iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 βγαινω απο το αμαξι να το κρατω στο χερι και να μου γλυστραει ολες τις φορες ετσι μου επεσε. Οντως γλιστραει το @$#%^#
sotoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 γνωρίζει κανεις το κόστος αντικατάστασης της οθόνης του iphone?
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δηλαδή? Τα υλικά ή η εργασία? Δηλαδή, πόσο κάνει η οθόνη, ή πόσα θα σου πάρει κάποιος για να την αλλάξει? Για το πρώτο απαντήσαμε ήδη. Για το δεύτερο, εξαρτάται από αυτόν που θα το κάνει. Ο καθένας μπορεί να ζητήσει όσα θέλει...
sotoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δηλαδή? Τα υλικά ή η εργασία? Δηλαδή, πόσο κάνει η οθόνη, ή πόσα θα σου πάρει κάποιος για να την αλλάξει? Για το πρώτο απαντήσαμε ήδη. Για το δεύτερο, εξαρτάται από αυτόν που θα το κάνει. Ο καθένας μπορεί να ζητήσει όσα θέλει... ναι ρώτησα για το πόσα περίπου πέρνουν για την αντικατάσταση οθόνης. ρώτησα μήπως και εχει αλλάξει κάποιος και γνωρίζει το κόστος.
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Έχεις βρει κάποιον που να θέλει/μπορεί να το αναλάβει; Αν βρεις, ρώτα τον.
sotoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Έχεις βρει κάποιον που να θέλει/μπορεί να το αναλάβει; Αν βρεις, ρώτα τον. λοιπον σήμερα το πήγα σε κατάστημα στην θεσσαλονίκη. το κόστος για να μου περάσουν την οθόνη ειναι 20 ευρώ. την δευτέρα θα το πάρω. αν όλα πάνε καλά με pm θα σας δώσω τα στοιχεία του καταστήματος. η οθόνη κόστησε 125 ευρώ με τα μεταφορικά και μου έστειλε στο πακέτο screen protector και το εργαλείο για να ανοίξεις το iphone.. άρα έχουμε 145 ευρώ με τα περαστικά.
sotoul Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 το κινιτο το πήρα απο το service. η οθόνη αλλάχτηκε και δουλεύει άψογα.
harrys23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 με το τελευταιο πεσιμο ραγισε και η οθονη οποτε εδω και 5 ημερες αγορασα απο ebay οθονη ,καμερα(διοτι στο πεσιμο και μετα τα εδειχνε ολα θολα)κατσαβιδακι φιλμ προστασιας οθονης και το σουπερ απο ολα Αυτο Το κοστος 130 ευρω οθονη 25 ευρω καμερα και 35 ευρω το steel case
ΜΑΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παλικαρια καλησπερα εχω και εγω ακριβως τ ιδιο προβλημα.....μπορειτε να μ πειτε ποσο τηα μ στοιχισει πανω κατω ι αλλαγη της οθονης?? δεν δουλευει απο τιν μεση και κατω................................................. παλικαρια καλησπερα εχω και εγω ακριβως τ ιδιο προβλημα.....μπορειτε να μ πειτε ποσο τηα μ στοιχισει πανω κατω ι αλλαγη της οθονης?? δεν δουλευει απο τιν μεση και κατω.................................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.