Thanaxix Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Χθες καθώς επέστρεψα σπίτι, πάω να γράψω κάτι, και παρατηρώ ότι με γρατσουνάει κάτι στον δεξί καρπό. Τελικά, είχε έφυγε ένα κομμάτι εκεί που ακουμπάει ο καρπός. Επισυνάπτω φωτό για να μου πείτε αν είναι σωστό να το πάω στην rainbow, καθώς δεν τοχω ούτε χρόνο και είναι έτοιμο να συμβεί και από την άλλη μεριά. Το macbook το χρησιμοποιώ κυρίως για να γράφω οπότε εκείνο το σημείο φθείρεται. Το πιο λογικό είναι ότι θα πάω εκεί και θα μου πουν ότι φταίω, αλλά δε νομίζω ότι είναι λογικό να χαλάει τόσο γρήγορα κάτι από φθορά.
thanocaster Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Όπως και να χει εσύ θα το πας στη rainbow απαιτώντας επιδιόρθωση. Τώρα το αν η rainbow θα σου πει ότι είναι φυσιολογική φθορά ή όχι είναι άλλο θέμα.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δε μπορώ να σου πω να μην το πας αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα κάνουν κάτι.
Angeldust Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εγώ θα προτιμούσα να το κολλήσω με logo παρά να το πάω στη Rainbow. Δεν ξαναμπλέκω με αυτούς.
Jastonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εγώ θα είχα πάρει τηλέφωνο κι όλας την Pearlman να καλέσει grand jury γιατί έχεις πολλά στοιχεία εναντίον της MAC!
Thanaxix Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εσύ να κατέβεις με πλακατ στα στουντιο της HBO για να πάρει clearance για 6η σαιζον το wire, και να με αφήσεις ήσυχο!
RockSoundStudio Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παιδιά έχει γίνει μεγάλη φασαρία με τα σπασίματα των macbook. Μόλις βρω κάποιο link θα το στείλω, αλλά ριξτε και καμιά ματιά στο google
orck Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 τι; δηλαδη δεν ειναι ΤΕΛΕΙΑ τα mac; εχουν και κατασκευαστικες ατελειες; τοσα ποστ που προσπαθουνε να μας πεισουν τσαμπα κοπος;
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Να το πάρεις για να στο φτιάξουνε, θέλουν δε θέλουν πρέπει τουλάχιστον να το κοιτάξουν, εκτός άμα και εσύ ο ίδιος παρουσιάζοντας ένα macbook στο οποίο "ξεκουράζεσε" και βάζεις πίεση σε εκείνο το σημείο με αποτέλεσμα να διαλυθεί...αλλα δεν είναι έτσι να φανταστώ;;
nyne Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μηπως το κοματι που εχει φυγει ειναι λουκι για να φευγει η υγρασια και φωναζει τσαμπα.
louiscy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ρε παιδιά μην τρελαινόμαστε. έχω ένα macbook εδώ και 2 και κάτι χρονάκια. του τα έχω κάνει όλα μέχρι και σε boat party για ηχογράφηση με υγρασία και τέτοια το πήρα και δεν έπαθε τίποτα. μην λέτε ότι έχουν πρόβλημα τα macs επειδή του πεδίου του έσπασε έλεος. φιλε υπάρχει η περίπτωση το δικό σου να είχε εργοστασιακό λάθος και να μην ήταν solid το καλούπι του για τον alfa η βίτα λόγο. εγώ λέω να τους το πας πίσω και να δεις τι θα σου πουν δεν χάνεις τίποτα.
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κάποτε είχε γίνει θέμα για το σημείο αυτό στα Mac Books και η Apple το άλλαξε.
dali13gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 http://www.appledefects.com/?p=272 Χε χε... Ολόκληρο site αφιερωμένο στα ελαττώματα των Mac...
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αν ανοίγαν για τα windows παίζει να συναγονίζονταν το google σε database capacity! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.