satmania1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Παδεία μια ερώτηση έχω να κάνω.Μπορεί σε ένα laptop με χρ να περάσω και linux ubuntu,η αν πέρασε κάποιος ευχάριστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Φυσικα και μπορεις.Eνα πολυ καλο thread με πληροφοριες και οδηγους για την καινουρια εκδοση του ubuntu και πως να την κανεις εγκαταστασηνα την παραμετροποιησεις,κλπ απο τον chek2fire http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251238 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris2060 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εννοειται...και καθε φορα που θα ανοιγεις το pc θα επιλεγεις σε ποιο λειτουργικο θελεις να μπεις Ubuntu or xp.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 παδεία ευχάριστο για τις απαντήσεις τελικά το πέρασα στο lap πολύ ωραία έχω και μια ali ερώτηση antivirus περνάμε στο linux.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 παδεία ευχάριστο για τις απαντήσεις τελικά το πέρασα στο lap πολύ ωραία έχω και μια ali ερώτηση antivirus περνάμε στο linux.... Nop,καλωσηρθες σ ενα κοσμο χωρις το πληθος των ιων,spyware,adware που υπαρχουν στα windows:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 φιλε μου "δελαδι" χωρίς αντί virus και τέτοια να μην ανήσυχο όταν μπαίνω στο διαδίκτυο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Οχι φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δες εδώ: http://www.linux.com/feature/60208 suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.