roverangas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 παιδια καλημερα... εχω τον kingston data traveller USB 2GB και σημερα προσπαθησα να μεταφερω καποια αρχεια απο το δικο μου pc (windows xp sp2) σε υπολογιστη της δουλειας μου με windows xp sp1 το προβλημα ειναι οτι βλεπει κανονικα το usb και τα αρχεια βρισκονται κανονικα αλλα μετα απο λιγο....εξαφανιζονται!!! και μου δειχνει οτι το usb ειναι αδειο!!! το βγαζω και το ξαναβαζω τα αρχεια ειναι στην θεση τους αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα παλι τα ιδια, σε προσπαθεια για copy-paste δεν προλαβαινω γιατι εξαφανιζονται,το pc ειναι καθαρο απο ιους και μολις το εχω κανει format και εχω περασει τα windows xp sp1 αφου αυτα μου παρεχει η εταιρεια,σε τι μπορει να υπαρχει το προβλημα? εχει αναφερθει ξανα κατι τετοιο? ευχαριστω
dkstopo Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εφοσον το usb παιζει κανονικά σε άλλους υπολογιστές και εσύ έχεις μόλις κάνει format στο pc τότε τη λύση θα τη βρείς μάλλον στο cd της mb, χρησιμοποιησε τους drivers που έχει εκεί για τις usb θύρες.
SOWHAT Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Eγώ πάλι είχα πριν λίγες μέρες το ίδιο πρόβλημα με το κινητό μου SE W800 και κατέληξα ότι μάλλον έφταιγε ότι ίσως να έχει χαλασει η επαφή εκεί που βάζουμε τον φορτιστή(συνδέεται με usb καλώδιο στο πισί), μιας και στο άλλο SE κινητό μου δεν υπήρξε πρόβλημα...Βέβαια στα ΧΡ sp1 στον παλιό μου υπολογιστή δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο....Στο λάπτοπ μου το καινούριο με τα Βίστα συνέβη... Δεν ξέρω τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.