Προς το περιεχόμενο

Age of conan:hyborian adventures ή Warhammer online???

marios the one

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν θέλω να επανέρχομαι πίσω στο παρελθόν όλα αυτά που λες να κάνω τα έχω κάνει σε προηγούμενα games τίποτα συγκλονιστικό. Επίσης το combat system του aoc το μαθαίνεις κατά το lvling. όσο καλός θα σε θα 'ναι και ο αντίπαλος σου αλλα θα σε σπάει στο ξύλο επειδή θα σου ρίχνει levels.

αν θες να ξαναζήσεις το παρελθόν ξαναζιστω τι να σου πω παίξε aoc που είναι σαν ένα σορό προηγούμενα games που έχουν βγει ως τώρα

Ο Χριστος και η Παναγια!!!! Τι λες???? Δηλαδη επειδη επαιξες στο παρελθον παιχνιδια σημαινει οτι εβγαλες γνωμη για ενα νεο game? Κ εγω επαιζα fifa 96 στο playstation 1, αυτο τι σημαινει οτι βαρεθηκα να βαζω goals στο pro evolution soccer 2008? Ελεος παλικαρι...

Αναφερεις χαρακτηριστικα οτι:

όσο καλός θα σε θα 'ναι και ο αντίπαλος σου αλλα θα σε σπάει στο ξύλο επειδή θα σου ρίχνει levels.

Πες μου ΕΝΑ παιχνιδι στο οποιο δεν ισχυει αυτο...

Οσο για αυτο που ειπες: αν θες να ξαναζήσεις το παρελθόν ξαναζιστω τι να σου πω παίξε aoc που είναι σαν ένα σορό προηγούμενα games που έχουν βγει ως τώρα

Απλα καταλαβα οτι δεν εχεις παιξει "ενα σορο προηγουμενα games που εχουν βγει ως τωρα" για να καταλαβεις την διαφορα, ειλικρινα μ εχεις "κουφανει"!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο με τα keeps ειναι λιγο ακυρο που λες οτι ΘΑ τα βαλουν...ειναι ηδη μεσα (αν και εχουν bugs oi lords) και ειλικρινα καναμε pvp και στα 2, και στο warhammer ηταν πιο καλο.

αυτο που θελει μαλλον να πει ο jua ειναι το griefing στο aoc γινεται χωρις λογο kαι αυτος που θα καει για να παρει lvls πιο γρηγορα (απο το pve) θα μπορει να σπαει τα @@ των αλλω οποτε θελει και χωρις κανενα αποτελεσμα (στο warhammer δεν επαιρνες νομιζω xp απο μικρα lvls στο pvp)

και μην ξεχνας οτι το βλεπεις απο την μερια του conan μονο, μιας και δεν εχεις δει warhammer

εσυ αυτα που λες οτι δεν εκανε ο jua και εγω στο conan τα κανες ολα?

και αν μου λες για l2 + wow τι να πω....τα πρωτα mmo που παιξαν ολοι οι "ειδικοι" :P

protip: τα λεφτα που χωσε η blizz για την διαφήμιση του wow ειναι ο λογος των τοσων accounts οχι οτι ειναι καλο παιχνιδι αυτη την στιγμη.

Δημοσ.
...

protip: τα λεφτα που χωσε η blizz για την διαφήμιση του wow ειναι ο λογος των τοσων accounts οχι οτι ειναι καλο παιχνιδι αυτη την στιγμη.

Συγγνώμη αλλα το Γαμησες.

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλα το Γαμησες.

θα συμφωνησω....ειτε το θελουμε ειτε οχι,το wow ειναι προς το παρον το πιο ολοκληρωμενο mmo

• Moderators
Δημοσ.

Άτομα που έχουν παίξει Ultima Online, Star Wars Galaxies και άλλα τέτοια θα διαφωνήσουν. Αλλά δεν έχουμε πολλούς εδω νομίζω; (εγώ είμαι μόνο στο SWG κοινό :P)

Δημοσ.

θα με βρισει ο jua που θα το πω αλλα ηταν ο πρωτος dark jedi στον chymaera

και οταν το πρωτο σας mmo ειναι το wow η της εποχης που βγηκε το wow λογικο ειναι να λετε οτι λετε. και αμφιβαλω αν ειχατε δει invisibility οταν αρχiσατε να παιζετε wow ή ειδατε τους undead παιχτες να μην ειναι humanoids..

Δημοσ.

απο οτι ειδες προσπαθω να μην προκαλώ και να συμβάλλω σε ανταγωνιστικές διαμάχες για το ποιος ειναι πιο καμμενος...αλλα αφου φτάσαμε εκει.

Θα σου πω οτι το πρωτο mmo που έπαιξα ηταν το ΜUonline

επειτα RYL(Risk Your Life),DAOC,KALonline,L2,Wow...k meta diafora alla free.

Αρα στο θεμα αυτο εχω κάποια εστω λιγη εμπειρία.

Την εποχη που βγηκε το WoW Δεν υπηρξε κανενα ολοκληρωμένο mmo, τωρα αν ηταν το star wars galaxy που δεν το εχω παιξει μπορει, αλλα δεν το ακουσα ουτε ειδα να εχει τον κοσμο του Wow ουτε να το συκγρινουν με τωρινά παιχνίδια οπως το Wow.Αυτα τα περί marketing τα ακούω βερεσέ γιατι Η Blizzard οταν έβγαλε το Wow δεν ειχε καμια σχεση με την τωρινή Blizzard αν θυμάσαι μεχρι και την εποχη του warcraft 3.

ΥΓ. Μην το κανουμε το τελιως οφτοπικ '' Ειναι δεν ειναι καλύτερο το Wow ''απο οτιδήποτε αλλο mmo, Εχει συζητηθεί σε οποιαδήποτε γωνια του διαδικτυακού ιστού ;)

Και κατι αλλο δεν θελω να συζητάω/αναφερω/βλεπω/ακουω/μυριζω...αλλο για το Wow το θελω οσο πιο μακρια απο μενα γινεται!!χεχε thanks για την κατανόηση :P

Δημοσ.
Άτομα που έχουν παίξει Ultima Online, Star Wars Galaxies και άλλα τέτοια θα διαφωνήσουν. Αλλά δεν έχουμε πολλούς εδω νομίζω; (εγώ είμαι μόνο στο SWG κοινό :P)

Ghost δεν αναφερομαι σε games που μπορει να υπηρξαν πολυ καλυτερα του wow,αλλα για πιο ολοκληρωμενα (μια σουμα δλδ απο gameplay,graphics,music,community,crafting,game mechanics & features,updates κ.α.) κατι που το wow κατα μεσο ορο τα καταφερε

swg ειχα ασχοληθει και εγω,πολυ εθιστικο (ταπεινος bounty hunter :P)τα expansions το κατεστρεψαν...

Δημοσ.

wow= αγωνας για να πας στο 60 (και μετα στο 70) μιας και το mid level content ηταν ανυπαρκτο.

και stf ολα αυτα τα παιξες σε free servers? και το wow οταν ειχε πρωτοβγει δεν ηταν καθολου ολοκληρωμενο....για αυτο ειπα πιο πανω οτι μαλλον δεν ειδατε το wow απο την αρχη.

Δημοσ.

Μονο το DAOC επι πληρωμης,ολα τα αλλα οντως Free servers

Ναι το Wow το ειδα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας της ευρωπης,Σιγουρα ειχε τα μαυρα του τα χαλια απο αποψη bug,server lag, δεν θυμαμαι καλα αλλα πηρε τουλαχιστον 3-4+ μηνες(οι καλυτεροι μηνες μεσα στο παιχνιδι ολοι noobia!) για να στρωσει τελειως.Ελλειπή σε πολλα πραγματα που αν το ξεκινησεις τωρα δεν θα πιστευες οτι δεν υπηρχαν αρχικα με την εναρξη,αλλα ολα εφτιαξαν σε παρα πολυ γρηγορο χρονο.

Αυτο που είπες πάντως με το αν εχω παιξει σε Free h' οχι σίγουρα με επηρέασε

γιατι μονο ενα game ειχα δει στην ουσια με support.

Δημοσ.

Λοιπόν το griefing υπάρχει στο aoc. Στο warhammer όμως η κάθε περιοχή με pvp quests είναι για συγκερκιμένα levels 17-22 πχ. Αν πας lvl 23 η παραπάνω θα γίνεις κοτόπουλο με 1hp. Σαν να σου λένε οι μαγκιές αλλου με λίγα λόγια. Το warhammer οπως είχα εξηγήσει πιο πριν, είναι για πιο competitive players δεν είναι για αυτούς που ξεκινάνε τώρα και θέλουν να ownaroun έστω και αν αυτός που φαγανε δεν είχε στον ήλιο μοιρα

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα roll-άρω σε RP-PvP server και ό,τι βρέξει.

Όποιος δεν θέλει PvP, να πάει σε PvE κλασσικά και να κάνει Border Kingdoms. :P

To WO θα το κοιτάξω κάποια στιγμή, αλλά το σφάζειν όπως του AoC, εστί φιλοσοφείν. (και γουστάρω τα fatalities)

ΥΓ. Οτ/Αν παίξω WO, θα πάω Orc. WAAAGH! :P

Δημοσ.
αυτο με τα keeps ειναι λιγο ακυρο που λες οτι ΘΑ τα βαλουν...ειναι ηδη μεσα (αν και εχουν bugs oi lords) και ειλικρινα καναμε pvp και στα 2, και (1)στο warhammer ηταν πιο καλο.

αυτο που θελει μαλλον να πει ο jua ειναι το griefing στο aoc γινεται χωρις λογο kαι (2)αυτος που θα καει για να παρει lvls πιο γρηγορα (απο το pve) θα μπορει να σπαει τα @@ των αλλω οποτε θελει και χωρις κανενα αποτελεσμα (στο warhammer δεν επαιρνες νομιζω xp απο μικρα lvls στο pvp)

και μην ξεχνας οτι το(3) βλεπεις απο την μερια του conan μονο, μιας και δεν εχεις δει warhammer

(4)εσυ αυτα που λες οτι δεν εκανε ο jua και εγω στο conan τα κανες ολα?

(1). Αυτο δε μπορω να το δεχτω οταν τα δυο παιχνιδια εχουν διαφορετικο combat system. Η λεξη που θα προτιμουσα ειναι "διαφορετικο" και οχι "πιο καλο", γιατι το καλο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα.

(2). Επιμενω... σε ποιο παιχνιδι ως τωρα δε γινοταν αυτο? Δε μπορω να καταλαβω γιατι σας ενοχλει εσενα και τον jua τοσο πολυ αυτο... λογικο δεν ειναι? Σε περναει καποιος σε lvl=σ' εχει, ποσο πιο λογικο μπορει να γινει! Τωρα οι ανθρωποι που θα παιξουν AoC με σκοπο να σκοτωνουν μικροτερα lvl για μενα ειναι ανυπαρκτοι, τους αγνωω πληρως και υπαρχουν τροποι να αμυνθεις ακομα κ απο αυτους! Αλλωστε ο ιδιος ο jua που παραπονιοταν γι αυτο, το εκανε κι ο ιδιος στην beta οπως μας ειπε.. οποτε τι μου λετε!

(3) Τι σε κανει να πιστευεις Toufa οτι δεν εχω δει Warhammer? Διαβαζω συνεχεια φορουμς, και δηλωσεις παικτων...Σαφως και εχω ψαχτει και με warhammer και μαλιστα πολυ μα πολυ νωριτερα γνωριζα για το warhammer παρα για το aoc... ειναι οτι μου δινεται η αισθηση οτι γυρναω σε ενα "wow no2", για αυτο προτιμω aoc προς το παρον. Σαφως ομως αν με την κυκλοφορια του warhammer, και παιζοντας το, με πεισει περισσοτερο απο το aoc, θα παιξω warhammer.

(4) Οχι δε τα εκανα... ομως δεν εβγαλα αρνητικη γνωμη για κατι που δεν ειδα.. σε αντιθεση με τον Jua που εβγαλε γνωμη επειδη εχει ξαναδει professions και ολα τα συναφη σε προηγουμενα games! Δε ξερω αν με καταλαβαινεις.... αλλα ειναι ανοητο να λεει οτι επειδη επαιξε παιχνιδια στο παρελθον τετοιου τυπου, καταργουνται οι πιθανοτητες να δει κατι το διαφορετικο και καινουριο σε ενα νεο παιχνιδι, στον ιδιο τομεα των crafts/quests/sieges/etc. Tι σοι λογικη ειναι αυτη?!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Emena to AoC me kratise 1,5 mhna....Eixe polla bugs se simeio pou den eyxaristiosoun to game katholou...px tous petage olous eksw apo mia perioxi kathe 30 lepta kai eprepe na kaneis relog,me ta legomena latency spikes.

Se ayto ton kairo pou eixa syndeomi eliwna stin arxi kai eftasa mexri 75lv kai meta ksenerwsa...

Makari to WAR na dwsei kati diaforetiko,kai na mporesei na kratisei tous paiktes pou psaxnoun kati enallaktiko apo to WOW.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...