Προς το περιεχόμενο

Το απαραίτητο λογισμικό για το iPhone/iPod Touch

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
to wifi hd τι ακριβως κανει?!

Mε ενα απλο google.

Turn your iPhone into a wireless, mobile external hard drive!

Works over any WiFi connection. You can now share, copy, and backup your files to and from your PC / Mac / Linux / or another phone! Very easy to use.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού συνδεθεί το iPhone με τον υπολογιστή σου, μέσω wifi, χτυπάς στον browser του υπολογιστή σου την διεύθυνση <ip_υπολογιστή:8888> και σου ανοίξει ένα web interface μέσω του οποίου μπορείς να διαβάζεις/αποθηκεύεις αρχεία από και προς το iPhone.

• 1 μήνα μετά...

Installous ασυζητιτι..για οσους δε γνωριζουν παρέχει ολα τα apps απο το appstore cracked...

Και μετα:

Appbox Pro: Μετατροπεις,Χρονος που απομενει στη μπαταρια,ημερολογια με σημειωσεις,λεξικο,πληροφοριες συστηματος,φακος και αλλα ολα σε ενα!!!

Shazam: Απλη χρηση..ενεργοποιηστε την εφαρμογη και αμεσως θα εντοπισει τον τιτλο του τραγουδιου που ακουγεται!!(απαιτειται συνδεση στο internet)

Snatch: Εγκαθιστατε την αντιστοιχη εφαρμογη στον υπολογιστη σας και το iPhone γινεται ενα remote control που μπορείτε να ελεγξετε τον υπολογιστη σας..(ποντικι,πληκτρολογιο κτλ)

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον δωρεάν password/account keeper (αν γίνεται να είναι από το App Store), γιατί ο "Keeper" που έχω τώρα δεν ανοιγει αν το iPhone δεν είναι συνδεδεμένο στο Internet (!!!!), πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Επίσης, για msn messenger τι χρησιμοποιείτε?

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον δωρεάν password/account keeper (αν γίνεται να είναι από το App Store), γιατί ο "Keeper" που έχω τώρα δεν ανοιγει αν το iPhone δεν είναι συνδεδεμένο στο Internet (!!!!), πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Επίσης, για msn messenger τι χρησιμοποιείτε?

Για password manager, προτείνω το (κορυφαίο) 1Password (ή το 1Password Pro), ειδικά αν έχεις και το 1Password for Mac μιας και μπορείς να κάνεις sync μεταξύ τους μέσω WiFi.

Για instant messenger, αμφιταλαντεύομαι εδώ και καιρό μεταξύ των IM+ και BeejiveIM with Push. Ως interface, το Beejive μου φαίνεται οριακά καλύτερο αλλά το IΜ+ μου φαίνεται πιο σταθερό, ειδικά σε ότι αφορά τα Push Notifications.

Για password manager, προτείνω το (κορυφαίο) 1Password (ή το 1Password Pro), ειδικά αν έχεις και το 1Password for Mac μιας και μπορείς να κάνεις sync μεταξύ τους μέσω WiFi.

Για instant messenger, αμφιταλαντεύομαι εδώ και καιρό μεταξύ των IM+ και BeejiveIM with Push. Ως interface, το Beejive μου φαίνεται οριακά καλύτερο αλλά το IΜ+ μου φαίνεται πιο σταθερό, ειδικά σε ότι αφορά τα Push Notifications.

IM+ . (δεκα χαρακτηρες)

Ok, noted! Thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...