maraki3110 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλησπερα... Εχει δουλεψει καμια κοπελα σε παιδοτοπο? Τί ακριβως κανεις? Ειναι ωραια? Απο λεφτα? Σκεφτομαι να παω, τί λετε?
flo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δεν κανεις και τιποτα ιδιαιτερο σε παιδοτοπο. Συνηθως τα λεφτα δεν ειναι πολλα...
kebinB Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 μια φίλη μου που δουλεύει απο οτι μου εχει πει το μονο που κανει ειναι να επιτηρεί τα μικρα μην χτυπήσουν η μαλώσουν και τα βάζει σε τάξη επίσης μου ειπε πωσ τα λευτα ειναι γελοία για τισ ωρεσ που δουλευει
ellilili Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ποσα δλδ? Και ποσες ωρες δουλευει? Μηπως ξερεις απο ποια ηλικια μπορεις να δουλεψεις σε παιδοτοπο?
iNorganic Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ε απο μαγαζι σε μαγαζι θα αλλαζουν οι μισθοι κ οι ωρες εργασιας. Γιατι δεν ρωτας στο ιδιο το μαγαζι να μαθεις?
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλά δεν είναι και παίξε γέλασε να δουλεύεις σε παιδότοπο. Επιτηρείς παιδάκια ηλικίας από 2, στην καλύτερη εώς 8 ετών. Εννοείται πως δεν τα βάζεις εύκολα σε τάξη, ιδιαιτέρως όταν παίζουν. Θέλει μεγάλη προσοχή. Εχει τεράστια ευθύνη και μεγάλη κούραση η συγκεκριμένη δουλειά.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εγώ άνετα θα αμολούσα έναν πεινασμένο λύκο σε έναν παιδότοπο,έτσι για πλάκα.Εκεί να δείς τάξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.