tsavi1991 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει θέμα όπου μπορουμε να ζητήσουμε κάτι που να χαριζεται πχ ζηταω να μου χαρίσουν καρτα γραφικών ή ποδηλατο κτλ
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ένας τρόπος είναι να παρακολουθείς το θέμα Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2], μήπως κάποιος χαρίζει κάτι που σε ενδιαφέρει. Προσοχή όμως, εκεί δε γίνονται δεκτά μηνύματα με τα οποία να ζητάς κάτι συγκεκριμένο! Ο άλλος είναι να αναρτήσεις κανονικά μία Αγγελία ζήτησης (όταν αποκτήσεις δικαίωμα ανάρτησης Αγγελίας), στην οποία καλό είναι να αναγράφεται ξεκάθαρα στον τίτλο ότι ζητάς να σου χαρίσουν...
tsavi1991 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ένας τρόπος είναι να παρακολουθείς το θέμα Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2], μήπως κάποιος χαρίζει κάτι που σε ενδιαφέρει. Προσοχή όμως, εκεί δε γίνονται δεκτά μηνύματα με τα οποία να ζητάς κάτι συγκεκριμένο! Ο άλλος είναι να αναρτήσεις κανονικά μία Αγγελία ζήτησης (όταν αποκτήσεις δικαίωμα ανάρτησης Αγγελίας), στην οποία καλό είναι να αναγράφεται ξεκάθαρα στον τίτλο ότι ζητάς να σου χαρίσουν... Ευχαριστώ.Τι εννοεις οταν αποκτησω δικαιωμα αναρτησης αγγελιας?
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τι εννοεις οταν αποκτησω δικαιωμα αναρτησης αγγελιας? Ερωτήσεις και Απαντήσεις περί Αγγελιών
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μπορείς κάλλιστα να αρχίσεις εδώ ένα νήμα με τίτλο ζητώ να μου χαρίσουν και να είσαι ο πρώτος που ζητά. Δε βλέπω γιατί όχι.
madsc Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ...Δε βλέπω γιατί όχι. Βλέπω εγώ. tsavi1991 φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν επιτρεπόταν να αναρτηθούν threads: "Ζητάω να μου χαρίσετε..." . Για αυτό το λόγο υπάρχει μόνο η προσφορά στο thread που υπέδειξε ο moderator parsifal. Προς το παρόν υπομονή μέχρι να μπεις στο section των αγγελιών και ζητάς εκεί ότι σου χρειαστεί. /sc
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Βλέπω εγώ.tsavi1991 φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν επιτρεπόταν να αναρτηθούν threads: "Ζητάω να μου χαρίσετε..." . Για αυτό το λόγο υπάρχει μόνο η προσφορά στο thread που υπέδειξε ο moderator parsifal. Δεν είπα threads. Ένα θρεντ αρκεί για όλους. Δε με κόφτει αλλά δε βλέπω γιατί ένα θρεντ θα σε χαλούσε. Στην χειρότερη θα πάει αδιάβαστο, στην καλύτερη θα εξυπηρετήσει κάποιους μη έχοντες ινσόμνιακς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 βασικά είναι και ψιλογυφτιά να ζητάς να σου χαρίσουν...εντελώς διαφορετικό το να λες ότι χαρίζεις
philos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 βασικά είναι και ψιλογυφτιά να ζητάς να σου χαρίσουν...εντελώς διαφορετικό το να λες ότι χαρίζεις Γυφτιά είναι όταν ζητάς από ένα συγκεκριμένο άτομο να σου χαρίσει κάτι. :-D Όταν ζητάς κάτι μέσα σε ένα topic που υπάρχει για αυτό το λόγο, προσωπικά δε το βλέπω σαν γυφτιά (εφόσον πάντα αυτό που ζητείται είναι εντός λογικών ορίων). -philos
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Όταν ζητάς κάτι μέσα σε ένα topic που υπάρχει για αυτό το λόγο, προσωπικά δε το βλέπω σαν γυφτιά (εφόσον πάντα αυτό που ζητείται είναι εντός λογικών ορίων). Το εν λόγω topic όμως έχει κανόνες συμμετοχής που αναγράφονται στο 1ο post: Βασικοί κανόνες του topic 1. Παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάτι να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. Απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι. 2. Τα μέλη που χαρίζουν κάτι παρακαλούνται να γράφουν τρόπο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο (συνήθως pm ή e-mail). Παρακαλούνται τα μέλη που απαντούν προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάτι που χαρίζεται, να γράφουν καθαρά για ποιό αντικείμενο ενδιαφέρονται. Στη συνέχεια θα επικοινωνούν με τον δωρητή μέσω pm ή e-mail για τα περαιτέρω. 3. Απαγορεύονται αυστηρά οι αντιπαραθέσεις και ο σχολιασμός των ειδών που χαρίζονται. 4. Το forum και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα είδη που χαρίζονται και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την καλή τους λειτουργία. 5. Κατά τα άλλα, ισχύουν οι Όροι Χρήσης του forum (δηλ. μην χαρίζετε warez, mp3, αντιγραμμένες ταινίες ή απαγορευμένα/ελεγχόμενα από την ελληνική νομοθεσία αντικείμενα κλπ). 6. Όποιο μήνυμα δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, θα διαγράφεται - χωρίς να αποκλείονται και άλλες κυρώσεις (ban) κατά περίπτωση.
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δε μιλάμε για αυτό το τοπικ παρσιφαλ - τουλάχιστον όχι εγώ.. Και εντάξει ρε παιδιά μη τα βλέπετε τόσο σνομπίστικα. Αν ο άλλος δεν έχει είναι γύφτος που θα ζητήσει κάτι το οποίο σε κάποιον άλλο ίσως είναι άχρηστο? Ή τα βλέπω μονο εγώ έτσι?
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δε μιλάμε για αυτό το τοπικ παρσιφαλ - τουλάχιστον όχι εγώ.. Γι' αυτό δεν έκανα quote εσένα, αλλά τον philos. Και εντάξει ρε παιδιά μη τα βλέπετε τόσο σνομπίστικα. Αν ο άλλος δεν έχει είναι γύφτος που θα ζητήσει κάτι το οποίο σε κάποιον άλλο ίσως είναι άχρηστο? Ή τα βλέπω μονο εγώ έτσι? Δεν είναι θέμα σνομπισμού. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει σύγκρουση με το γεγονός ότι στο φόρουμ υπάρχει ενότητα τόσο για Αγγελίες πώλησης, όσο και ζήτησης. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει εξαίρεση στους «μη έχοντες» όσον αφορά τους κανόνες που προσδιορίζουν την ανάρτηση αγγελιών; Γιατί, ένα μήνυμα στο οποίο ζητάει κάποιος κάτι είναι ξεκάθαρα αγγελία, έστω και αν το χρηματικό αντίτιμο που διατίθεται να δώσει είναι μηδενικό.
philos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κι εγώ δεν αναφερόμουν στο topic που αφορά το χάρισμα αντικειμένων (όπου απαγορεύεται η ζήτηση) αλλά σε ένα υποθετικό topic το οποίο θα υπάρχει για να ζητάνε τα άτομα. (δλδ ότι αν υπάρχει τέτοιο topic δε το βρίσκω γυφτιά) anyway.. -petros
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κι εγώ δεν αναφερόμουν στο topic που αφορά το χάρισμα αντικειμένων (όπου απαγορεύεται η ζήτηση) αλλά σε ένα υποθετικό topic το οποίο θα υπάρχει για να ζητάνε τα άτομα. My bad, κατάλαβα λάθος. Εσύ κι ο frenzy εννοείτε ακριβώς το ίδιο.
tsavi1991 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Το ολο θεμα εγινε διοτι καποιοι εχουν την πολυτελεια να βρισκονται συνεχεια στο site (δεν αναφερομαι μονο στους mods,admins κτλ) με αποτελεσμα οτι υπαρχει στο topic Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2], να το αποκτουν ειτε τους ειναι πραγματικα χρησιμο ειτε οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.