beretta Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. ειμαι εδώ και καιρό κάτοχος ενος mio168 pda.ειμαι απολυτα ικανοποιημένος με τη χρήση του σαν gps,θέλω να ξέρω όμως αν υπάρχει δυνατότητα να αντικαταστήσω την sd card με μία αντιστοιχη που θα είναι ταυτόχρονα και wifi card,ώστε να συνδέομαι με το pda στο internet. ευχαριστώ για την όποια πληροφορία
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 να μια σκετη: http://www.pocketgpsworld.com/socket-sdio-wifi.php και με μνημη: http://www.mobiletechreview.com/tips/sandisk_SD_wifi_256.htm εγω εχω μια σκετη b/g στο Qtek S110 μου και δουλευει μια χαρα
11demian111 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ρε παιδια θα σας φανει κουφο αυτο που ρωταω αλλα τι θα γινει αν βαλω μια τετοια χωρις μημη μονο wifi σε φωτογραφικη μηχανη?
GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μετά πρεέπει να ξεκλειδώσεις τη μηχανή σου αφού έχει cmd . Να εγκαταστήσεις λειτουργικό στο flash memory και μετά αν θες να βάλεις και vista θα στην βρουν πιο εύκολα την ασύρματη σύνδεση.. sorry gia to offtopic αλλά δεν μπόρεσα..
11demian111 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 μετά πρεέπει να ξεκλειδώσεις τη μηχανή σου αφού έχει cmd . Να εγκαταστήσεις λειτουργικό στο flash memory και μετά αν θες να βάλεις και vista θα στην βρουν πιο εύκολα την ασύρματη σύνδεση..sorry gia to offtopic αλλά δεν μπόρεσα.. μιλας για την ερωτηση που εκανα ή για την ερωτηση του berreta?
Slak Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 μετά πρεέπει να ξεκλειδώσεις τη μηχανή σου αφού έχει cmd . Να εγκαταστήσεις λειτουργικό στο flash memory και μετά αν θες να βάλεις και vista θα στην βρουν πιο εύκολα την ασύρματη σύνδεση..sorry gia to offtopic αλλά δεν μπόρεσα.. Πλάκα κάνεις έτσι ? Στο θέμα μας πάντως υπάρχει και αυτή η ενδιαφέρουσα λύση
AlexNet Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα.... Έβαλα μια SDIO Wifi σε ένα mio A201 με WM5 κ ενώ βγάζει κανονικά πάνω δεξιά το σηματάκι της κεραίας δεν μπορώ να συνδεθώ στο οικιακό δίκτυο. Πρέπει να αλλάξω κάτι στο Pda ή στo Router ;
sintalkas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μπορώ να ρωτήσω κάτι κουφό υπάρχει το ίδιο προιόν σε micro sd?Δήλαδη να έχει ενσωματωμένο δέκτη wifi σε κάρτα micro sd.Αν δεν υπάρχει κάτι τετοιό μπορώ να βρω καποιό αντάπτορα για απλά κινητά SAMSUNG (F490)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.