Προς το περιεχόμενο

Το απαραίτητο λογισμικό για το iPhone/iPod Touch

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mobile Me iDisk (δωρεάν)

Για συνδρομητές mobile me, μπόρεσα επιτέλους να φορτώσω pdf των 10mb

iLike Concerts (δωρεάν)

Χρησιμοποιώντας το GPS, σας λέει τι συναυλίες παίζονται στη πόλη σας

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mobile Me iDisk (δωρεάν)

Για συνδρομητές mobile me, μπόρεσα επιτέλους να φορτώσω pdf των 10mb

Δυστυχώς, όμως, αν φορτώσεις pdf πάνω από 30MB δε θα μπορέσεις να το ανοίξεις με το iPhone.:-(

Ενώ με το Air Sharing Pro (ίσως και με άλλες εφαρμογές) μπορείς να ανοίξεις μεγάλα PDF.

Τρώει κάτι κολλήματα η Apple :-(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

IDriveLite... δωρεάν backup επαφών και πρόσβαση/ επεξεργασία αυτών στο internet...

Εγώ που έχω μια ελαφρά αλλεργία στο itunes το πάω με 1000...

Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση να συγχρονίζεις τις επαφές σου με το Gmail.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλώνεις το Gmail στο iPhone ως Exchange Server: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252

Έτσι έχεις push mail, contact sync & calendar sync.

Αυτό γίνεται ακόμη κι αν έχω ήδη ένα λογαριασμό Exchange Server στο iPhone μου;

Γιατί είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι πού) ότι το iPhone OS επιτρέπει την ύπαρξη μόνο ενός Exchange Server account...

Δημοσ.

Χμμ... να πω την αλήθεια εγώ εκτός από το Exchange (που θέλει την τελευταία έκδοση του OS) κάνω συντονισμό και με το Address Book, το οποίο επίσης συντονίζεται με το Gmail, οπότε δεν ξέρω από που γίνεται ο συντονισμός, αν δεν γίνεται από παντού.

Επίσης, σαν να θυμάμαι κι εγώ αυτό που είπε ο Paredwse. Αν έχει καταφέρει κανείς κάτι διαφορετικό, ας μας ενημερώσει.

Δημοσ.
Χμμ... να πω την αλήθεια εγώ εκτός από το Exchange (που θέλει την τελευταία έκδοση του OS) κάνω συντονισμό και με το Address Book, το οποίο επίσης συντονίζεται με το Gmail, οπότε δεν ξέρω από που γίνεται ο συντονισμός, αν δεν γίνεται από παντού.

Από το Mac OS X 10.5.3 και μετά, στα preferences του Address Book, υπάρχει η επιλογή για sync με Google Account (link).

Κανονικά αυτό γίνεται μόνο αν έχεις iPhone, αλλά υπάρχει κόλπο για να το ενεργοποιήσεις και χωρίς αυτό (link).

Θέλει λίγη προσοχή όμως. Φροντίστε να έχετε απαραιτήτως backup πριν το δοκιμάσετε. Το είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε και λόγω των conflict, μου έκανε μπάχαλο τα contacts, και στο gmail και στο Address Book. Χωρίς το Time Machine, ακόμα θα τα έψαχνα...

EDIT: Βέβαια, αυτό είναι για να συγχρονίζεις το Address Book του Mac με το Google Account σου. Για να συγχρονιστεί ΚΑΙ το iPhone με αυτόν τον τρόπο, χρειάζεσαι και πάλι το iTunes.

• Super Moderators
Δημοσ.
Από το Mac OS X 10.5.3 και μετά, στα preferences του Address Book, υπάρχει η επιλογή για sync με Google Account (link).

Κανονικά αυτό γίνεται μόνο αν έχεις iPhone, αλλά υπάρχει κόλπο για να το ενεργοποιήσεις και χωρίς αυτό (link).

Θέλει λίγη προσοχή όμως. Φροντίστε να έχετε απαραιτήτως backup πριν το δοκιμάσετε. Το είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε και λόγω των conflict, μου έκανε μπάχαλο τα contacts, και στο gmail και στο Address Book. Χωρίς το Time Machine, ακόμα θα τα έψαχνα...

EDIT: Βέβαια, αυτό είναι για να συγχρονίζεις το Address Book του Mac με το Google Account σου. Για να συγχρονιστεί ΚΑΙ το iPhone με αυτόν τον τρόπο, χρειάζεσαι και πάλι το iTunes.

Οπότε, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορείς να συγχρονίζεις το iPhone με το Gmail σου ακόμη κι αν έχεις ήδη άλλο Exchange account μέσω του address book του Mac σου.

Ήτοι, συγχρονίζεις τον Mac με το Google Address Book και στη συνέχεια συγχρονίζεις το iPhone με το Mac σου (μέσω me.com ή μέσω iTunes).

;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
New Media Team at NASA Ames Research Center has developed the first NASA iPhone application to deliver up-to-the-minute NASA content directly from Agency sources in one easy-to-use mobile platform. The software makes extensive use of built-in iPhone features and usability to offer NASA information in a clear and intuitive way. The application aggregates and delivers a compelling range of dynamically updated information, images and video links. The NASA App is available free of charge on the App Store from Apple directly to the iPhone and iPod Touch or within iTunes.

396678main_IMG_0087.PNG396677main_IMG_0091.PNG396679main_IMG_0096.PNG396680main_IMG_0099.PNG

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1Password Touch Pro: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009!

Το 1Password Touch είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή διαχείρησης Password & λοιπών προσωπικών στοιχείων (πχ πιστωρικών καρτών) για το iPhone.

Ειδικά για χρήστες Mac OS X, έχει το πλεονέκτημα πως συνεργάζεται και συγχρονίζει τα δεδομένα του με την αντίστοιχη εφαρμογή 1Password for Mac.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 1Password 3 for Mac, η Agile Web προσφέρει δωρεάν τα 1Password Touch & 1Password Touch Pro μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2009!

Αν δεν είστε ήδη χρήστες τους, είναι κρίμα να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...