Προς το περιεχόμενο

Laptop - Έσβησε και δεν ανάβει

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό εδώ το lenovo thinkpad και αφού το είχα αναμμένο κάποιες ώρες, έχοντας το στο ρεύμα (μαζί με τη μπαταρία), κάποια στιγμή και αφού δεν το χρησιμοποιούσα κάποια λεπτά, είχε κολλήσει. Κουνούσα το ποντίκι και τίποτα. Πάτησα alt ctrl delete πάλι τίποτα, προσπάθησα να κάνω restart τίποτα.

Ο μόνος τρόπος για να το κλείσω ήταν να το βγάλω από το ρεύμα και να αφαιρέσω την μπαταρία. Το έκανα και όταν πήγα να το ξανανάψω, ενώ τα φωτάκια έδειχναν ότι ανοίγει, η οθόνη παρέμενε μαύρη. Επιπλέον κάνει κάποια μπιπ μπιπ όποτε προσπαθώ να τον ανοίξω, στον ίδιο ρυθμό συνέχεια και πάντα 11 στον αριθμό. Αυτό γίνεται κάθε φορά που πάω να το ανοίξω. Δοκίμασα διάφορους μεθόδους να το ανοίξω (μόνο με μπαταρία, μόνο με ρεύμα, και τα δύο μαζί, το άφησα πολύ ώρα κλειστό χωρίς να προσπαθω να το ανοίξω κτλ) αλλά συνέχεια γινόταν αυτό που περιέγραψα παραπάνω.

Δεν έχω κλείσει ούτε μήνα που το έχω πάρει και δεν έχω ιδέα από λάπτοπ.

Καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω;

EDIT:

Τα beeps είναι μικρής διάρκειας και πάνε έτσι: 1-3-4-3

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εβγαλες έτσι στεργνά τη μπαταρία ενώ λειτουργούσε με αυτή...κίνηση απελπισίας. Εν τω μεταξύ το φορητό, το είχες αφήσει να κάνει κάτι?

Δημοσ.

Ναι την έβγαλα... Ήταν στο internet απλά, τίποτα άλλο. Δεν κατέβαζα τίποτα κλπ. Ήταν απλά ανοιχτά κάποια sites.

Λες να είναι τίποτα σοβαρό;

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κάνεις reset το bios. Πιθανό να έχει βραχυκυκλώσει ο φορητός. Αφαίρεσε την μπαταρία και κράτα πατημένο το on/off για 10''.

Δημοσ.
Για δοκίμασε να κάνεις reset το bios. Πιθανό να έχει βραχυκυκλώσει ο φορητός. Αφαίρεσε την μπαταρία και κράτα πατημένο το on/off για 10''.
thnks for this !!!
Δημοσ.

Το έκανα, δεν συμβαίνει τίποτα.

Δημοσ.

Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν λίγες εβδομάδες.

Τελικά ήταν η μία μνήμη.Αν έχεις πάνω δυο dimm τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις τον υπολογιστή με μόνο ένα από τα δύο.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά κράτα το κουμπί του power πατημένο ....είναι καλύτερο από το να αφαιρείς την μπαταρία.

Δημοσ.
Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν λίγες εβδομάδες.

Τελικά ήταν η μία μνήμη.Αν έχεις πάνω δυο dimm τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις τον υπολογιστή με μόνο ένα από τα δύο.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά κράτα το κουμπί του power πατημένο ....είναι καλύτερο από το να αφαιρείς την μπαταρία.

Δεν ξέρω καν τι είναι το dimm, αυτό εδώ είναι το λάπτοπ.

Δημοσ.

Ολα τα laptop έχουν ένα κουμπι reset. Είναι αρκετά μικρό και πατιέται παρα μόνο με μολύβι! Συνήθως αν όχι παντα είναι απο κάτω κοντά στην μπαταρια.

Δημοσ.

Εννοώ την μνήμη!

Απλά αφαίρεσε και τις δύο μνήμες και δοκίμασε με την κάθε μία ξεχωριστά να δεις αν παίζει.

Αν δεν ξέρεις πως να αφαιρέσεις την μνήμη:

Από κάτω από το laptop έχει διάφορα πορτάκια που έχουν βίδες.

Το ποιο μεγάλο πορτάκι είναι αυτό που έχει τον δίσκο,αυτό που είναι κοντά στην εξαγωγή αέρα είναι λογικά του επεξεργαστή....ένα από τα υπόλοιπα είναι των μνημών.

Η κάθε μνήμη έχει δύο κλιπάκια δεξιά και αριστερά, τα "ανοίγεις" και τραβάς την μνήμη. Κάντο και για τις δύο και μετά δοκίμασε με την κάθε μία ξεχωριστά

Καλή τύχη

Δημοσ.

Να αφαιρέσω δηλαδή τη μια μνήμη και όχι να τους αλλάξω θέση, έτσι; Και αν δεν δουλεύει πάλι, αφαιρώ την άλλη μνήμη.

Οι μνήμες πρέπει να μπουν στη θέση που ήταν ή να αλλάξω και θέση μεταξύ τους.

Sorry ρε παιδιά για τις απορίες μου, αλλά είμαι άσχετος και είναι και καινούργιο το λαπτοπ και μου την έχει δώσει.

Δημοσ.

Αφαίρεσε και τις δύο και βάλε την κάθε μία να δουλέψει μόνη της.

Δεν έχει σημασία η τοποθεσία της κάθε μνήμης....βάλτες όπως γουστάρεις.

Υ.Γ όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι έχεις δύο μνήμες και όχι μία

Δημοσ.

Λοιπόν ΟΚ, αυτό θα το δοκιμάσω, αλλά επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου σ' αυτά, θα πω σε κάποιον που ξέρει. Αν όντως δουλέψει, θα πρέπει να το δουλεύω με τη μια μνήμη μετά; Δεν χάνει έτσι το laptop;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...