Προς το περιεχόμενο

αγορα εξωτερικου σκληρου δισκου

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα!θελω ν'αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο για λαπτοπ και θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το ποια μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη.ακομη θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο πλεονεκτημα των εξ.σκληρων με τροφοδοσια που ειναι και ογκωδεις εναντι αυτων που ειναι χωρις τροφοδοσια.τι να επιλεξω για λαπτοπ?υπαρχουν γενικοτερα καποιες επιπλοκες που εχουν παρατηρηθει με τους εξ.σκληρους?π.χ οτι καιγονται και αρα χανονται αρχεια?ειναι σωτη η σκεψη μου να χρησιμοποιησω τον εξ.σκληρο για backup αρχειων ή οχι?ευχαριστω!

Δημοσ.

ότι και να πάρεις να έχει δική του τροφοδοσία για να μην λιώσεις την μπαταρία του φορητού και μακριά από τα my book

για backup ναι μια χαρά είναι τις τούμπες να προσέχεις και σε λογικά πλαίσια δεν χαλάνε τώρα αν σου κάτσει και βαρέσει ο σκληρός από μόνος του ε τυχερά είναι αυτά...

Δημοσ.
ότι και να πάρεις να έχει δική του τροφοδοσία για να μην λιώσεις την μπαταρία του φορητού και μακριά από τα my book

για backup ναι μια χαρά είναι τις τούμπες να προσέχεις και σε λογικά πλαίσια δεν χαλάνε τώρα αν σου κάτσει και βαρέσει ο σκληρός από μόνος του ε τυχερά είναι αυτά...

Γιατί το λες αυτό για τα ΜΥ ΒΟΟΚ?:cry:

Τι προβλήματα παρουσιάζουν? Ειχες κάποιο εσύ?

Δημοσ.
Εγώ είμαι υπέρ των μικρών.

Είναι αθόρυβοι , 1 καλώδιο, λίγος χώρος και κρύοι.

Ασε που όποτε θες τους βάζεις στη τσέπη του μπουφάν και πας στο φίλο για ανταλλαγές.

250GB 79?

320GB 106?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303000

Κι εγώ θα προτιμήσω έναν 2.5", παίζει με τις ανάγκες του καθένα βέβαια. Πάντως όπως και να χει μην τον πάρεις "χύμα" :P (οι παραπάνω είναι χωρίς κουτί :) ).

Δημοσ.
Κι εγώ θα προτιμήσω έναν 2.5", παίζει με τις ανάγκες του καθένα βέβαια. Πάντως όπως και να χει μην τον πάρεις "χύμα" :P (οι παραπάνω είναι χωρίς κουτί :) ).

Γνώμη μου , να το πάρει χωρίς κουτί και να αγοράσει ένα που του αρέσει.

Εχει 3 χρόνια εγγύηση με αυτό το τρόπο.

Τα έτοιμα έχουν 1 ή 2.

Δημοσ.

Παντως εγω ειχα παρει ενα σκληρο και ενα κουτι ξεχωριστα για back up επισης. Δυστυχως το κουτι ηταν μαλλον της πλακας (οχι οτι διαλεξα το φτηνοτερο 'η το πιο αθλιο απο το μαγαζι) με αποτελεσμα να καψει το σκληρο μου κ οτι ειχα μεσα χαθηκε...

Και εχω ακουσει κ για αλλους που δεν εδωσε σωστο ρευμα το κουτι κ καηκε ο σκληρος τους...Τωρα τι να πω??? Τυχερα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Προσοχή στα εξωτερικά κουτιά.

Εμένα ένα υποτίθεται καλό μου χάλασε δυο σκληρούς πριν το πάρω χαμπάρι.

Πήρα ένα passport της wd αλλά θέλει προσοχή το usb καλώδιο.

Αν είναι μακρύ δεν δουλεύει ο σκληρός λόγω μη επάρκειας ρεύματος.

Ιδανικό καλώδιο 20-30cm και δουλεύει άψογα.

Πήρα και ένα freeagent της seagate 750gb και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

αυτό που αναφέρει ο φίλος fads όντως ισχύει . και γω έχω τον WD Passport 160 και όταν τον βάζεις σε προέκταση ή μεγάλο καλώδιο δεν λειτουργεί (κυκλοφορεί όμως απο την WD καλώδειο με 2 απολείξεις ακριβώς για αυτόν το λόγο. Βεβαια δεν ισχύει το ίδιο για σκληρό με εξωτερική τροφοδοσία. Κατα τα άλλα ειναι πανέμορφος :D και πολύ πολύ μικρός! Για τους seagate εχω ακούσει απο φίλους κ εγώ τα καλύτερα ..

off topic : ειναι το πρώτο μου μήνυμα ! καλως σας βρήκα :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάλι τσίμπησα τον WD Passport Elite 250gb [112 έουρος]....Έχει απίστευτο design το κουτί δεν είναι αυτό το γυαλιστερό πλαστικό των WD passport essential, άλλα από Titanium, φαίνεται πιο ποιοτικός και έχει 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση....Συστήνεται ανεπιφύλακτα....:)

Δημοσ.

Ξέρετε αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον εξωτερικό σκληρό ως δίσκο συστήματος (για το λειτουργικό). Κυρίως: το έχει κάνει κάποιος;

Δημοσ.

Μπορεις, απλα καλο θα ηταν να το υποστιριζει το Bios η και το λειτουργικο. Επισεις ακομα καλητερο θα ηταν να ειναι Ε-σατα η Firewire800 και οχι USB.

Δημοσ.
Μπορεις, απλα καλο θα ηταν να το υποστιριζει το Bios η και το λειτουργικο. Επισεις ακομα καλητερο θα ηταν να ειναι Ε-σατα η Firewire800 και οχι USB.

Βασικα αμα ειναι e-sata εισαι οκ, ειναι σαν εσωτερικος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...