Προς το περιεχόμενο

iphone προβλημα με οθονη

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βγαινω απο το αμαξι να το κρατω στο χερι και να μου γλυστραει ολες τις φορες ετσι μου επεσε.

Οντως γλιστραει το @$#%^#

Δημοσ.

Δηλαδή? Τα υλικά ή η εργασία? Δηλαδή, πόσο κάνει η οθόνη, ή πόσα θα σου πάρει κάποιος για να την αλλάξει?

Για το πρώτο απαντήσαμε ήδη. Για το δεύτερο, εξαρτάται από αυτόν που θα το κάνει. Ο καθένας μπορεί να ζητήσει όσα θέλει...

Δημοσ.
Δηλαδή? Τα υλικά ή η εργασία? Δηλαδή, πόσο κάνει η οθόνη, ή πόσα θα σου πάρει κάποιος για να την αλλάξει?

Για το πρώτο απαντήσαμε ήδη. Για το δεύτερο, εξαρτάται από αυτόν που θα το κάνει. Ο καθένας μπορεί να ζητήσει όσα θέλει...

ναι ρώτησα για το πόσα περίπου πέρνουν για την αντικατάσταση οθόνης. ρώτησα μήπως και εχει αλλάξει κάποιος και γνωρίζει το κόστος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έχεις βρει κάποιον που να θέλει/μπορεί να το αναλάβει; Αν βρεις, ρώτα τον. :-)

λοιπον σήμερα το πήγα σε κατάστημα στην θεσσαλονίκη. το κόστος για να μου περάσουν την οθόνη ειναι 20 ευρώ.

την δευτέρα θα το πάρω. αν όλα πάνε καλά με pm θα σας δώσω τα στοιχεία του καταστήματος.

η οθόνη κόστησε 125 ευρώ με τα μεταφορικά και μου έστειλε στο πακέτο screen protector και το εργαλείο για να ανοίξεις το iphone..

άρα έχουμε 145 ευρώ με τα περαστικά.

Δημοσ.

με το τελευταιο πεσιμο ραγισε και η οθονη

οποτε εδω και 5 ημερες αγορασα απο ebay οθονη ,καμερα(διοτι στο πεσιμο και μετα τα εδειχνε ολα θολα)κατσαβιδακι φιλμ προστασιας οθονης και το σουπερ απο ολα Αυτο Το κοστος 130 ευρω οθονη 25 ευρω καμερα και 35 ευρω το steel case

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

παλικαρια καλησπερα εχω και εγω ακριβως τ ιδιο προβλημα.....μπορειτε να μ πειτε ποσο τηα μ στοιχισει πανω κατω ι αλλαγη της οθονης?? δεν δουλευει απο τιν μεση και κατω.................................................

παλικαρια καλησπερα εχω και εγω ακριβως τ ιδιο προβλημα.....μπορειτε να μ πειτε ποσο τηα μ στοιχισει πανω κατω ι αλλαγη της οθονης?? δεν δουλευει απο τιν μεση και κατω.................................................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...