SOWHAT Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ωραία τότε άμα θες πάρε τον TOSHIBA SATELLITE A200-23U από το e-shop που αν δεν κάνω λάθος δίνουν δώρο και την επέκταση +2 χρόνια και πάει έτσι στα 4 χρόνια σύνολο(και είναι και διεθνής)!!! Επίσης να σου πω ότι για τους ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ, έχω ακούσει κανά δύο περιπτώσεις με πρόβλημα μεγάλο υπερθέρμανσης... Και γενικά μαλλον θα έλεγα ότι δεν ακούγονται καλά πράγματα...
koprodogis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Θεμα υπερθερμανσης δεν τιθεται, αυτο ηταν προβλημα μιας παλιας σειρας των fs και στην πραγματικοτητα απλα ζεστενονταν λιγο παραπανω δεν γινονταν δα και τοσο ενοχλητικο οσο λεγαν(προσωπικη εμπειρια και αποψη).Απο θεμα όμως ψυξης ναι ακομα με τους σημερινους λιγοτερο ζεστους επεξεργαστες αρκετοι fs, οπως και ο δικος μου, αρνουνται να βγαλουν το σκασμο:-(. Και το επιπεδο θορυβου τους ισως ειναι πανω απο το μεσω ορο. Oσο για τις καρτες γραφικων η HD2600 εχει μια μικρη προπορεια σε σχεση με την Gs αλλα ειναι υποδιεστερη της Gt
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δλδ αυτός που έχω στο νου μου είναι σε κάτι υποδεέστερος από τους παραπάνω....γτ δεν φαινεται κάτι τέτοιο!Τώρα αν είναι θέμα ποιότητας δεν το γνωρίζω,για αυτό μάλιστα ρωτάω και εδώ.Παρεμπιπτόντως , για κάρτα γραφικώ 8600Μ GS ή HD2600 ? Ακριβώς το αντίθετο. Ο Xi2428 είναι ίδιας κλάσης με το Α200. (Το ΗΡ υστερεί μόνο στη κάρτα γραφικών). Απλά έχει 1 έτος εγγύηση. Βέβαια αν σκεφτείς ότι κοστίζει 924 ευρώ και το Α200 1024, ενώ η επέκταση εγγύησης στα 2 έτη κοστίζει 113 ευρώ τότε μιλάμε για ακριβώς το ίδιο κόστος. Γενικά ο συγκεκριμένος FS είναι πολύ καλός και αθόρυβος όσο λίγοι. Και από άποψη ποιότητα δεν υστερεί σε τίποτα από τις καθιερωμένες επιλογές στη κατηγορία (Pavillion dv67xx, Toshiba A200). Εάν τον έχεις σταμπάρει...καλορίζικος. ΥΓ: Πάντως το ξαναγράφω ότι στη θέση σου θα έπερνα το TOSHIBA SATELLITE A200-23U + ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 4 ΕΤΗ. Με 1100 ευρώ (εφόσων είσαι εντός budget) θα είχα ένα ικανότατο φορητό και το κεφάλι μου ήσυχο για 4 χρόνια.
SOWHAT Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ακριβώς το αντίθετο. Ο Xi2428 είναι ίδιας κλάσης με το Α200. (Το ΗΡ υστερεί μόνο στη κάρτα γραφικών). Απλά έχει 1 έτος εγγύηση. Βέβαια αν σκεφτείς ότι κοστίζει 924 ευρώ και το Α200 1024, ενώ η επέκταση εγγύησης στα 2 έτη κοστίζει 113 ευρώ τότε μιλάμε για ακριβώς το ίδιο κόστος. Γενικά ο συγκεκριμένος FS είναι πολύ καλός και αθόρυβος όσο λίγοι. Και από άποψη ποιότητα δεν υστερεί σε τίποτα από τις καθιερωμένες επιλογές στη κατηγορία (Pavillion dv67xx, Toshiba A200). Εάν τον έχεις σταμπάρει...καλορίζικος. ΥΓ: Πάντως το ξαναγράφω ότι στη θέση σου θα έπερνα το TOSHIBA SATELLITE A200-23U + ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 4 ΕΤΗ. Με 1100 ευρώ (εφόσων είσαι εντός budget) θα είχα ένα ικανότατο φορητό και το κεφάλι μου ήσυχο για 4 χρόνια. Αν και στο σάιτ της Τοσίμπα όσο λες λεει ότι κοστίζει η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης, ωστόσο στο σάιτ του Πλαισίου λεει ότι κάνει 185 ευρώ... Δεν το έχω κοιτάξει σε άλλα μαγαζιά, αλλά αν θέλει το παιδί μπορεί να ψάξει και μόνο του, έχοντας σαν οδηγό τους λιανοπωλητές που συνεργάζεται η Τοσίμπα(το γράφει στο σάιτ της...)
isspro Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μεταξυ [1]Aspire 5920G-604G25Hi [2]Iron VN72-432 [3]DELL INSPIRON 1720 8300 BLACK ποιον μου προτεινετε?
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μεταξυ [1]Aspire 5920G-604G25Hi [2]Iron VN72-432 [3]DELL INSPIRON 1720 8300 BLACK ποιον μου προτεινετε? Εξαρτάται τη χρήση. Γιατί το θέλεις? Eλπίζω ότι δε σκοπεύεις να δώσεις 1200 ευρώ για Pro, γιατί από ότι βλέπω ο σταθερός σου σε καλύπτει απόλυτα για gaming
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ok, αλλά πάλι δε γράφεις για ποιά χρήση προορίζεται. Internet-Office-mp3-ταινίες ή κάτι πιο απαιτητικό?
DenoM Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ακριβώς το αντίθετο. Ο Xi2428 είναι ίδιας κλάσης με το Α200. (Το ΗΡ υστερεί μόνο στη κάρτα γραφικών). Απλά έχει 1 έτος εγγύηση. Βέβαια αν σκεφτείς ότι κοστίζει 924 ευρώ και το Α200 1024, ενώ η επέκταση εγγύησης στα 2 έτη κοστίζει 113 ευρώ τότε μιλάμε για ακριβώς το ίδιο κόστος. Γενικά ο συγκεκριμένος FS είναι πολύ καλός και αθόρυβος όσο λίγοι. Και από άποψη ποιότητα δεν υστερεί σε τίποτα από τις καθιερωμένες επιλογές στη κατηγορία (Pavillion dv67xx, Toshiba A200). Εάν τον έχεις σταμπάρει...καλορίζικος. ΥΓ: Πάντως το ξαναγράφω ότι στη θέση σου θα έπερνα το TOSHIBA SATELLITE A200-23U + ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 4 ΕΤΗ. Με 1100 ευρώ (εφόσων είσαι εντός budget) θα είχα ένα ικανότατο φορητό και το κεφάλι μου ήσυχο για 4 χρόνια. Λοιπόν , πήγα σήμερα κ αφού το κούρασα λιγάκι πήρα τον Xi2428 , αφενός γτ έχει νεότερο επεξεργαστή σε σχέση με το τοσιμπακι αλλά κ γιατί μου τον έδωσε στα 1000 ευρώ με 2 έτη εγγύηση FS .Επίσης γτ η κάρτα γραφικών είναι τις Nvidia και έχω λιγάκι ήσυχο το κεφάλι μου από θέμα drivers.Ο προηγούμενος fujitsu που είχα με την ATI X1400 πάνω του δεν δεχόταν κανέναν driver εκτός της μαμάς του.Έπεισα μάλιστα μια φίλη μου να πάρει τον A200-23U από e-shop και μου τον άφησε σπίτι να της περάσω software.Τώρα και οι 2 φορτίζονται. Αυτό που έχω να πώ για την ώρα είναι ότι από πρώτης άποψης , καθώς κάποιος ανοίγει τις συσκευασίες βλέπει πως οι άνθρωποι στην Toshiba κάνουν..δουλειά , μέσα έχουν κάθε λογής βιβλιαράκι σε αντίθεση με των fujitsu που έχει ένα για την ασφάλεια κ ένα για να σου πει πως να κάνεις recovery discs ,καλύτερης ποιότητας υλικά για προστασία της οθόνης και καλύτερη συσκευασία γενικά.Συγκεκριμένα,στην κουκούλα της οθόνης η Toshiba έχει ένα αφρολεξ μαλακό σε υφή , κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της οθόνης, η FS έχει ενά απλό νάυλον με κάτι χοντρόκοψίματα..αυτά για την ώρα από μένα.Οταν τα τρέξω θα σας πώ εντυπώσεις από το κυρίως κομμάτι,ελπίζω εκεί οι εντυπώσεις μου να μην είναι ανάλογες με αυτές περί της συσκευασίας τους. @Issro προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ούτε τους Acer ούτε τους Turbo-x , με μια πρώτη ματιά θα σου πρότεινα τον Dell αν μάλιστα δεν θέλει να τον μεταφέρει κ συχνά , μετά Turbo-x και τέλος Acer από αυτούς τους 3 που προτείνεις.
isspro Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ok, αλλά πάλι δε γράφεις για ποιά χρήση προορίζεται. Internet-Office-mp3-ταινίες ή κάτι πιο απαιτητικό? για αυτα ακριβως που αναφερεις φιλε μου + spss (προγραμμα λογιστικης [αν θυμαμαι καλα])
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 1. Lenovo ThinkPad R61i. Στιβαρό και διαχρονικό, με ματ οθόνη καλή αυτονομία. 2. HP COMPAQ 530. Ποιοτικό, ταχύτατο και λεπτό, με 3ετή εγγύηση, στα μείον η σχετικά μικρή αυτονομία. 3. LENOVO N200/3000 Η μέση λύση σε όλα. Θα προτιμούσα το πρώτο επειδή είναι με ματ οθόνη για να μην κουράζονται τα μάτια της καλής μου σε γυαλιστερές οθόνες σε παρατεταμένη εργασία με το φορητό. Πάντως μη δώσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω για φορητό που προορίζεται για τέτοια χρήση. Κράτα τα υπόλοιπα κάβα για τις καλοκαιρινές διακοπές.
isspro Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 θα παει αγγλια 1 χρονο και θελει να εχει ενσωματομενη καμερα και μικροφωνο οπωσδηποτε!
dhmak Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γειά χαρά παίδες, Σκοπέυω να αγοράσω φορητό και ομολογώ έχω καταμπερδευτεί, Επειδή δέν έχω την οικονομική άνεση για κάποια 'high class' τιμή, θα ήθελα ο φορητός μου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο δέκτη επιδόσεων/τιμής 'value for money' Παρακαλώ πολύ πείτε μου τη γνώμη σας για τα παρακάτω μοντέλα : -Άν έχεται και καμιά άλλη πρόταση, συζητήσιμη- Mε 17άρες Οθόνες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905615 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900307 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900306 http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?manufacturers_id=282&products_id=23079 Με 15,4άρες Οθόνες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900297 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900333 Νά ρωτήσω παίδες, αξίζουν τα 300+ επιπλέον ευρώ οι φορητοί με 17άρες ή μας βαράνε στ' αυτιά οι εταιρίες επειδή βάζουν οθόνες 2ιντσών παραπάνω. Η Γνώμη σας ποιά είνασι συμφέρουν οι φορητοί με 17άρες οθόνες ;; Ελπίζω Sony & ΗP (όπως, εξάλου διαβάζω εδώ μέσα) να είναι πολύ αξιόπιστο/σύντομο/ευγενικό το service τους, άν όμοιγένητο το χρειαστό ;; Τον φορητό των θέλω για λίγο απ' όλα (παιχνίδι/περιήγηση/γραφείο) Μπορώ να δώσω ώς 1300?
michalis2610 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 θα παει αγγλια 1 χρονο και θελει να εχει ενσωματομενη καμερα και μικροφωνο οπωσδηποτε! Βλέπεις ότι ένα-ένα τα γράφεις. Τότε κοίτα το LG E500-L.AP12HS, βάλε και μια μνήμη 2GB με 30 ευρώ (σύνολο 2,5GB) και είσαι έτοιμος. Εναλλακτικά κοίτα από Toshiba το A200-1VM στη σημερινή προσφορά από το Ucrazy.
michalis2610 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Επειδή δέν έχω την οικονομική άνεση για κάποια 'high class' τιμή, θα ήθελα ο φορητός μου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο δέκτη επιδόσεων/τιμής 'value for money' Τα link που δίνεις είναι αντιφατικά με αυτά που γράφεις. Ξεκινάς από 600 ευρώ και καταλήγεις στα 1300! Ξεκαθάρισέ μας για ποιά χρήση θέλεις το φορητό, ποιές είναι οι ανάγκες σου και σε τι όριο τιμής κινήσαι, γιατί με τέτοιο εύρος επιλογών που υπάρχει μέχρι τα 1300ευρώ δεν βγαίνει άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.