Προς το περιεχόμενο

Το απαραίτητο λογισμικό για το iPhone/iPod Touch

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

AirSharing

Box.net

Cube

EpocratesRx

Facebook

iSilo

iTalk Recorder

Pandora

Remote

RSS Probe

Shazam

Showtimes

Sol Free Solitaire

Touch Hockey

TouchTerm

TouchType Lite

Units

Αυτά που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι Facebook, RSS Probe, Shazam, TouchTerm και TouchType Lite.

Με το ΤouchTerm συνδέομαι από οπουδήποτε με το debian box μου και κοιτάω τι κάνουν τα torrents μου καθώς και συνήθες admin.

Το ΤouchType σου επιτρέπει να γράφεις email με το πληκτρολόγιο οριζοντίως που κάνει την όλη δουλειά πολύ γρηγορότερη.

Δείτε και http://grkbull.blogspot.com/2008/11/apps-come-true.html

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω να βρω messenger αλλά να υποστιρίζει και φωτογραφία για τις επαφές. Να εμφανίζει μικρό thumbnail για την κάθε επαφή.

μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει τα εξής:

fring

IM+ Lite

Nimbuzz

Pairlingo Instant Messenger (δεν μου παίζει γιατί το έχω ακόμα στην 2.1 και στο appstore υποστηρίζει μόνο για 2.2)

καμιά ιδέα;

Δημοσ.

iRealSms - http://irealsms.com/

Messaging

Shareware

Φοβερή εφαρμογή για διαχείριση των sms με ρύθμιση μέσα και για αναφορά αλλά δυστυχώς αναφορά λαμβάνουμε μόνο με sms με αγγλικούς χαρακτήρες. Landscape mode.

SwirlyMMS - http://www.swirlyspace.com/

Messaging

Shareware

Για να έχετε MMS στο κινητό σας

MxTube

Internet

Cydia Installer

Κατεβάζεται απο youtube στο κινητό σας.

MyMedia

Internet

Cydia Installer (Pm me για το repo)

Κατεβάζεται απο safari & youtube application στο κινητό σας mp3 ή video και τα κρατάτε.

Sbsettings - http://thebigboss.org/2008/10/19/the-future-of-bossprefs/

Η αναβάθμιση του bossprefs. Με 2 δάκτυλα απο όλα τα μενού απενεργοποιείται απο Wifi, Bluetooth, SSH, rerspring και άλλες ρυθμίσεις. Ανοίγει σε όποιο μενού και αν είστε και επίσης το πιο βασικό απ' όλα σας δείχνει πόση ελεύθερη ραμ έχετε.

Translator - Appstore

Free

Μετάφραση απο πολλές γλώσσες σε πολλές γλώσσες. Έχει και ελληνικά

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να "σπάσω" το ipod touch που έχω αγοράσει.Το πήρα τον Σεπτέμβριο απο Αμερική και έχει πάνω του v1.5.5.Γίνεται να το αναβαθμίσω σε v2.2 χωρίς βέβαια να πληρώσω.Και αυτό γιατι μόνο στο v2.2 παίζει παιχνίδια και γενικά μπορώ να βάλω apps.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου δείχνει πόση ώρα έχεις μιλήσει στην τελευταία κλήση? Σαν μετρητής κλήσεων.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!κατεβαζω αυτη την εφαρμογη που ειναι και η πλεον απαραιτητη απο Cydia και οταν παω να την ανοιξω μου γραφει οτι απετυχε.Εχω iphone 2g 2.2.

Ξερει κανεις το λογο?Μπορει καποιος να την ανεβασει εδω?Ή εστω καποιο link να την κατεβασω σε ipa στο pc και μετα να την περασω?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
μπορεί κάποιος να δώσει link για το wetool and sysinfo???

+1 τα ψαχνω και εγω!Θα βολεψουν πολυ!

Δημοσ.

Hello all,

Πλέον και εγώ κάτοχος iPhone. ;-)

Πάμε στο ψητό:

• Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να δείχνει estimated time της μπαταρίας (πόσο απομένει ακόμα δηλαδή σε χρόνο κλπ)?
  • Πως ενεργοποιώ και απενεργοποιώ (οπως το Wifi) την χρήση Ιντερνετ του παρόχου κινητής τηλεφωνίας? (έχω cosmote). Παρατήρησα οτι έχω κατεβάσει αρκετά πραγματάκια όταν είμαι εκτός router (εκτός wifi), αυτές τις μέρες που παίζω και πειραματίζομαι (καμιά 30MB δεδομένα) και θέλω να είμαι σίγουρος (πχ. χρησιμοποιώ την cash του google maps - κάνω review την διαδρομή μου για να την έχω φορτωμένη - αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και να έχω τον νού μου οτι δεν χρεώνομαι για το ιντερνετ - μιας και δεν ειμαι συνδεδεμένος σε καποιο Wifi εκείνες τις στιγμές.
  • Πως μπορώ να καταλάβω πόσα Data κατέβηκαν απο Wifi και πόσα data κατέβηκαν απο Cosmote Internet?
  • Καμία εφαρμογή για Video Recording απο την κάμερα?
  • Αλλος τρόπος για Ελληνικό πληκτρολόγιο στα SMS και στον κατάλογο κυρίως - χωρίς να χρησιμοποιήσω τα σπασμένα firmware η OS που κυκλοφορούν?

Την παρασκευη το αγόρασα και ακόμα το μαθαίνω το κινητό και έχω γενικώς πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με την δουλειά, οπότε συγχωρέστε με αν έκανα κάποια ανόητη ερώτηση ή ήδη απαντημένη σε άλλο section/thread...:P

• Moderators
Δημοσ.

• Αλλος τρόπος για Ελληνικό πληκτρολόγιο στα SMS και στον κατάλογο κυρίως - χωρίς να χρησιμοποιήσω τα σπασμένα firmware η OS που κυκλοφορούν?

Δεν προκειται για"σπασμενα"αλλα με extra δυνατοτητες για να ακριβολογουμε;)

Aν και παλι δεν θελει να μπλεξεις με το jailbreak(αν και ειναι ιδιαιτερα ευκολο πια)θα πρεπει να περιμενεις την εκδοση 3.0 του firmware η οποια θα περιλαμβανει ελληνικα επισημα.

• Καμία εφαρμογή για Video Recording απο την κάμερα?

Η extra δυνατοτητες που ελεγα πριν.Μια εφαρμογη τους ειναι το video recording.Χωρις jailbreak,nop.

Την παρασκευη το αγόρασα και ακόμα το μαθαίνω το κινητό και έχω γενικώς πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με την δουλειά, οπότε συγχωρέστε με αν έκανα κάποια ανόητη ερώτηση ή ήδη απαντημένη σε άλλο section/thread...:P

Κανε τον κοπο να ψαξεις οταν εχεις χρονο καθως αυτα που σου απαντησα εχουν απαντηθει πολλες φορες και ειναι κριμα επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια;)

Και αλλες αποριες μπορουν να λυθουν με λιγο ψαξιμο.2 ειναι τα μεγαλα topic,ενα για καθε iphone(2g και 3g)και αντιστοιχα τα wiki τους.Welcome:-)

Δημοσ.

Για το δεύτερο,

"Settings" - "General" - "Network"

"Εnable 3G", Off

"Cellular Data Network"

άλλαξε το "APN" από "internet" σε κάτι άσχετο ("foo")

Αν δε κάνω λάθος τα παραπάνω αρκούν (ας με διορθώσει κάποιος)

Για το τρίτο,

Απ' όσο γνωρίζω δεν μπορείς.

Τέταρτο,

Μόνο μέσω Cydia/Installer εφόσον το "σπάσεις"

Τελευταίο και φαρμακερό,

Περιμένεις τον Ιούνη :D

Δημοσ.

Thanks..!!! Να και μερικες εφαρμογούλες που κατέβασα και μου άρεσαν:

Giortes--> Οπως το "Σήμερα" για υπολογιστές (έχει εορτολόγιο και μπορείτε να μαθαίνετε τι γιορτή πέφτει την τάδε μέρα.

Agilemobile --> MSN στο iphone σας. Πολυ καλό - αλλα έτσι και μπεί ο άλλος σε Offline mode - δεν μπορείτε να του στείλετε message. Έχει smilies και μπορεί να στείλει ηχογραφημένο μήνυμα καθώς και φωτογραφία Live απο το iphone σας.

Wifi HD --> κάντε το iphone σας Wireless HDD (για uploads και downloads αρχείων) μέσω του Web Browser σας.

WindSpeed--> Μετράει μέσω του μικροφώνου την ταχύτητα του ανέμου.

No Stress--> Χαλαρώστε ακούγοντας το κύμα να σκάει στην ακρογιαλιά (ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους δουλεύουν πολύ και χρειάζονται στιγμές ηρεμίας..χιχιχι)

FS5 Hockey --> Παίξτε Hockey διπλό με τους φίλους σας (εκείνο με τον αέρα το παιχνίδι)

Brick Free --> Πολύ ωραίο παιχνιδάκι τύπου Arcanoid

MazeFinger ---> Παιχνίδι φοβερό...!!! Δείτε το οπωσδήπωτε...!!!! Αξίζει

Kanondrum---> Για τους μουσικοφιλους/Drummers...

Ocarina--> Παίξτε φλάουτο (πνευστό χρησιμοποιοντας το μικρόφωνο του iphone σας - Φυσάτε και παίζετε) Φανταστικό - Υπέροχο

iSteam--> Το γνωστό που έδειξε και η TV. Φυσάτε στο mic και θολώνει το τζάμι. Μετά παίζετε με την υγρασία αγγίζοντας το touchscreen σας (drug your finger around)

Dimensions --> Διάφορα όργανα μέτρησης για το iPhone σας...

Surface DJ--> Διασκεδαστικό Music Maker που φτιάχνετε loops με διάφορα έτοιμα Samples...!!! :P

Και μία ακόμη ερωτησούλα για τα Ringtones καθώς και για τα ξυπνητήρια:

Ποιό πρόγραμμα (στο pc μας όχι online) κάνει μετατροπή ενα Mp3 σε ήχο κλήσης - ξυπνητήρι κλπ? (Πάντα αναφέρομαι χωρίς jailbreak σκηνικά - προς το παρόν ...χιχιχι)

Υστερόγραφο--> Οκ, το κόλπο με το APN πιάνει. Δεν έχω "Cosmote Internet" πλέον / απενεργοποιήθηκε. Οπότε η τσέπη μου είναι πλέον "ασφαλής" και μπορώ να το ενεργοποιώ κατα βούληση όταν πραγματικά το χρειάζομαι / το έχω απόλυτη ανάγκη...!!!!

Και επι της ευκαιρίας μιας και το αναφέραμε, να και μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις χρεώσεις του ίντερνετ (πηρα τηλ και ρώτησα στο τηλ της Cosmote 1200)

1-20 MB --> 1 Euro / MB

20 -250 MB --> 0.50 Euro / MB

250 MB και πάνω --> 0,10 Euro / MB

Δεν ρώτησα μόνο αν είναι με ΦΠΑ ή χωρίς αυτές οι τιμές...

Υπάρχει λένε και ένα πρόγραμμα i35 (ειδικό για iPhones) όπου σου δίνουν

100 λεπτά ομιλίας για (εθνικές κλήσεις)

150 δωρεάν μηνύματα

500 MB Internet Δωρεάν

και όλα αυτά με πάγιο λεει 35 Euro...!!!

Σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω λεπτομέριες σε κανένα κατάστημα απο κοντά. (Μη το αναπτύξετε εδώ το θέμα των χρεώσεων για να μην είμαστε off-topic. Αν'αυτού ανοίξτε νέο Thread αν δεν υπάρχει ήδη) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...