Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή DVD σε avi

picchola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αρχάρια. Έχω το πρόγραμμα autoGK

για τη μετατροπή DVD σε avi. Η μετατροπή ταινιών γίνεται μια χαρά, αλλά στα αρχεία

με υπότιτλους η μετατροπή δεν γίνεται. Βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπόρεσε

να βρει το αρχείο. Τι θα πρέπει να κάνω; Υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που

θα μου προτείνατε;

Δημοσ.
...αλλά στα αρχεία

με υπότιτλους η μετατροπή δεν γίνεται. Βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπόρεσε

να βρει το αρχείο...

Μήπως το αρχείο υποτίτλων βρίσκεται σε κατάλογο που το path του περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες; Π.χ. C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ_ΤΑΔΕ\ κλπ;

Δημοσ.
Μήπως το αρχείο υποτίτλων βρίσκεται σε κατάλογο που το path του περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες; Π.χ. C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ_ΤΑΔΕ\ κλπ;

Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω.

Προσπαθώ με το Auto Gordian Knot να μετατρέψω ένα DVD

σε Divx με τους Ελληνικούς υπότιτλους ενσωματωμένους

αλλά μου βγάζει πάντα ένα μήνυμα λάθους ότι δεν είναι

δυνατή η εύρεση του αρχείου idx

C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ_ΤΑΔΕ\Επιφάνεια εργασίας\19-21\VIDEO_TS\agk_tmp\19.idx".

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου

από το σύστημα)

Αυτο που λες αν εχει Ελληνικούς χαρακτήρες ναι συμβαίνει αλλά πειράζει αυτο;

Δημοσ.

Αν δεν πείραζε, δε θα το ανέφερα. Είναι bug του Vobsub, δε μπορεί να προσπελάσει αρχεία με path και/ή filename που περιέχει τέτοιους χαρακτήρες...

Δημοσ.

Μεταφορά των αρχείων που προέκυψαν από το DVD ripping σε έναν κατάλογο που δεν περιέχει Ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. D:\DVDripping\<MovieTitle>) και επανάληψη της διαδικασίας στο AutoGK. Δεν είναι προφανές... ;

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο!!!

Μια τελευταια ερώτηση.

Καποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να κάνω την ίδια δουλειά αλλά να μπορώ να επιλέγω το τελικό μέγεθος του αρχείου;

Δημοσ.

Μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα; Γιατί, στο AutoGK μια χαρά μπορείς να επιλέξεις τελικό μέγεθος αρχείου.

Δημοσ.

Nαι για το ίδιο πρόγραμμα μιλάμε. Το ξέρω ότι στο AutoGK επιλέγεις το τελικό μέγεθος. Απλά αν υπάρχει και άλλο προγραμμα ενημερωτικά για να μαθαίνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...