haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Υπαρχει περιπτωση να βρουμε μελλοντικα καποιο προγραμμα αναλογο αυτου της navigon σε cydia? γιατι αν οχι πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα να σκασω τα 75... Ηδη υπαρχει σε Cydia το iDa εδω και 20 μερες και ειναι καλυτερο απο το navigon. Oυτε αυτο ειναι δωρεαν, αλλα υπαρχουν πλαγιοι τροποι για να το βαλεις.(στην 3.0 ειναι λιγο πιο δυσκολο) http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=4691.0
koumos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ναι αλλα κατι πηρε το αυτι μου οτι δε δουλευει με την OS 3.0 + RedSnow. Βεβαια να μου πεις, κατι θα γινει και θα δουλεψει καποια στιγμη δε μπορει!
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ναι αλλα κατι πηρε το αυτι μου οτι δε δουλευει με την OS 3.0 + RedSnow.Βεβαια να μου πεις, κατι θα γινει και θα δουλεψει καποια στιγμη δε μπορει! Σε εμενα δουλευει , αλλα ηθελε παιδεμα..
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Από χτες μπορείς να βρεις το navigator στα γνωστά μαγαζιά
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Από χτες μπορείς να βρεις το navigator στα γνωστά μαγαζιά Το δοκιμαζω, αλλα δεν φαινεται τοσο καλο οσο το iDA.
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το δοκιμαζω, αλλα δεν φαινεται τοσο καλο οσο το iDA. εγώ το έβαλα χτες από ένα λινκ που μου έστειλε ο τρόμπας ο νικόλας και ήταν μόνο για γαλλία κτλ...
georgeadams Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Υπενθυμίζω το 1ο μήνυμα του παρόντος θέματος: Όπως και στο αντίστοιχο thread για το MacOS, σκοπός μας δεν είναι να υμνήσουμε συγκεκριμένο λογισμικό αλλά να γράψουμε γνώμες, εμπειρίες και εντυπώσεις από διάφορα μικροπρογράμματα που προσθέτουν λειτουργικότητα στο υπέροχο κινητό της Apple. Στο παρόν θέμα προτείνουμε καλές εφαρμογές για το iPhone μας. Οι ερωτήσεις του τύπου "ποιά εφαρμογή να βάλω για να κάνω..." παρακαλώ να μπαίνουν σε ξεχωριστά θέματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μερικα ειναι ενδιαφεροντα καλουδια...Θα παρει φωτια η Cydia το απογευμα απο το σπιτι. Ευχαριστω.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μερικα ειναι ενδιαφεροντα καλουδια...Θα παρει φωτια η Cydia το απογευμα απο το σπιτι. Ευχαριστω. μικρά αρχεία είναι... ίσα- ίσα που θα ανέβει από την θερμοκρασία δωματίου
pcfan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Κανένα πρόγραμμα για να βάζουμε στο iphone αρχειάκια word, pdf και powerpoint υπάρχει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Κανένα πρόγραμμα για να βάζουμε στο iphone αρχειάκια word, pdf και powerpoint υπάρχει; Για να ανοιγουμε εννοεις?Quickoffice.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 iDial Google Mobile App athensBook απλά απαραίτητο για όσους ζουν στην Αθήνα Απο που τα κατεβαζουμε αυτα ρε παιδια ? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Τις βρίσκεις στο iTunes Store Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Να πω κι εγω την δικη μου μικρη εμπειρια.... Google maps Χωρις σχολια... AthensBook Πολυ καλο !!! MobileLog Για διαχειριση κλισεων και sms Winderboard Tο χρησιμοποιω να επιλεγξω θεματα για το iphone BossPrefts Το χρησιμοποιω γαι αποκρυψη εικονιδιων MySms Σαν το MobilLog αλλα και με δυνατοτητα επιβεβαιωσης παραδοσης sms τουλαχιστον με Vodafone Giortes Ελληνικο Εορτολογιο. Αυτα !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.