Προς το περιεχόμενο

sos προβλημα μνημης

dimitris90s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια!Εχω vista home premium 32bit κ χθες για πρωτη φορα ενω εκανα load σε ενα παιχνιδι μου εβγαλε μπλε οθονη!Δεν εχω ξαναδει μπλε οθονη σε vista γι αυτο νομιζω οτι ειναι σοβαρο το προβλημα.Βγαζει οτι ειναι προβλημα μνημης.Πηγα στο διαγνωστικο μνημης εκανα τις δοκιμες αλλα συνεχιζει να εχει προβλημα.

Για να βοηθησω μηπως φταιει κατι απ αυτα εχω εγκαταστησει το service pack 1 των vista πριν απο 1μηνα περιπου.Επισης εχω δυο σκληρους αλλα ο ενας ειναι κενος δεν εχω τιποτα μεσα ακομα.Τον ειχαν βαλει στο πλαισιο για να μου κανουν format κ να μη χασω τα αρχεια μου αλλα μολις πηγα σπιτι ειχε παλι προβλημα κ εκανα επαναφορα συστηματος κ διαμορφωση του νεου δισκου κ λυθηκε.Μηπως φταιει κατι απ τα δυο?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Νταξ, μην τρελαίνεσαι, ένα blue scrren ήταν, πέρασε... :P

Πάντως καλό είναι να βάλεις ακόμα 1 giga γιατί το ένα που έχεις στο καταπίνει μόνο το ''λειτουργικό'' που έχεις...

Δημοσ.

επισης μπορεις να βγαλεις για λιγο τις μνημες,για πεντε λεπτα,και να τις ξαναβαλλεις,γενικως παντως μην πολυ ανυσηχεις,αν ξαναγινει παλι,βλεπουμε

Δημοσ.
επισης μπορεις να βγαλεις για λιγο τις μνημες,για πεντε λεπτα,και να τις ξαναβαλλεις[...]

Και αυτό σε τι θα βοηθήσει; :)

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια,να το τεκμηριωσω δεν ξερω,απλα σε ενα αναλογο δικο μου περιστατικο ειχα παρει τηλεφωνο εναν γνωστο μου τεχνικο και μου μου ειχε πει να το κανω,τωρα γιατι και πως δεν τον ειχα ρωτησει....δυσπιστε θωμα!χαχαχαχαχχα!

Δημοσ.
να σου πω την αληθεια,να το τεκμηριωσω δεν ξερω,απλα σε ενα αναλογο δικο μου περιστατικο ειχα παρει τηλεφωνο εναν γνωστο μου τεχνικο και μου μου ειχε πει να το κανω,τωρα γιατι και πως δεν τον ειχα ρωτησει....δυσπιστε θωμα!χαχαχαχαχχα!

Αυτο ειναι το reset για τις μνημες,αλλα για να γινει σωστα θα πρεπει, πρωτα να βγαλεις το καλωδιο τροφοδοσιας απο το pc,μετα να πατησεις το start buton ωστε να αποφορτησεις το συστημα απο το ρευμα που κραταει, μετα να βγαλεις τις μνημες,μετα να ξαναβαλεις το καλωδιο τροφοδοσιας, μετα πατας το start buton για να ξεκινησει η λειτουργια του pc, το αφηνεις ετσι για καμια δεκαρια δευτερα.Τραβας το καλωδιο τροφοδοσιας και ξαναπατας το start buton για να ξανααποφορτησεις το συστημα.Βαζεις τις μνημες και εισαι ετοιμος

Δημοσ.

αυτο ακριβως....να σαι καλα με εβγαλες απο την δυσκολη θεση...συμπερασμα-η ημιμαθεια εινα χειροτερη απο την αμαθεια!

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω αλλα το πηγαινω συνεχεια για service μ αυτα τα vista!Ειναι μεγαλη αποτυχια αυτο το λειτουργικο!Πηγαινω στο διαγνωστικο μνημης και οταν κανω τη δοκιμη με την cache τοτε μου βγαζει το προβλημα.Εχει κανεις καμια ιδεα?Μπλε οθονη μου εχει βγαλει 3 φορες,τις δυο επαιζα παιχνιδι και την αλλη με full system scan με norton.Φταιει η ram?Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...