Προς το περιεχόμενο

H γνώμη σας για αυτόν τον φορητό ...

DenoM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο φορητό την Δευτέρα και έχω καταλήξει σε αυτόν εδώ .Περιμένω γνώμες και ίσως κάποιες προτάσεις για κάποιο άλλο λαπτοπ στα ίδια χρήματα πάνω κάτω (1250ε μαξ ) .Επίσης η γνώμη σας για την Fujitsu Siemens (FS) θα ήταν χρήσιμη ,εγώ είχα ακόμα ένα λαπτοπ της FS για ένα χρόνο περίπου κ δεν έχω κάποιο παράπονο . Ευχαριστώ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωμη μου, η Fujitsu Siemens δεν ειναι και τοσο καλη μαρκα, απο προσωπικη εμπειρια λαπτοπ γνωστης εβγαλε μερικα προβληματα κ τα αρχισε στον 1ο μηνα.

Αφου ψαχνεις μεχρι 1250? για δες λιγο κ αυτον

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079522

Δημοσ.
Γνωμη μου, η Fujitsu Siemens δεν ειναι και τοσο καλη μαρκα, απο προσωπικη εμπειρια λαπτοπ γνωστης εβγαλε μερικα προβληματα κ τα αρχισε στον 1ο μηνα.

Αφου ψαχνεις μεχρι 1250? για δες λιγο κ αυτον

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079522

Να σου πω την αλήθεια τον κοίταξα κ αυτόν αλλά λόγο του ότι το λαπτοπ θα είναι για "οικογενειακή" χρήση ,δεν άρεσε και τόσο στους υπόλοιπους εξωτερικά (ξέρω είναι λίγο χαζό το σκεπτικό), ούτε ποιοτικά ,τουλάχιστον το υλικό του εξωτερικού περιβλήματος .Από την άλλη στα turbo-x ένα ατού είναι η εγγύηση αλλά κ πάλι δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα για αυτά.Κυρίως ότι θερμαίνονται υπερβολικά πολύ , ενώ η καινούργια σειρά τις FS όχι.Επιπλέον το λάπτοπ που έχω βάλει στο μάτι έχει κ e-sata που θα μου φανεί χρήσιμο .

Δημοσ.

Γενικα τα fs είναι σκυλια μηχανηματα και σκληρα πλαστικα χωρίς ομως να είναι όμορφα σχεδιαστικα όπως ας πουμε τα hp Pavilion.Eπισης επειδη λες για οικογενειακη χρηση μηπως θα ηταν καλυτερο να κοιταξεις καποιο 17αρι?

Απο εφαρμογες φανταζομαι σερφαρισμα,καμια εφαρμογη τυπου office και κανα παιχνιδακι απο παιδια?

Δημοσ.

εγω θα σου προτηνα αφτον εδω τον αγωρασε ενας φιλος μου και στις διακοπες που ημασταν μαζι το χρησιμοποιουσα και ηταν πολυ ωραιο laptopακι....και λιγοτερα χρηματα και περισσοτερες επιδοσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό που πρότεινε ο nick είναι πολύ καλύτερο (από άποψη χαρακτηριστικών)

Όσο για τα fs εγώ έχω το Amilo L1300 εδώ και 3,5 χρόνια.

Αν και κάνει σαν αεροπλάνο,ακόμα δουλεύει :-), και το μόνο που χρειάστηκε τόσα χρόνια είναι καθάρισμα στην έξοδο της ψήκτρας και θερμοαγώγιμη πάστα στην cpu, μία φορά.

Όλα είναι θέμα τύχης...το καινούριο μου Dell τα έφτυσε σε 3 μέρες.;)

Δημοσ.

Σου δειχνω ενδεικτικα καποια 17αρια

dell_1

dell_2

σε Hp

Ριξε και μια ματια σε καποια acer σε 17" και 16" αν και το παραπανω που αναφερθηκε το εχω δουλεψει και πραγματικα ειναι αντυπωσιακο σε καθε αποψη,ειδικα στον ηχο.

acer_1

αψερ_2

και ενα καινουρια 16αρι με Blueray αν σε ενδιαφερει, και πολυ ομορφο αυτό

Εγω θα κοιτουσα το τελευταιο acer μιας και πολυ ομορφο ειναι αλλα και με πολυ καλα χαρακτηριστηκα, αν και λιγο περιεργη αναλυση οθονης

Μια παρουσιαση του ομορφου acer εδώ

Δημοσ.

Ο Χi2428 είναι ένας πολύ καλός φορητός, αλλά από τη στιγμή που δεν μας γράφεις για ποιά χρήση το θέλεις, για όλους το ίδιο ισχύει. Γράψε μας λοιπόν πως ακριβώς μεταφράζεται το "οικογενειακή χρήση" και μετά θα πούμε τη γνώμη μας. Ετσι δεν βγαίνει άκρη.

ΥΓ: Εχω την εντύπωση ότι θα κάνετε τη δουλειά σας άνετα με τα μισά χρήματα.

Δημοσ.

κανοντας μια συγκριση στους 2 τελευταιους εδω

πιστευω καλυτερος ειναι ο Iron VN72-432 και υστερει μονο στο cpu (core 2 duo 2Gh) σε σχεση με τον Aspire 5920G-604G25Hi που ειναι 2.2Gh

για αυτον εδω τον Vaio VGN-FZ38M ποια ειναι η γνωμη σας?

Δημοσ.

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση ανταπόκριση σας!Δεν περίμενα να υπάρξουν τόσες απαντήσεις τόσο σύντομα.Πάμε στο θέμα τώρα! Η χρήση του όπως καταλαβαίνεται θα είναι λίγο από όλα...Εγώ για προγραμματισμό,παιχνίδια και ιντερνετ , η αδερφή μου για φωτογραφίες ( επεξεργασία κ προβολή ) , ιντερνετ και κειμενογράφο.Η μητέρα μου για ίντερνετ αν κ πολύ σπάνια. ( Coprodogis όπως κατάλαβες εμείς ήμαστε τα μικρά (20χρονα μικρά όμως :-D) ) Βλέπω ότι πολλοί από εσάς προτείνετε Acer,δεν είναι λίγο επίφοβο αυτό ? Εχω ακούσει τα χειρότερα,τόσο σε θέμα αξιοπιστίας όσο και σε τεχνικής υποστήριξης για αυτά τα μηχανήματα .Μάλιστα φίλος μου τραβιόταν κάθε 3 μήνες στο service της acer και ουσιαστικά δεν είχε λαπτοπ αφού του το κρατούσαν για κανένα ακόμα 2μηνο εκεί,μέχρι που του έδωσαν καινούργιο (Πάνω στο τέλος της εγγύησης (2χρονια)).Τώρα έγιναν αρκετά όμορφα αλλά από ποιότητα τα ίδια ακούω....Σας παρακαλώ περιοριστείτε σε 15.4 '' , αυτά είναι πιο βολικά σε μετακινήσεις και σχεδόν ανά 2 σαββατοκύριακα ταξιδεύω με το λάπτοπ παρέα. Τέλος τα DELL μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, έχει τύχει να δουλέψω σε dell φορητό (PIII εποχές ) και ήταν πολύ πρακτικός....ακόμα ζει να φανταστείτε αλλά δεν ξέρω αν έχει πλεον την ίδια ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.
κανοντας μια συγκριση στους 2 τελευταιους εδω

πιστευω καλυτερος ειναι ο Iron VN72-432 και υστερει μονο στο cpu (core 2 duo 2Gh) σε σχεση με τον Aspire 5920G-604G25Hi που ειναι 2.2Gh

για αυτον εδω τον Vaio VGN-FZ38M ποια ειναι η γνωμη σας?

Ο Iron είναι πολύ καλός σαν χαρακτηριστικά .... μάλιστα η ανάλυση του τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό για μένα αλλά .Καλύτερη μπαταρία,καλύτερη κάρτα γραφικών...αλλά ..σαν μάρκα η turbo-x δεν έχει κ την καλύτερη φήμη και την φοβάσαι όσο να πεις.. :rolleyes:

Οσο για τον Vaio το μόνο καλό είναι ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή αν δεν κάνω λάθος...είναι η σειρά Τ8χχχ που είναι κατασκευασμένη στα 45nm κ έχει λιγότερη κατανάλωση και θερμαίνονται λιγότερο...Τώρα αν κάνω λάθος πείτε μου.

Δημοσ.
Η χρήση του όπως καταλαβαίνεται θα είναι λίγο από όλα...Εγώ για προγραμματισμό,παιχνίδια και ιντερνετ , η αδερφή μου για φωτογραφίες ( επεξεργασία κ προβολή ) , ιντερνετ και κειμενογράφο.

Τελικά θα το σκοτώσεις το 1000αρικο με αυτά που γράφεις. Τότε θα πρότεινα κάτι σαν το TOSHIBA SATELLITE A200-23U ή το HEWLETT PACKARD PAVILION DV6760EV αν δεν παίξει βαρυά παιγνίδια. Σε κάθε περίπτωση αγόρασε φορητό με 2ετή εγγύηση.

Δημοσ.
Τελικά θα το σκοτώσεις το 100αρικο με αυτά που γράφεις. Τότε θα πρότεινα κάτι σαν το TOSHIBA SATELLITE A200-23U ή το HEWLETT PACKARD PAVILION DV6760EV αν δεν παίξει βαρυά παιγνίδια. Σε κάθε περίπτωση αγόρασε φορητό με 2ετή εγγύηση.

Δλδ αυτός που έχω στο νου μου είναι σε κάτι υποδεέστερος από τους παραπάνω....γτ δεν φαινεται κάτι τέτοιο!Τώρα αν είναι θέμα ποιότητας δεν το γνωρίζω,για αυτό μάλιστα ρωτάω και εδώ.Παρεμπιπτόντως , για κάρτα γραφικώ 8600Μ GS ή HD2600 ?

Δημοσ.

δεν διαβασα οτι γραψαν τα παιδια αλλα αυτος που λες εχει 1 χρονο εγγυηση,θαταν καλυτερο να παρεις κατι με παραπανο εγγυηση.

Δημοσ.
δεν διαβασα οτι γραψαν τα παιδια αλλα αυτος που λες εχει 1 χρονο εγγυηση,θαταν καλυτερο να παρεις κατι με παραπανο εγγυηση.

Δεν θέλω να πάρω κάτι ακριβότερο για αυτόν τον λόγο,γιατί κάποια χρήματα θα πάνε σε επέκταση εγγύησης από το 1 στα 2,ίσως και στα 3 χρόνια...όπως μ έρθει εκείνη την ώρα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...