Προς το περιεχόμενο

Ericsson K810i Memory Stick Προβλημα...

crash21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Λοιπον σημερα παρει ενα Sony Ericsson k810i και ειχε μεσα extra 1GB απο ενα sandisk memory stick. Ολα ηταν μια χαρα, περασα καποια αρχεια στο memory stick και γενικα μια χαρα! Καποια στιγμη (αναθεμα!) η κοπελα μου φαγωθηκε να ανοιξει το memory stick και να βγαλει την καρτα μνημης. Το εκανε λοιπον ενω το κινητο ηταν ανοιχτο. Μετα το ξαναεβαλε. Μετα απο αρκετη ωρα πηγα να δω κατι στο κινητο και παρατηρησα οτι ελειπε η εικονα φοντου... Λεω ενταξει μαλλον το stick βγηκε και μαλλον θελει reboot και θα ειναι οκ... απο εκεινη την στιγμη γινεται το εξεις παραξενο. Ανοιγω το κινητο, βαζο pin και μετα οταν ανοιγει μου λεει: "Προσοχη θα χαθουν ολα τα δεδομενα στο memory stick, Φορμαρισμα memory stick?". Τεσπα, παταω ναι μου ζηταει κωδικο ασφαλειας, τον βαζω, βγαζει μια κλεψυδρα και μετα λεει οτι φορμαριστηκε (διαμορφωθηκε για την ακριβεια!) το memory stick. Λεω ωραια... Παω στο file manager να δω τι εχει μεινει και βλεπω οτι το memory stick ειναι μη διαθεσιμο.... Δηλαδη εκανε format και δεν το διαβαζει το κινητο τωρα? Βαζω καλωδιο και το συνδεω με το pc. Παρατηρω το εξης παραξενο: Διαβαζει κανονικα 2 αφαιρουμενους δισκους (η πρωτη ειναι ο χωρους του κινητου και ο αλλος το memory stick). Μπαινω στο memory stick και βλεπω οτι δεν εχει κανει format γιατι εχουν μεινει και εικονες και βιντεο... Για να μην τα πολυλογω εκανε αλλες 10 φορες την ιδια διαδικασια και τιποτα... Μετα σβηνω χειροκινητα τα παντα απο το memory stick και παλι ομως τα ιδια... Μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει?

1)Πως ειναι δυνατον το κινητο να μην διαβαζει το stick ενω το pc να το διαβαζει οταν συνδεω το κινητο με το pc?

2)Το κινητο διαβαζει το stick στην αρχη για αυτο μου λεει να κανει φορματ ομως μετα ενω λεει οτι εκανε δεν κανει τιποτα και μου λεει οτι στην ουσια δεν εχω memory stick διαθεσιμο... Επισης αν το βγαλω τελειος το stick τοτε δεν μου λεει να κανω format. Δηλαδη αναγνωριζει το stick μου λεει να το φορμαρει, το φορμαρει αλλα μετα δεν το αναγνωριζει...

3)Πως θα το λυσω αυτο το προβλημα???

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Συνδεσε το κινητό σου με καλωδιο usb στο pc και όταν σου εμφανίσει ο αφαιρούμενος δισκος(απο την memory stick) κανε δεξι κλικ και πατα διαμόρφωση και όταν θα έχει ολοκληρωθεί μετά βγαλε την memory stick απο το κινητό και μετά ξαναβάλτην.

Δημοσ.

το εχω κανει :( λεει δεν μπορει να διαμορφωθει... τεσπα το πηγα στην vodafone και δοκιμασαν και αυτοι να το φορμαρουνε αλλα τιποτα... δοκιμασα μια αλλη καρτα και την αγορασα να τελειωνω... εν ολιγης μου εμεινε μια memory stick που την διαβαζει μονο το pc!!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

KnightRider ΈΛΕΟΣ με την Vodafone!!!!

crash21 Σε τι FileSytstem την φόρμαρες στο PC (FAT, FAT16, FAT32,κλπ).

Δοκίμασες πάντως να την φορμάρεις από το Device Manager - Disk Management?

Υπάρχουν κάποια προγράμματα που είναι για αυτόν το λόγο. Δες με κανένα Recovery

να την πειράξεις και μετά δες αν φορμάρετε....

Δημοσ.
Μήπως το κινητό το πήρες απο την vodafone ?

Αμάν πια ρε φίλε με την vodafone, τα νεύρα μας.

@ crash21, πάρε ένα τηλέφωνο στην sonyericsson, 801 11 810 810 (Toll Free) και ρώτησε τους

Δημοσ.
Αφού πάντα φταιει η vodafone άμα παιρνει καποιος απο εκει

Δεν πιστεύω να σχολίασες και για την συμφωνία με την Vodafone και το iPhone??? :X

Δημοσ.

οχι δεν το σχολίασα αλλά το ξερουν πάρα πολλοι οτι στα iphone που έχει το λογισμικό της vodafone είναι χειρότερα

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...