο το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 γενικά υπάρχει πρόβλημα με την ενημέρωση της συλλογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Επειδή ο τελευταίος Amarok είναι χάλια μαύρα, για όποιον θέλει να εγκαταστήσει την προηγούμενη δοκιμασμένη λύση, ας ακολουθήσει τις οδηγίες εδώ: http://nomad.ca/blog/2009/apr/3/amarok-14-jaunty-ubuntu-904/ Δουλεύει μια χαρά σε μένα. ΥΓ. Το έβαλα και στο τόπικ του Jaunty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση Πώς μπορώ να αλλάξω theme?? Στις ιδιότητες δεν βρήκα κάπου να λέει νέο θέμα ή κάτι παρόμοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ενταξει παιδια...μπορει η πρωτη stable εκδοση να ηταν πολυ ελλειπη για stable...αλλα πλεον εχει αρχισει να φτιαχνει πολυ...και να σου θυμιζει κατι απο amarok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 πρόσφατες εντυπώσεις; υπόψη, γενικά δεν έχω χρησιμποιήσει ποτέ player και να αξιοποιήσω δυνατότητες βιβλιοθήκες, ούτε φυσικά amarok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Χέστο, βάλε το 1.4 να κάνεις τη δουλειά σου. Εμένα αυτό το πρόγραμμα μου φαίνεται εντελώς γυμνό, συγκριτικά με τον προκατοχό του. Whatever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Χέστο, βάλε το 1.4 να κάνεις τη δουλειά σου. Εμένα αυτό το πρόγραμμα μου φαίνεται εντελώς γυμνό, συγκριτικά με τον προκατοχό του. Whatever. κριμα αλλα εχεις απολυτο δικιο. Τα πολλα στολιδια χαλαν τη νυφη και ο νεος amarok στερειται των βασικων λειτουργιών Ενω ηταν το προγραμμα που με εντυπωσιασε περισσότερο απ όλα στο linux, εφτασα σε σημειο σημερα να μην το χρησιμοποιώ καθόλου. Στην θεση του εχω το juk που πραγματικα ειναι απλό αλλά κανει τα περισσότερα που χρειαζομαι και το προτεινω σε οσους θελουν να το δοκιμασουν. Τι εχει παραπανω απο τον amarok 2 1) crossfade αναμεσα στα τραγουδια 2) Δυνατοτητα διαγραφης κομματιου μεσα απο τη συλλογή (ενω το ακους) 3) δυνατοτητα ληψης πληροφοριων και εικονας αλμπουμ απο το διαδικτυο 4) οταν θελω να βαλω ενα εξώφυλλο αλμπουμ απ ευθειας απο το διαδικτυο, δεν χρειαζεται να το αποθηκευσω στο συστημα μου , απλα βαζω το url στο παραθυρο διαλογου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 χμμμ... μεταξύ juK και songbird τι θα πρότεινατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα