Προς το περιεχόμενο

Αποριες

mkyprian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

επειδη θα αγορασω λαπτοπ και κοιταζω διαφορα θελω να ρωτησω

πως καταλαβαινω ποια μοντελλα εχουν PENRYN επεξεργαστη αν δεν το γραφουν?

επισης ενα λαπτοπ μπορει να εχει 4gb ram και Turbo Cache 1GB+ .Το Turbo Cache 1GB+ τι ειναι?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές T8xxx και T9xxx είναι Penryn.

Turbo cache είναι η δυνατότητα της κάρτας γραφικών (των nVidia συγκεκριμένα) να χρησιμποιεί μέρος της RAM ενός υπολογιστή σαν μνήμη της κάρτας γραφικών. Συνήθως συναντάται σε κάρτες χαμηλών επιδόσεων.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ.

και κατι αλλο,ποσο ρολο παιζει μια 8500 GT 512mb με μια 8600 GT 512mb ????

επισης αυτη θεωρειται χαμηλων επιδοσεων?

nVidia GeForce 9500M GS w/ 512MB, support GDDR III type VRAM; Turbo Cache 1GB+ (DX10 Support) HDCP support for DVI port

Δημοσ.

ΕΠΙΣΗΣ....

παλια ηξερα οτι υπηρχαν τα Pentium M(centrino) και κανονικα Pentium. Τα Centrino δουλευαν πιο χαμηλοτονα και ηταν πιο ελφρια σε βαρος.

Τωρα τι παιζεται?

υπαρχει και τωρα αυτη η διαφορα?

πως καταλαβαινω τα μεν και τα δε?

ποια τα μειωνεκτηματα-πλεωνεκτηματα τους?

δεν μου απανταει κανεις και μιλω μονος μου:-(

Δημοσ.

Φίλε μου μεταξύ 8500GT και 8600GT σαφώς να προτιμήσεις την 8600GT (όχι GS!!!). Απο κεί και πέρα, η 9500GT και η 8600GT έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.:-)

Δημοσ.

Οσο αφορά στους επεξεργαστές, (μιλώντας για laptop) η καινούργια γενιά που σε σχέση με την παλιά έχει να επιδείξει μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη με μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, είναι οι επεξεργαστές με πυρήνα Penryn και αναγνωρίζονται από την ονομασία (σειρά 8χχχ και 9χχχ).

Δημοσ.
Επειδή έχεις αρκετές απορίες η μόνη λύση είναι το διάβασμα. Ο καλύτερος φίλος σου είναι εδώ.

βασικα δεν εχω τον χρονο φιλε μου,γι'αυτο ποσταρα και οποιος θελει ας μου απαντησει.

Δημοσ.
Φίλε μου μεταξύ 8500GT και 8600GT σαφώς να προτιμήσεις την 8600GT (όχι GS!!!). Απο κεί και πέρα, η 9500GT και η 8600GT έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.:-)

ευχαριστω αλλα ξερεις την διαφορα τους? 8500GT και 8600GT αν εχουν τα ιδια mb.

Δημοσ.
ευχαριστω αλλα ξερεις την διαφορα τους? 8500GT και 8600GT αν εχουν τα ιδια mb.

Οι διαφορές είναι αυτές....

Μεγάλες νομίζω

post-88939-12906296642_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχαριστω,

για αυτα ξερετε τιποτα?

παλια ηξερα οτι υπηρχαν τα Pentium M(centrino) και κανονικα Pentium. Τα Centrino δουλευαν πιο χαμηλοτονα και ηταν πιο ελφρια σε βαρος.

Τωρα τι παιζεται?

υπαρχει και τωρα αυτη η διαφορα?

πως καταλαβαινω τα μεν και τα δε?

ποια τα μειωνεκτηματα-πλεωνεκτηματα τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...