Προς το περιεχόμενο

Ati X1650Pro Πρόβλημα με ψύξη

MrWhite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτήν την κάρτα και μου χάλασε το μαμίσιο ανεμιστηράκι, μέχρι στιγμής όσο έχω ψάξει έχω δεί ολόκληρα συστήματα ψύξης, κάτι που θέλω να αποφύγω, γιατί αν είναι έτσι ας πάρω μία καινούργια.

Ρωτάω αν μπορώ να βρώ δηλαδή εάν υπάρχει στο εμπόριο κανένα παρόμοιο fan. ξερετε κανένα μαγαζί με μεταχειρισμένα ή κάτι τέτοια; Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 20Ευρω και πολλά λέω για την χείριστη των περιπτώσεων μιλάω παντα.

Σας ευχαριστών εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχω μία X1650 AGP ;) Δεν είναι βέβαια pro, όμως έτσι και αλλιώς δεν έχουν καμία διαφορά στο PCB :-) Τέσπα, άκου τί έκανα εγώ, μιας και είδα ότι το stock fan που είχε η Sapphire μου, ήταν αχαρακτήριστο ακόμα και στο 100% ... Έβγαλα το καπάκι, και πάνω στην ψύκτρα, έβαλα ένα πολύ δυνατό 92mm Zalman ανεμιστήρα ... Αποτέλεσμα : 10C temperature drop, με βοήθησε πάρα πολύ στο o/cing μιας και δεν χρησιμοποιώ κάποια aftermarket ψύξη ...

hpim1211800x600ne2.jpg

hpim1212800x600rv7.jpg

hpim1213800x600ym8.jpg

hpim1214800x600uj0.jpg

Tώρα για το αν υπάρχει κατάστημα, που να πουλά μεταχειρισμένα X1650 fans ... Δεν ξέρω :-( Αν ξεκινήσεις βέβαια το ψάξιμο, να ξέρεις ότι επειδή η X1650 Pro, η X1600Pro, και η X1300XT είναι σχεδόν όμοιες, μπορείς να ψάξεις και για τα δικά τους fans, μιας και θα ταιριάζουν ;)

Δημοσ.

Πολυ ωραίος το σκέφτικα και αυτο και δεν ειναι κακη ιδεα. Με σιλοτέιπ το κόλλησες και λαστιχάκια? Τροφοδοσία όμως?

Δημοσ.

Τροφοδοσια φιλε αν εχει το fan σου βυσμα το κουμπωνεις στην μητρικη αν ειναι γυμνα τα καλωδια του τα συνδεεις με ενα 4πινο molex

Δημοσ.

Οποτε με ένα fan είμαι καλυμένος. Να πάρω ένα οκτάρι που είναι και ποιο μικρο και ελαφρι. Επειδεί από harware δεν είμαι και exper έχω μια Asus mobo ποσα περίπου βύσματα έχει για fan?

Το ξαναλέω είμαι ψυλοάσχτετος, μήπως μπορεί καποιος καλοπροέρετα να βγάλει μια φωτογραφια.? Λέω μήπως

Δημοσ.

Για πες ποιο μοντέλο έχεις και βλέπουμε ;) Ε, συνήθως όμως έχουν >= 3 ;)

A, δεν την έβαλα με σιλοτέιπ ... Την έδεσα, με αυτό το πράσινο (συρματάκι ας πούμε), και έβαλα λίγη χαρτοταινία στην αρχή, έπειτα την έβγαλα και όλα ok :-)

Δημοσ.

Ε κοιτα λογικα θα εχεις ενα για το cpu fan και αλλα δυο το λιγοτερο για τα αλλα fan ποσα ανεμηστηρια εχεις εσυ εκτος του cpu?

Αυτο το πρασινο που λει ο georgeo/c ειναι συρμα με πλαστικη επενδυση μπορεις να κανεις καλη δουλεια με αυτο

Δημοσ.
Αυτο το πρασινο που λει ο george o/c ειναι συρμα με πλαστικη επενδυση μπορεις να κανεις καλη δουλεια με αυτο

Ναι thanks για το όνομα ... ;) Δεν ήξερα πως να το πω, παρόλο που το χρησιμοποιώ χρόνια από δω και 'κει ... :o :P Και πράγματι, έκανε πολύ καλή δουλειά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...