Προς το περιεχόμενο

sos προβλημα μνημης

dimitris90s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια!Εχω vista home premium 32bit κ χθες για πρωτη φορα ενω εκανα load σε ενα παιχνιδι μου εβγαλε μπλε οθονη!Δεν εχω ξαναδει μπλε οθονη σε vista γι αυτο νομιζω οτι ειναι σοβαρο το προβλημα.Βγαζει οτι ειναι προβλημα μνημης.Πηγα στο διαγνωστικο μνημης εκανα τις δοκιμες αλλα συνεχιζει να εχει προβλημα.

Για να βοηθησω μηπως φταιει κατι απ αυτα εχω εγκαταστησει το service pack 1 των vista πριν απο 1μηνα περιπου.Επισης εχω δυο σκληρους αλλα ο ενας ειναι κενος δεν εχω τιποτα μεσα ακομα.Τον ειχαν βαλει στο πλαισιο για να μου κανουν format κ να μη χασω τα αρχεια μου αλλα μολις πηγα σπιτι ειχε παλι προβλημα κ εκανα επαναφορα συστηματος κ διαμορφωση του νεου δισκου κ λυθηκε.Μηπως φταιει κατι απ τα δυο?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Η μπλε οθόνη όντως είναι σοβαρό. Runtime erro που λέει και το

(χε χε!) Αν δεν έχεις υπερχρονίσει κάτι τότε κατά πάσα πιθανότητα η μνήμη σου θέλει αντικατάσταση!

(Αν έχει lifetime εγγύηση είσαι τυχερός)

Δοκίμασε να δανειστείς από κάποιο φίλο μια συμβατή για να διαπιστώσεις αν όντως αυτή είναι ή βλάβη (πριν αγοράσεις κανούρια).

Το αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα στο προηγούμενο μηχάνημα που είχα (με XP) και με αντικατάσταση της μνήμης λύθηκε.

Το πρόβλημα σε εμένα παρουσιάστηκε τις πρώτες βδομάδες της αγοράς του και απ' όσο ξέρω αν η μνήμη δεν βγάλει πρόβλημα στην αρχή και δεν την υπερχρονίσεις δεν χαλάει εύκολα.

Σε δεύτερη φάση έλεγξε το τροφοδοτικό σου.

Δημοσ.

Μήπως έκανες καμμιά αναβάθμιση BIOS? Εμένα το έκανε πάντως 2 φορές μετά από αναβάθμιση bios σε λαπτοπ μια φορά και επανέφερά το παλιο firmware και σταματησε...

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω αλλα το πηγαινω συνεχεια για service μ αυτα τα vista!Ειναι μεγαλη αποτυχια αυτο το λειτουργικο!Πηγαινω στο διαγνωστικο μνημης και οταν κανω τη δοκιμη με την cache τοτε μου βγαζει το προβλημα.Εχει κανεις καμια ιδεα?Μπλε οθονη μου εχει βγαλει 3 φορες,τις δυο επαιζα παιχνιδι και την αλλη με full system scan με norton.Φταιει η ram?Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλά ορισμένοι λένε ότι νάνε. Κατέβασε αυτό Το γραφεις σε ένα cd(To iso που έχει μέσα το zip, οχι το zip kai to grafeis me burn image) και το βάζεις ν ξεκινησει ο υπολογιστης από το cd(Απλως να το εχεις μέσα στο cd drive πριν ανοιξεις το υπολογιστη). Αν μπει στα Windows πρεπειν να αλλαξεις τη Boot Order απο το BIOS. To αφηνεις να τρεξει μερικές ώρες ή μεχρι να βρει σφαλμα. Αν βγαλει σφάλμα όντως πολύ πιθανο να εχει προβλημα η RAM σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...