marios the one Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Θα ήθελα την γνώμη σας για να διαλέξω ένα από τα δύο αυτά παιχνίδια.Age of conan???Warhammer online???Ποιο απο τα δύο?
kom Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Warhammer online φυσικα.Open beta starts soonn αυτο το φυσικα μου αρεσε που στηριζεις την αποψη σου ; το εχεις δει εστω σε beta ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δες και τα δύο και όποιο προτιμάς εσύ. Το να διαλέξουμε εμείς για σένα, χωρίς να έχουμε τα ίδια γούστα δεν παίζει. Εκτός αν μας δώσεις λεπτομέριες του τι ψάχνεις, οπότε όσοι ξέρουν μπορούν να σε κατατοπίσουν προς που (μάλλον) θα περάσεις καλύτερα.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εγω εχω παιξει και τα 2, και θεωρω το warhammer πιο καλο. εχω αφιερωσει τον ιδιο χρονο και στα 2 παιχνιδια. αλλα θα παιξω conan για κανα μηνα (το παραγγειλα σημερα) μετα καλοκαιρι εχω δουλεια , και απο σεπτεμβριο που βγαινει το war θα παω στο war.
stf Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τουφα επειδη σε βλεπω το εχεις ψαξει το θεμα με warhammer, εξήγησε μου γιατι να προτιμήσω warhammer απο ολα τα online.Τι καινοτομιες εχει στο χωρο των mmog? Θα σου εξηγησω γιατι δεν με πειθει καθολου το παιχνιδι αυτο,αφου εχω παιξει βεβαια WoWarcraft 2 χρονια. 1)Ιδια γραφικά/ιδιο στυλ(cartoon) με wow αν οχι λιγο καλύτερα,το παιχνιδι εγινε released to 2004! 2)Ιδιο combat mode click and kill 3)Τιποτα διαφορετικό Απο WoW(μην πεις siege γιατι θα μπουν στο expansion) μονο αυτα τα realm vs realm ktlp 4) vs http://youtube.com/watch?v=nP0pxFghSrg(το πρωτο βιντεο που βρηκα μπροστα μου...) ποσο μεγαλη διαφορα εχει πια?? Σιγουρα το καθε ενα απο τα παιχνιδια αυτα εχουν ξεχωριστο τεραστιο lore και το κάθε ενα ειναι ενδιαφέρων! Αυτος θα μπορουσε να ειναι λογος να επιλεξεις εναμμεσα απο Wow k WarhammerOnline Αλλα απο άποψη καθαρά σαν game αν ηταν να παίξω Warhammer ή Wow θα έπαιζα Wow,εφόσον δηλώνω fan του lore του. Αλλα επειδη θελω να παιξω κατι τελείως διαφορετικό γιατι το βαρέθηκα πια αυτο το παιχνίδι θα παω straight ΣΤΟ ΕΠΟΣ ! ενα μειον δινω στο Αge of Conan - Loading - Instancing - αν μπορεις να με πεισεις κανω λαθος για το Warhammer περιμενω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Να δούμε πόσο έπος θα είναι... Κι εγώ AoC θα πάω, γιατί το WO δεν με συγκινεί, αλλά για άλλους λόγους. Τα γραφικά δεν είναι πρόβλημα για μένα και γουστάρω το lore του. Αλλά προτιμώ το σύστημα μάχης του AoC.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παιδια αν μου λετε οτι το War ειναι σαν το WOW απλα δεν θα μπω στον κοπο να πω γιατι μου αρεσει το warhammer γιατι το wow δεν ειναι το πρωτο mmo που ειχε αυτο το συστημα....(point and click) και το video που εβαλες δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το παιχνιδι που ειναι τωρα. εδω η beta πριν απο 2 μηνες δεν εχει σχεση με οτι ειναι τωρα. και να μου λες το pvp του wow που ειναι 1v1 τις πιο πολλες φορες με το tactical 100x100 που εχεις στο warhammer ειναι σαν να συγκρινεις ενα sandwich που βρηκες στο πατωμα με ενα εστιατοριο 5* το quest συστημα του ειναι απλα τελειο (public quests), open rvr με τα keeps που εχει παντα ξυλο, combat system με τα πιο πολλα styles να ειναι positionals, classes χωρις pigeonholing. και το conan ανετα το λεω mmofps με το combat system που εχει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σιγά μην το λες και PlanetSide.
stf Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Toufas επειδη δεν ξερω και δεν εχω ψαξει αρκετα το θεμα Warhammer και δεν θελω να κανω αντίλογο,μπορει και να εχεις δικιο και κανω λαθος,να εχει οντως περισσοτερες διαφορες απο Wow. Απλα απο τα λιγα που ειδα στο net δεν μου άφησε τπτ,γιαυτο.Οταν θα βγει θα δουμε. Οσο για το mmofps το αφηνω ασχολίαστο γιατι κανεις λαθος, το οτι δεν ειναι click&kill δεν σημαίνει οτι δεν ειναι rpg(βλ. Gothic,Morrowind...) Eιναι το πρωτο mmorpg με τέτοιο σύστημα μαχης,αν δεν σαρεσει δεκτο!Για μενα ειναι πολυ καλη κινηση, για τα mmo.
FocusX Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κι εγώ δεν έχω κρύψει την προτίμηση μου στο AoC , αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι στέρεο να βασιστούμε αφού κανένα απο τα 2 δεν έχει κυκλοφορήσει, με το WAR να είναι σχετικά μακριά στον ορίζοντα. Προβλέπω πάντως να αποδεικνύονται και τα 2 καλά παιχνίδια και να έχουν ένα σημαντικό αριθμό συνδρομητών.
sodeli Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λίγη υπομονή να κυκλοφορήσουν πρώτα και να κρίνουμε για να μην πάθουμε καμια νήλα όπως με το lotro που πήγε άπατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.