miraklis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Χαιρετώ τα μέλη του forum καθώς αυτό είναι το πρώτο μου θέμα. Προσπαθώ να συνδέσω το φορητό μου (Fujitsu Amilo Xi 2428) με την τηλεόραση μου (Philips 37pfl7662d) μέσω HDMI. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω κανονικά εικόνα δεν έχω ήχο στην τηλεόραση. Το φορητό έχει ενσωματωμένη την GeForce 8600 GS και στον πίνακα ελέγχου της NVidia εκεί που μου έχει να επιλέξω τον τύπο σύνδεσης με την τηλεόραση υπάρχει μόνο η επιλογή "Τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας πάνω από DVI". Γιατί δεν αναγνωρίζει τη θύρα HDMI; Έχω εγκατεστημένους του τελευταίους Drivers της NVidia και επίσης πρέπει να πω ότι το φορητό το σύνδεσα με μια τηλεόραση Samsung μέσω HDMI και έπαιζε κανονικά και εικόνα και ήχο. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Μου διαφεύγει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
miraklis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Λοιπόν, μόλις έλυσα το πρόβλημα μου απλά κάνοντας update τους drivers της NVidia στο Laptop. Απλώς για να μπορέσω να κάνω update με τους τελευταίους drivers έπρεπε να χρησιμοποιήσω τα αρχεία που βρήκα στη διεύθυνση http://www.laptopvideo2go.com. Εγώ είχα εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers απο το site της fujitsu οι οποίοι ήταν σχετικά παλιοί!
harrys23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 γιατι απο dvi σε hdmi μεταφερει και ηχο ?? δεν το ξερα ....
miraklis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Όχι κάπου μπερδεύτηκες. Το λάπτοπ δεν έχει DVI θύρα αλλά HDMI. Η σύνδεση ήταν από HDMI σε HDMI. Απο DVI θύρα δεν μεταφέρεται ήχος παρά μόνο εικόνα
21century Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Η σύνδεση HDMI ειναι η καλύτερη αφού μεταφέρεις τα πάντα χωρίς απώλεια σήματος και ήχου, φυσικά σιγα σιγα εξοπλίζονται όλο και περισσότερα τα φορητά συστήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.