Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάρτα SD WiFi;

beretta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

ειμαι εδώ και καιρό κάτοχος ενος mio168 pda.ειμαι απολυτα ικανοποιημένος με τη χρήση του σαν gps,θέλω να ξέρω όμως αν υπάρχει δυνατότητα να αντικαταστήσω την sd card με μία αντιστοιχη που θα είναι ταυτόχρονα και wifi card,ώστε να συνδέομαι με το pda στο internet.

ευχαριστώ για την όποια πληροφορία

Δημοσ.

ρε παιδια θα σας φανει κουφο αυτο που ρωταω αλλα

τι θα γινει αν βαλω μια τετοια χωρις μημη μονο wifi

σε φωτογραφικη μηχανη?

Δημοσ.

μετά πρεέπει να ξεκλειδώσεις τη μηχανή σου αφού έχει cmd . Να εγκαταστήσεις λειτουργικό στο flash memory και μετά αν θες να βάλεις και vista θα στην βρουν πιο εύκολα την ασύρματη σύνδεση..

sorry gia to offtopic αλλά δεν μπόρεσα..

Δημοσ.
μετά πρεέπει να ξεκλειδώσεις τη μηχανή σου αφού έχει cmd . Να εγκαταστήσεις λειτουργικό στο flash memory και μετά αν θες να βάλεις και vista θα στην βρουν πιο εύκολα την ασύρματη σύνδεση..

μιλας για την ερωτηση που εκανα ή για την ερωτηση του berreta?

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις έτσι ?

Στο θέμα μας πάντως υπάρχει και αυτή η ενδιαφέρουσα λύση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα....

Έβαλα μια SDIO Wifi σε ένα mio A201 με WM5 κ ενώ βγάζει κανονικά πάνω δεξιά το σηματάκι της κεραίας δεν μπορώ να συνδεθώ στο οικιακό δίκτυο. Πρέπει να αλλάξω κάτι στο Pda ή στo Router ;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι κουφό υπάρχει το ίδιο προιόν σε micro sd?Δήλαδη να έχει ενσωματωμένο δέκτη wifi σε κάρτα micro sd.Αν δεν υπάρχει κάτι τετοιό μπορώ να βρω καποιό αντάπτορα για απλά κινητά SAMSUNG (F490)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...