kostas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλημερα,ειδα αυτο http://www.viva.gr/WebVoice/ και θαθελα να ρωτησω,αν το ξερει, καποιος ,αν εχει κανει χρηση αυτης της υπηρεσιας.
nick2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Πρέπει να είναι συνδεδεμένος με Viva.. Εγώ μονο τα 801 έχω χρησιμοποιήσει..τι απορία έχεις?
kostas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω,αν ειναι οι χρεωσεις αυτες που αναφερονται στο site,και αν κρυβεται κατι,που επηδει δεν τοχω χρησιμοποιηση ακομα,δεν μπορω να ξερω,αν ειναι ετσι,οντως ειναι φθηνες,τουλαχιστον για Ελλαδα,και για σταθερο σε σταθερο.
nadware1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω,αν ειναι οι χρεωσεις αυτες που αναφερονται στο site,και αν κρυβεται κατι,που επηδει δεν τοχω χρησιμοποιηση ακομα,δεν μπορω να ξερω,αν ειναι ετσι,οντως ειναι φθηνες,τουλαχιστον για Ελλαδα,και για σταθερο σε σταθερο. Είναι μια χαρά. Οι χρεώσεις ξεκάθαρες κ η ποιότητα ήχου εκπληκτική (για voip)!
without_name Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 υπαρχουν και αλλα βεβαια....που δεν χρειαχεται να εισαι συνδεδεμενος
nadware1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πρέπει να είναι συνδεδεμένος με Viva.. Tι εννοείς; Μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία, χωρίς να είσαι on line.
without_name Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ''Δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστα μόνο όσοι είναι συνδεδεμένοι στο Internet μέσω του Viva.'' αυτο γραφει
nick2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 φυσικά μπορεις να την χρησιμοποιείς και ας μην εισαι online... εγω αναφερθηκα στην υπηρεσια (weBVoice) που ρώτησε ο φιλος..
nadware1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 φυσικά μπορεις να την χρησιμοποιείς και ας μην εισαι online... εγω αναφερθηκα στην υπηρεσια (weBVoice) που ρώτησε ο φιλος.. ok... Όλοι μας έχουμε δίκιο, αφού περιγράφουμε διαφορετικές υπηρεσίες viva. Όπως κ να'χει, όπως ειπώθηκε ήδη, πρόκειται για πολύ καλή (προς το παρόν) υπηρεσία που χρησιμοποιώ συχνά για πολύ φτηνές κλήσεις σε σταθερά κ κινητά εξωτερικού, με πολύ καλή ποιότητα επικοινωνίας. Ας ελπίσουμε λόγω ανταγωνισμού να παραμείνει το ίδιο καλή (αν όχι καλύτερη...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.