Προς το περιεχόμενο

Κλεινει το κομπιουτερ

PeLLoS-CooL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πρωτη φορα που σηνεβηκε αυτο οπως ειναι ανοιχτο το το κομπιουτερ κλεινει και ακοωο το δισκο που καμνει τικ τικ τικ τικ θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι ο δισκος η κατι αλλο????

Δημοσ.

Εξαρτάται, και χωρίς "στοιχεία", τί να σου πούμε και μεις με "σιγουριά"...Αν μπορείς, ηχογράφησέ τον, κι ανέβασε τον εδώ...(ή όπου αλλού, και δώσε link)

• Moderators
Δημοσ.

Πριν αρχισεις τις ηχογραφησεις(!)καλυτερα να μας πεις απο ποτε αρχισε να το κανει αυτο,τι υπολογιστη εχεις,windows,αν αλλαξες κατι προσφατα(τροφοδοτικο πχ),αν μιλαμε για εσωτερικο ή εξωτερικο σκληρο,κλπ κλπ...

Δημοσ.

Ναι, αντί "να πάει απ΄τον γιατρό να ΑΚΟΥΣΕΙ την καρδιά του, που του φαίνεται να χτυπάει περίεργα και του το λέει απ΄το τηλέφωνο" , ν΄αρχίσει ΠΡΩΤΑ "να του λέει τις διατροφικές του συνήθειες, την καθημερινότητά του, να κάνει διάφορες εξετάσεις, να διαβάσει διάφορα βιβλία" κλπ.

Έλεος (!)

PeLLos_Cool , αν ΕΧΕΙΣ την δυνατότητα ν΄ανεβάσεις αυτόν τον ήχο σε ΚΑΛΗ ποιότητα, θα βοηθήσει πολύ για να ξέρουμε ΠΟΥ να "κατευθυνθούμε". Και κατά πάσα πιθανότητα θα μας γλίτωνε πολύ χρόνο. Και 'μας, και 'σενα.

Αν δεν την έχεις, τότε το πάμε "the hard way".

• Moderators
Δημοσ.

Oποτε ο γιατρος ζηταει απο τον ασθενη να του στειλει ηχογραφημενη την καρδια του μια και δεν μπορεις να παει απο το γιατρο,χωρις να ξερει ουτε ποσο χρονων ειναι κλπ?Η απλα τον ρωταει εκεινη την ωρα που τον εχει διαθεσιμο να του πει λιγες εξτρα πληροφοριες(..hard way?)Και μια και εχει υποψιαστει ο γιατρος πως το μονο που μπορει να κανει τικ τικ ειναι η"καρδια"(aka ο σκληρος που ειναι μηχανικο μερος του pc)τον ρωταει κατευθειαν κατι εξτρα γυρω απο αυτην την υποψια,καθως δεν θα κοστισει κατι περα απο λιγο χρονο του.Αντι να το ζαλιζουμε αδικα με ασχετες παρομοιωσεις,ας περιμενουμε την απαντηση του παιδιου.

Δημοσ.

Εμ άμα δεν είναι σε θέση να ξέρει από μόνος του ο "ασθενής", τί σόι ένδειξη είναι το "τικ-τικ-τικ" (...αυτό μου θυμίζει Μαφάλντα, αλλά άσχετο, μισό, όχι τόσο άσχετο, άσχετος είναι ο όρος "τικ-τικ-τικ"), πάει να πει ότι μέχρι να βγει συμπέρασμα στο "τηλέφωνο", μπορεί και να τον χάσουμε. Α ναι. Άλλο το τηλέφωνο - όσο ποστάρουμε εμείς και μας παρακολουθεί ο ασθενής, ο δίσκος πιθανώς τρέχει. Μήπως και δεν είναι καλό αυτό. Αν ήταν instant messaging, κάτι γινόταν.

...Ναι, βεβαίως "hard way", the easy way είναι κατευθείαν να τ΄ακούσουμε-δεν είναι ;Πες πως τον έχεις στο τηλέφωνο, τί θα του πεις, άρχισε να κάνεις test - ή "..για βάλε τ' ακουστικό λίγο κοντά στο pc να τ' ακούσω να σου πω μια πρώτη γνώμη" ;

"Τικ-τικ-τικ"...αλλά ΤΙ τικ-τικ-τικ ; !:-)

Τικ-τικ-τικ από κεφαλές ; Από ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ κεφαλών ; Από ΜΟΤΕΡ μήπως ;! Ακουμπάει κανένα ανεμιστηράκι σε κανένα καλώδιο κατά λάθος πλέον ; Έχει κι άλλους φασαρίες ένας υπολογιστής...

Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που "οφείλω" να υποψιαστώ ΚΑΙ εγώ doc, είναι όντως ο σκληρός.

Το ΑΜΕΣΩΣ επόμενο όμως πράγμα θα είναι να πω "..για να τον ακούσω" . Κι άμα μου πει "ναι αλλά extension για το τηλέφωνο δεν υπάρχει, κι ούτε μπρίζα για να φέρω το πισί εδώ", τότε θα του πω "ντύσου κι έλα μια βόλτα απ΄το ιατρείο". Κι όταν θα μου πει ότι δεν τον παίρνει, δηλαδή ότι ηχογράφηση δεν παίζει,γιοκ, στοπ, είτε θα του πω να κάνει house call ο γιατρός, είτε να το γυρίσουμε στην τηλεϊατρική. Μόνο τότε.

Σόρι για το σήριαλ των παρομοιώσεων, αλλά το ζήτησες, ΜΕΤΑ που το συνέχισες. Έστω κι αν εγώ το άρχισα. Δεν είχα αρχίσει όμως τα θαυμαστικά.

Τώρα τί κάνει ο ασθενής...Σα να μας έχει γράψει λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...