prestiz Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ρε παιδια ψαχνω καιρο τωρα αλλα ματαια και ελπιζω να το βρω εδω.εχω το μοντεμ ρουτερ d-link adsl2+ g624t και εχω ενα σταθερο υπολογιστη οπου εβαλα καρτα δυκτιου αλλα εξωτερικο που συνδέεται με θυρα για να εχω ασυρματο ιντερνετ αλλα οταν ανοιγω τον υπολογιστη συνδεεται αυτοματα ενω εγω θελω να το κλειδωσω να μην μπορει να συνδεεται οποιος γουσταρη.Αλλα οταν κανω τη ρυθμιση και το βαζω στο wep οπως μου ειπανε μετα δεν μπορω να συνδεθω.παρακαλω αν μπορει καποιος ας μου δωσει μια αναλυτικη βοηθεια μπας και βγαλω κάποιο νοημα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Πως προσπαθεις να μπεις ; Βρισκεις το δικτυο σου και βαζεις το Network key ; Τι προβλημα εχεις ακριβως ;
prestiz Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μολις ανοιξω τον υπολογιστη μου συνδεεται απο μονος ουτε κωδικους ουτε τιποτε
prestiz Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 επισης χθες ηρθε η ξαδερφη μου και εφερε το λαπτοπ της και συνδεθηκε αμεσως εντοπισε το ασυρματο και συνδεθηκε αμεσως χωρις κωδικο
tsakonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μεσα στο ρουτερ εχει επιλογη για WPA....βαζεις αυτο και εισαι οκ.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μηπως συνδεεται αυτοματα σε αλλο δικτυο?εσυ θα μπεις με καλωδιο στον ρουτερ σου 8α βαλεις κλειδωμα wpa2 ,wpa,wep με κατα σειρα προτιμησης οπως στα εγραψα απο το καλυτερο μεχρι το χειροτερο και αφου κανεις submit και save και κανεις reboot και δεις οτι τα εχει κρατισεη τοτε 8α σβισεις τα preferred networks και 8α ξαναψαξεις.μην ξεχασεις το save and reboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.