Προς το περιεχόμενο

Age of conan:hyborian adventures ή Warhammer online???

marios the one

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα games που μου άρεσαν και έχω παίξει πολύ ήταν diablo 2, DAOC,SWG,WOW. Όλα αυτά μου άρεσαν, με εξαίρεση το wow που μου φάνηκε λίγο newbie friendly. Τώρα επειδή έχω παίξει πολυ age of conan και warhammer online μπορώ να σας πω ότι το warhammer (exw closed beta apo filous) μου φάνηκε κλάσης ανώτερο από το aoc. Λόγοι υπάρχουν παρα πολλοι, και δεν θα θελα να μπω σε λεπτομέρειες

Δημοσ.

Η printscreen που έχει βάλει ο τούφας είναι από το Warhammer. Δείχνει ένα από τα classes, τον Marauder, που είναι melee dps. Έχει σβήσει ονόματα κλπ γιατί είναι δεν επιτρεπετai να δείχνουμε content. Eίδατε θυσίες που κάνει το παλικάρι? :P

Δημοσ.
ενας φιλος μου δωσε αυτο απο το forum

εγω δεν εχω ιδεα για το τι λεει.

Do you think WAR is overhyped, underhyped, or neither?

http://pastebin.com/m7e47be07

Ναι έχεις δίκιο. Είμαι παράλογος που θέλω να κυκλοφορήσει πρώτα για να εκφέρω γνώμη. Sorry κιόλας που σου έθιξα το War.

Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου φιλε μου και εγω τα ιδια θα λεγα αν δεν το ειχα δει οπως λεω τα ιδια για τα aion, spellborn, huxley & darkfall online

απο screenshots και videos δεν μπορεις να κρινεις παιχνιδι. ουτε απο specs.

Δημοσ.
το warhammer (exw closed beta apo filous) μου φάνηκε κλάσης ανώτερο από το aoc. Λόγοι υπάρχουν παρα πολλοι, και δεν θα θελα να μπω σε λεπτομέρειες

Για πείτε μας ρε παιδιά τους λόγους. Γιατί να μη μπεις σε λεπτομέρειες; Αλλιώς δεν έχει νόημα να κάνεις τέτοιες δηλώσεις.

A ξέχασα, NDA...

Εγώ αυτό που βλέπω είναι άτομα απο τις beta και των 2 παιχνιδιών να θάβουν και τα 2. Είναι όλα θέμα γούστου στην τελική γιατί νομίζω ότι είναι διαφορετικά παιχνίδια και απευθύνονται σε διαφορετικά κομμάτια της MMO community.

Darkfall ? Ακόμα υπάρχει αυτό;:lol:

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι άτομα απο τις beta και των 2 παιχνιδιών να θάβουν και τα 2. Είναι όλα θέμα γούστου στην τελική γιατί νομίζω ότι είναι διαφορετικά παιχνίδια και απευθύνονται σε διαφορετικά κομμάτια της MMO community.

Θα συμφωνησω μαζι σου, εχουν μερικα χρονακια και βλεπουμε κοσμο στο wow, κοσμο και στο lineage2. Η διαφορα των προτιμησεων δε φανηκε στον 1ο χρονο κυκλοφοριας τους, αλλα φτασαμε στο ετος 2008 με το wow να φιλοξενει 10 εκατομμυρια συνδρομητες, σε παρα πολλους official servers οταν το lineage2 ειναι πολυ μα πολυ πιο κατω σε νουμερα και servers. Κατι αντιστοιχο θα δουμε και με aoc vs warhammer.

Η δικια μου εκτιμηση ειναι οτι ο κοσμος δυστυχως βγαζει συμπερασματα απο τα γραφικα(κατι που φαινεται απο screenshots), πραγμα που κατ΄ εμε ειναι λαθος.

Εγω προσωπικα χωριζω ενα παιχνιδι mmo σε 2 κατηγοριες:

1) Γραφικα:

Τα γραφικα ειναι και αυτα χωρισμενα σε 2 κατηγοριες.... στα καλα και στα ρεαλιστικα.

Το WoW ειχε καλα γραφικα... το lineage ειχε ρεαλιστικα γραφικα, με αυτον τον τροπο καταφερνω στο μυαλο μου να ξεκαθαριζω τη διαφορα αυτων των δυο.

Οσο αφορα aoc και warhammer, και τα δυο εχων σαφως πολυ καλη μηχανη γραφικων (και λογικο αλλωστε... 2008 εχουμε).... Α λ λ α, το aoc προσεγγιζει μια ρεαλιστικη φυση τοσο στο terrain οσο και στους χαρακτηρες του σε αντιθεση με το warhammer που κινειται σε μια ελαφρως πιο futuristic αντιληψη. Και τα δυο ειναι καθαρα θεμα επιλογης του καθενος και δε σχετιζονται με τη 2η κατηγορια που ειναι:

2)Gameplay:

Τωρα οσο αφορα το gameplay των δυο παιχνιδιων, κινουνται σε διαφορετικο lore και συνεπως εχουμε μια διαφορετικη οπτικη γωνια για το καθενα. (Μη ξεχναμε ποσο διασκεδαστικο ειναι να ταυτιζεσαι με το χαρακτηρα σου και το ρολο που εχεις με βαση την ιστορια του παιχνιδιου).

-- Στο aoc το gameplay συμφωνα με δηλωσεις της ιδιας της Funcom, των παιχτων που επαιξαν και εμενα (που ημουν beta tester), στηριζεται σε μια ιδεολογια αναπτυξης τοσο του pvp οσο και του pve τομεα σε ενα ποσοστο 50-50%. Αυτο σημαινει αυτοματως πως υπαρχει μια ταση ισορροπιας αναμεσα σε pvp-pve ουτως ωστε να μπορει ο καθενας να απολαυσει και τις δυο πτυχες χωρις να ζημιωνεται σε κατι. Η κινηση των χαρακτηρων, τα skill, το combat system, και ολα αυτα μαζι στον pvp και pve τομεα δινουν μια εντελως πρωτογνωρη εμπειρια στον χρηστη, μιας και το AoC δειχνει να πρωτοπτυπει σε αυτο. Νομιζω οτι στην εικονα δε γεμιζει ευκολα το ματι των "απαιτητικων" gamer, αλλα αν σχοληθει κανεις μαζι του, θα καταλαβει τη γοητεια που προσφερει ενα κυριολεκτικα καινουριο και ενδιαφερον παιχνιδι-προκληση. Γενικα λοιπον, το AoC στο gameplay του, αφησε σε γενικες γραμμες μια ωραια γευση σε οσους το δοκιμασαν.

--Στην αντιπερα οχθη τωρα, συνανταμε ενα επισης πολλα υποσχομενο παιχνιδι, το Warhammer. Σε αντιθεση με το AoC το warhammer στηριζει την ιδεολογια του και το gameplay του γυρω απο το pvp. Η κινηση, τα skills και η μηχανη γραφικων θυμιζουν αρκετα το WoW κατι που για αρκετους ειναι ο λογος που προτιμουν(τουλαχιστον ως τωρα) το AoC. Το παιχνιδι συμφωνα με κριτικες και γνωμες των beta testers που διαβαζα κατα καιρους στο διαδικτυο, εχει πολυ καλη αισθηση του pvp σε ολες τις classes χωρις ομως να παρουσιαζει ιδιαιτερες καινοτομιες τουλαχιστον στον τομεα της κινησης. Παρ ολα αυτα, αφησε πολυ κοσμο ικανοποιημενο. Θα υπαρξει και στο warhammer η ευκαιρια στους παιχτες να διεκδικησουν περιοχες και καστρα(οπως και στο AoC), με τη μονη διαφορα οτι αυτο θα γινει με το μεγαλο patch του παιχνιδιου που θα ακολουθησει μετα την κυκλοφορια του.

Συνεπως, προς το παρον... ειναι ισως και ανουσιο να προσπαθει κανεις να επιλεξει ενα απο τα δυο παιχνιδια εφοσον δεν εχουν κυκλοφορησει για να δουμε τα παντα να κυλουν σε "ετοιμο" περιβαλλον και οχι σε "beta περιβαλλον".

Δημοσ.

Το aoc είναι ένας αγώνας για το ποιος θα κάνει πιο γρήγορα lvling. Αν σου αρέσει το pve, και έχεις απίστευτο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου τότε θα είσαι καλός παίχτης γιατί θα μporείς να καθαρίζεις κόσμο ευκολα.Εμένα προσωπικά μου αρέσει το pvp περισσότερο. Στο aoc έπαιξα αρκετά στην closed beta. Όταν ξεκίνησα με καθάριζαν κάτι άτομα που ήταν τρεις φορες το lvl μου. Σε κάποια φάση όμως έφτασα να είμαι από τα μεγαλύτερα lvls στο server. Δεν μου φάνηκε ευχαριστήσει να καθαρίζω άτομα μικρότερου level. Δεν είχε νόημα. Νόημα έχει σε αυτούς που ξεκινάνε τώρα κάτι τέτοια games και τους αρέσει να σκοτώνουν low lvl players. Αλλα όπως και να έχει έτσι θα είναι το game. Ψευτόμαγκες που θα σκοτώνουν μικρούληδες για αρχή. Mετά λογικά θα είναι guild fights.

Όσο αναφορά το warhammer. Έχεις δυο είδη levels. Το κανονικό lvl και το reknown level ( σαν να λέμε τα RA τou daoc). Το πρώτο το παίρνεις σκοτώνοντας mobs το δεύτερο με αντίπαλα kills. Το θέμα πιο είναι όμως? Μπορείς να χωθείς αμέσως για pvp, και να ανεβάσεις και το lvl σου και το reknown lvl σου μαζί, αφού το να σκοτώσεις αντιπαλους σου δίνει και από τα δυο είδη experience. Επίσης υπάρχουν και quests τα οποια σου λένε σκότωσε 5 αντιπαλους και θα σου δώσουμε reward experience. Τα περισσότερα πάντως quests του pvp είναι να κανεις capture keeps η στρατηγικές περιοχές που θα σου δίνουν και από τα δυο είδη experience+reknown σαν reward. Το όλο θέμα είναι ότι αυτά είναι πολύ πιο ευχάριστα από το να σκοτώνεις mobs... επίσης υπάρχουν και τα public quests, τα οποια είναι σκέτη πώρωση, και η καλύτερη καινοτομία που έχω δει ως τώρα. Αν είστε πωρωμένοι daocades θα σας στενοχωρήσει λίγο το warhammer αφού χρησιμοποιεί ένα πιο εύκολο σύστημα μάχης. Δεν έχει το παλιό daoc combat system που δηλώνεις style πριν την κάθε attack. Αντιθέτως έχει το σύστημα του wow, με το global cooldown. Το customization όμως που μπορείς να κανεις στον χαρακτήρα σου είναι σαφώς ανώτερο, και σε θέμα look και σε θέμα spec. Αφού διαλέγεις template όπως θα έκανες στο wow μεταξύ τρειών specs, μετά διαλέγεις tactics. Και μετά morale abilities.

Δημοσ.

Για να τα πο πιο απλα τα πραματα.

σου άρεσε το diablo και το lineage περισσότερο? τότε διάλεξε AOC

Αν σου άρεσε daoc και το wow περισσότερο τότε διάλεξε warhammer online.

Ο καλύτερος ανταγωνισμός πάντως θα βρίσκετε στο δεύτερο κατά την άποψη μου

Δημοσ.
(1)Το aoc είναι ένας αγώνας για το ποιος θα κάνει πιο γρήγορα lvling. (2)Αν σου αρέσει το pve, και έχεις απίστευτο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου τότε θα είσαι καλός παίχτης γιατί θα μporείς να καθαρίζεις κόσμο ευκολα.Εμένα προσωπικά μου αρέσει το pvp περισσότερο. Στο aoc έπαιξα αρκετά στην closed beta. Όταν ξεκίνησα με καθάριζαν κάτι άτομα που ήταν τρεις φορες το lvl μου. Σε κάποια φάση όμως έφτασα να είμαι από τα μεγαλύτερα lvls στο server. (3) Δεν μου φάνηκε ευχαριστήσει να καθαρίζω άτομα μικρότερου level. Δεν είχε νόημα. Νόημα έχει σε αυτούς που ξεκινάνε τώρα κάτι τέτοια games και τους αρέσει να σκοτώνουν low lvl players.(4) Αλλα όπως και να έχει έτσι θα είναι το game. Ψευτόμαγκες που θα σκοτώνουν μικρούληδες για αρχή. Mετά λογικά θα είναι guild fights.

(1). Με ποια λογικη το λες αυτο? Το lvling "βλεπεις" μονο?

Raids εκανες? Crafts και professions εκανες? Siege και mount fighting εκανες? Clan war εκανες? Αν μονο το lvling ηταν "ορατο" για σενα τοτε νομιζω... εχασες πολλα!

2). Συνεδεεις το pve με το να καθαριζεις κοσμο ευκολα? Απο ποτε? PVE δε σημαινει σκοτωνω mobs, παιρνω lvls και σκοτωνω μικροτερους... pve = questing & raiding. "Καθαριζε" οσους θες, αλλα βαλτο αυτο στην pvp κατηγορια, και παραδεξου οτι το "καθαριζω ευκολα" δεν εχει να κανει με τον αριθμο των mob που σκοτωσες αλλα με το skill και το rank που εχεις.

3). Αν δεν ειχε νοημα τοτε γιατι το εκανες? Απλα μη το κανεις.... σε πιο παιχνιδι ως τωρα δε μπορουσες να το κανεις αυτο? Στο AoC ειδες τη διαφορα δλδ? Next please...

4). Δε νομιζω οτι αυτο ειναι το συμπερασμα ενος σωστου και αντικειμενικου παιχτη. Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι "ετσι θα ειναι το game" οταν ισοπεδωνεις τα παντα αγνοωντας καθε πτυχη του παιχνιδιου... νομιζω εστιαζεις λανθασμενα και δε κρινεις συνολικα αλλα μεμονομενα, αρα δεν πειθεις κανενα. Ειναι σαφως φανερο οτι υποστηριζεις το warhammer και καλα κανεις, εχεις το δικαιωμα αλλωστε να το πιστευεις, αλλα θα ηταν καλυτερα να τεκμιριωνεις τις αποψεις σου ειτε ειναι υπερ ειτε ειναι κατα τους ενος ειτε του αλλου παιχνιδιου.

Δημοσ.

Ρε παιδια...εσεις που παιξατε WarhammerOnline σας παρακαλω αν μπορειτε να μου βρείτε κανενα BETA KEY να παιξω αυτο που λετε παιχνιδαρα και τοσο διαφορετικο απο WoW...

Δημοσ.

δεν θέλω να επανέρχομαι πίσω στο παρελθόν όλα αυτά που λες να κάνω τα έχω κάνει σε προηγούμενα games τίποτα συγκλονιστικό. Επίσης το combat system του aoc το μαθαίνεις κατά το lvling. όσο καλός θα σε θα 'ναι και ο αντίπαλος σου αλλα θα σε σπάει στο ξύλο επειδή θα σου ρίχνει levels.

αν θες να ξαναζήσεις το παρελθόν ξαναζιστω τι να σου πω παίξε aoc που είναι σαν ένα σορό προηγούμενα games που έχουν βγει ως τώρα

Δημοσ.

χaχα δεν το λέγκα σε σένα. beta keys δεν υπάρχουν ρε συ 600 χιλιάδες άτομα έχουν βάλει για beta είναι απίστευτα δύσκολο να βρείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...