Προς το περιεχόμενο

Ποιόν δίσκο 10000 RPM;;;

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο λέει και ο τίτλος: θέλω να μου προτείνετε έναν δίσκο σε αυτές τις στροφές(δεν είμαι και πολυ σχετικός με τους συγκεκριμένους, έχω δει τον Raptor X αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχουν ανάλογοι). Θα τον χρησιμοποιήσω για να βάλω το λειτουργικό σύστημα, και κανένα game. Από ρευστό, εντάξει να μην ξεπερνάμε τα 180ε...

ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

SATA δεν είναι; τέσπα αυτόν έτσι; Απλά αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μην πάει τσάμπα...αυτό που θέλω να πώ είναι ότι, στον συγκεκριμένο θα βάλω το λειτουργικό σύστημα και κάνα παιχνιδάκι...έχω ήδη έναν Seagate 500GB... οι υπόλοιποι της σειράς Raptor αξίζουν; π.χ. αυτός. Από θορυβό πως τα πάνε; είδα στην WD 29-36 (idle-Full load) είναι τόσο;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι sata1 όχι 2, λάθος μου

σίγουρα είναι πιο θορυβώδεις από τους 7200rpm δίσκους αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί...δεν μπορώ βέβαια να εγγυήθω το ίδιο και για σενα :-(

σου προτείνω πάντως αν είναι να πάρεις Raptor να περίμενεις να κυκλοφορήσει ο νέος 300gb Raptor ώστε να πέσουν οι τιμές των μικρότερων :-)

Δημοσ.

το είδα στην σελίδα τους (τι τέρας είναι αυτό :-D)... γνωρίζεις μήπως πότε θα έρθει; απλώς έλεγα εν όψη του format που θα κάνω, να τον έπερνα... Θα πέσουν κάνα 30άρι;

έχω ανοίξει και ένα θέμα σχετικά με το φορματ αμα θες δέστο και πες μου την γνώμη σου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251980

• Super Moderators
Δημοσ.

nope ακόμα και στο overclockers.co.uk δεν έχουν βάλει ημερομηνία και το έχουν ως pre-order...

αν σκεφτείς ότι ο 300gb θα κάνει πάνω κάτω 240 euro λογικά ο 150gb πρέπει να πέσει κάτω από 150euro...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...