picchola Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αρχάρια. Έχω το πρόγραμμα autoGK για τη μετατροπή DVD σε avi. Η μετατροπή ταινιών γίνεται μια χαρά, αλλά στα αρχεία με υπότιτλους η μετατροπή δεν γίνεται. Βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπόρεσε να βρει το αρχείο. Τι θα πρέπει να κάνω; Υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που θα μου προτείνατε;
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ...αλλά στα αρχεία με υπότιτλους η μετατροπή δεν γίνεται. Βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπόρεσε να βρει το αρχείο... Μήπως το αρχείο υποτίτλων βρίσκεται σε κατάλογο που το path του περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες; Π.χ. C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ_ΤΑΔΕ\ κλπ;
SPchief Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομίζω ότι εδώ http://www.noob.gr/content/section/44/126/ έχει πρόγραμμα για τη λειτουργία που ζητάς. Τσέκαρε τις περιγραφές και διάβασε τους αναλυτικούς οδηγούς.
tolisargy Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μήπως το αρχείο υποτίτλων βρίσκεται σε κατάλογο που το path του περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες; Π.χ. C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ_ΤΑΔΕ\ κλπ; Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω. Προσπαθώ με το Auto Gordian Knot να μετατρέψω ένα DVD σε Divx με τους Ελληνικούς υπότιτλους ενσωματωμένους αλλά μου βγάζει πάντα ένα μήνυμα λάθους ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου idx C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ_ΤΑΔΕ\Επιφάνεια εργασίας\19-21\VIDEO_TS\agk_tmp\19.idx". Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα) Αυτο που λες αν εχει Ελληνικούς χαρακτήρες ναι συμβαίνει αλλά πειράζει αυτο;
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αν δεν πείραζε, δε θα το ανέφερα. Είναι bug του Vobsub, δε μπορεί να προσπελάσει αρχεία με path και/ή filename που περιέχει τέτοιους χαρακτήρες...
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μεταφορά των αρχείων που προέκυψαν από το DVD ripping σε έναν κατάλογο που δεν περιέχει Ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. D:\DVDripping\<MovieTitle>) και επανάληψη της διαδικασίας στο AutoGK. Δεν είναι προφανές... ;
tolisargy Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ναι εχεις δικιο!!! Μια τελευταια ερώτηση. Καποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να κάνω την ίδια δουλειά αλλά να μπορώ να επιλέγω το τελικό μέγεθος του αρχείου;
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα; Γιατί, στο AutoGK μια χαρά μπορείς να επιλέξεις τελικό μέγεθος αρχείου.
tolisargy Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Nαι για το ίδιο πρόγραμμα μιλάμε. Το ξέρω ότι στο AutoGK επιλέγεις το τελικό μέγεθος. Απλά αν υπάρχει και άλλο προγραμμα ενημερωτικά για να μαθαίνουμε.
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Βεβαίως και υπάρχουν. Π.χ. δες στην υπογραφή μου για το MeGUI...
freskas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τσεκαρε και το StaxRIp. Ειναι λιγο ποιο δυσκολο απο το AutoGK αλλα κανει τη δουλεια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.